İnşallah öyle olurdemezler endiselenme isteme gununde gorumceniz hic bir sorun olsun istemeyecegi icin biyle bir teklifte bulunmazlar (siz sorun cikarirsiniz diye demiyorum o kendisi sorun edecegi icin)
Bensiz gitmeyecek zaten evet haklısın bende güzellikle konuşuyorum inatlaşırsam inadına gitmek ister haklıyken haksız olurumSenin kovulduğun eve eşin gitmemeli diyorum ben. Normal anlaşamama falan meselesi değil bu daha büyük. Seni istemeye gelmemiş ailesine kız istemeye gelinmişken de orada bulunmamalı. Ama tatlı dille söyleyebilmeniz lazım rest çekmeden.
Daha önce barıştırmaya çalıştı defalarca gittik her seferinde kovulduk bayramda bile
bence siz gitmiyorsanız eşinizin de gitmesine gerek yok siz bir bütünsünüz ve ikiniz bir ailesiniz kabul eden birlikte etsin, eğer birlikte gelin derlerse de gidin eşinizi arada bırakmamış olursunuzEşimle birbirimizi çok severek evlendik hala öyle sevgimiz saygımız eksilmedi
Eşimin ailesi beni hiçbir zaman istemedi kabul etmedi bu yüzden eşimin ailesinden habersiz olmuştu nikahımız ve sonrasında düğünümüze sadece dedesi gelmişti ne bir kız istemem ne bir nişanım hiçbir şeyim olmadı içimde uktedir.
Düğünümüze gelmedikleri gibi hep bir nifak sokma ara bozma akrabaları bize karşı doldurma çabasında oldular bu olaylarda görümcemde bas aktördü hatta düğünümüzün zamanında eşimin eski sevgilisi ile sıkı fıkı oldular 1 yıldır kayınpederim hariç hiçbiri ile görüşmüyoruz eşim ve ben
Şimdi görümcemi istemeye geleceklermiş kayınpederim abisi olarak sende gel ama karın gelmesin huzursuzluk çıkmasın demiş eşim karımın olmadığı yerde benimde işim yok demiş mutlu oldum eşimin tavrına ama diğer yandan hala istenmemek böyle mikrop bakteri gibi bi muamele görmek moralimi bozuyor ayrıca tamam karınıda al gel demesinden de korkuyorum benim yaşayamadığım şeyleri hemde onlar yüzünden onun yaşadığını görmek üstelik bu gününü paylaşmak istemiyorum diğer yandan eşimin onların yanına asla yalnız göndermem ne yapmalıyım
Burada detaya çok girmedim girsem sayfalar sürer genel olarak hep kötü davrandıklarını yazdım kv ile beraber zaten evliliğime engel olmaya sonrasında bozmaya çalıştılar başarılı olamayınca bebeğimize beddualar başladıBaşka bir konuda yazmışsın. Görümcen kötü laf etti bebeğine. Ama burda öyle bir şey yazmıyor.
Gidersek beraber gideceğiz ne eşim beni bırakır gider ne ben onu yalnız yollarım şu an için gitmeme kararımız var zamanla değişir mi bilmiyorumbence siz gitmiyorsanız eşinizin de gitmesine gerek yok siz bir bütünsünüz ve ikiniz bir ailesiniz kabul eden birlikte etsin, eğer birlikte gelin derlerse de gidin eşinizi arada bırakmamış olursunuz
Şimdi ek olarak ekledim o olayıBaşka bir konuda yazmışsın. Görümcen kötü laf etti bebeğine. Ama burda öyle bir şey yazmıyor.
isteme olayi oldumu bilmiyorum ama ben olsam gitmem esiminde gitmesini istemem esiniz siz olmadan gitse ne olursa olsun oglum geliyo gelin gelmesede olur diyip gereksiz galibiyet yasadiklarini hissederlerEşimle birbirimizi çok severek evlendik hala öyle sevgimiz saygımız eksilmedi
Eşimin ailesi beni hiçbir zaman istemedi kabul etmedi bu yüzden eşimin ailesinden habersiz olmuştu nikahımız ve sonrasında düğünümüze sadece dedesi gelmişti ne bir kız istemem ne bir nişanım hiçbir şeyim olmadı içimde uktedir.
