Görümce !!!

peki hepiniz dogum yaptiginizda niye size bakicak yardim edicek birini ariyosunuz

çocuğu kendin yapıp kendin aldırıp neden kv ile görüşmeyen yine sensin ..sonrasında mı bir şey yaptı yoksa aldıracam dediğinde ses etmediği için mi
bana ilk tepkisi aldiriyosan aldir annen burda olsa dogururdun demesi durduk yere soylemiyorum ben bakamam diyip caresiz kaldigim icin ben kizizmin voccuguna bakicam seninki beni ilgilendirmiyo dedigi icin durduk yeremi sizce

peki hepiniz dogum yaptiginizda niye size bakicak yardim edicek birini ariyosunuz
Siz sadece Doğumda değil sürekli bakımda kv yardım etsin istiyordunuz.Kızınınkine bakıyor benimkinede baksın demeye getirmişsiniz yememiş işte.Öyle bişey yok
Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil
Bunun için suçluda değil.
Bakamam diye korktum demekle kv kızının çocuğuna baktığı için bana destek olmadı onun için aldırdım demek arasında çok fark var.
Kendinizi kandırabilirsiniz ama "O"nu asla

bn hçibir şekilde gitme derim..sizin yaşayamadığınız seyleri bi başkası yaşayacak sizde buna tanıklık ediceksiniz..ben olsam
%99.9 gitmem...bu olay çok başka.

bana ilk tepkisi aldiriyosan aldir annen burda olsa dogururdun demesi durduk yere soylemiyorum ben bakamam diyip caresiz kaldigim icin ben kizizmin voccuguna bakicam seninki beni ilgilendirmiyo dedigi icin durduk yeremi sizce

Yani kaynanan da konuşulacak bir tip değilmiş böyle bir cümleden sonra ama demekki çocuklarınıza anneliği siz değil anneniz yapmış ! Bu kadar ısrarla annemsiz çocuk bakmam dediğinize ve aldırdığınıza göre...
bir de 3 kere sordum demek ki pişman değilsiniz.

Allah vicdan versin!

gercekten biz akil edemedim 2 cocugumu kendim buyuttum 3. cocuk tekim eger bir cocugununkine bakmak icin birinin caresizligine goz yumuyosa ve sizde ayni dusunuyosaniz ayni vijdana sahipsiniz

Kim demiş? Ben aramıyorum. 2 ay sonra doğumum var. Hatta neredeyse bebeğimi kıskandığım için yardıma gelmek isteyenleri kovmayı düşünüyorum. Ben bakar büyütürüm bebeğimi alimallah.

herkes anlamak istedigi gibi anliyor 1 cocuk dogdugunda herkes yanina annesini birini aliyor benim boyle bir seyimde yok kimse yok bunu anlamak bukadar zor hepinizde vijdaninizla kalin

gercekten biz akil edemedim 2 cocugumu kendim buyuttum 3. cocuk tekim eger bir cocugununkine bakmak icin birinin caresizligine goz yumuyosa ve sizde ayni dusunuyosaniz ayni vijdana sahipsiniz
Sen istersen hiç vicdandan bahsetme
Komik oluyor
Yahu kadın zaten birtane bakıyormuş
Niye yapamayacağı şeyi kabul etsinde bakarım desin
Sen genç halinle bakamam yapamam diyip duruyorsun yaşını başını almış kadın nasıl baksın
Çok bencil ve merhametsizsin

kacinci bebek sorabilirmiyim okula giden yeni dogan ve 2 yasinda bakin gorelim

İyi de sizin sorununuz aldırmanız da değil bence şu saatten sonra. Zerre pişman olmamanız ve aşırı vicdansız olmanız! Bu durumda katilsiniz.

Ha eğer evet pişmanım deseydiniz ilk sorduğumda tek kelime etmeye hakkım olmazdı.

kadin bakamam demiyo ben bak demedim zaten destek olmasini bir hastaneye gittigimde geride 2 cocuk var ben kiziminkine bakicam diyo benimki haksiz dusuncemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…