Düğünümüze gelmedikleri gibi hep bir nifak sokma ara bozma akrabaları bize karşı doldurma çabasında oldular bu olaylarda görümcemde bas aktördü hatta düğünümüzün zamanında eşimin eski sevgilisi ile sıkı fıkı oldular 1 yıldır kayınpederim hariç hiçbiri ile görüşmüyoruz eşim ve ben
Şimdi görümcemi istemeye geleceklermiş kayınpederim abisi olarak sende gel ama karın gelmesin huzursuzluk çıkmasın demiş eşim karımın olmadığı yerde benimde işim yok demiş mutlu oldum eşimin tavrına ama diğer yandan hala istenmemek böyle mikrop bakteri gibi bi muamele görmek moralimi bozuyor ayrıca tamam karınıda al gel demesinden de korkuyorum benim yaşayamadığım şeyleri hemde onlar yüzünden onun yaşadığını görmek üstelik bu gününü paylaşmak istemiyorum diğer yandan eşimin onların yanına asla yalnız göndermem ne yapmalıyım
Ek: hamile olduğumu öğrenince bana ölsün gebersin karnındaki dedi bunu eşime söyleyince eşim ondan hesabını sorunca ben sorumluluk alamazsınız o yüzden bebek olmasa daha iyi diye iyi anlamda söyledim demiş
Umarım eşin karar değiştirip gitmeye kalkışmaz. Çok doğru kararlar vermiş seni çok güzel savunmuş ezdirmemiş ama ne de olsa ablamdır kardeşimdir tek de olsa gideyim demez inş. Sanırım bundan korkuyorsun eşinin gitmesini istemiyorsun ben olsam ben de istemezdim.Eşimle birbirimizi çok severek evlendik hala öyle sevgimiz saygımız eksilmedi
Ek: hamile olduğumu öğrenince bana ölsün gebersin karnındaki dedi bunu eşime söyleyince eşim ondan hesabını sorunca ben sorumluluk alamazsınız o yüzden bebek olmasa daha iyi diye iyi anlamda söyledim demiş
Nasıl bir saçmalık bu ya kaynanan bakamayacak diye mi aldırdınız çocuğu???benimde kaynanam kizinin cocuguna bakmak icin benim cocugumu aldirmama goz yumdu hatta gozumun icine baktilar aldirayim diye aldirmak zorunda kaldim simdi esimde vende gorusmuyoruz gorusmeyide dusunmuyorum
Yok artık ya siz anne mi olacaksınız bir de ?????????benimde kaynanam kizinin cocuguna bakmak icin benim cocugumu aldirmama goz yumdu hatta gozumun icine baktilar aldirayim diye aldirmak zorunda kaldim simdi esimde vende gorusmuyoruz gorusmeyide dusunmuyorum
Sizin yasamadiginiz seyler onlar yuzunden degil sadece sizin yuzunuzden. Bilerek isteyerek zorlayarak evlenmissiniz. Hepsini zamaninda kabul etmissiniz neden ukte icinizde. Ayrica neden bu kadar herkes karsi? Ne sebep sunuyorlar sizi istememe hakkinda. Merak ettim.Eşimle birbirimizi çok severek evlendik hala öyle sevgimiz saygımız eksilmedi
Ilgincsiniz! Kvde guvenip ondan izin alip mi yaptiniz cocugu da onun yuzunden aldiriyorsunuz? Kendi hatalarinizi neden baskalarina yukluyorsunuz? Bu nasil bir zihniyet? Kv bakmiyor diye mi aldirdiniz bebegi. Siz nesiniz? Sap mi saman mi çali mi? Dogurdugunuz cocuga bakamayacak kadar aciz misiniz? Hem oyle bile olsa onu yapma iradesi de sizde degil mi? Neden yaptiniz? Şaştım kaldim piskinliginize!!!benimde kaynanam kizinin cocuguna bakmak icin benim cocugumu aldirmama goz yumdu hatta gozumun icine baktilar aldirayim diye aldirmak zorunda kaldim simdi esimde vende gorusmuyoruz gorusmeyide dusunmuyorum