peki hepiniz dogum yaptiginizda niye size bakicak yardim edicek birini ariyosunuzBu da doğru değil. Kimse sizin bebeğinize bakmak zorunda değil anneniz dahil. Annenize güvenerek o çocuğu niye yapıyorsunuz ki. Neyse daha fazla üstünüze gelmek istemiyorum bence siz yeterince pişmansınızdır canınız yanıyordur diye umuyorum...
peki hepiniz dogum yaptiginizda niye size bakicak yardim edicek birini ariyosunuz
çocuğu kendin yapıp kendin aldırıp neden kv ile görüşmeyen yine sensin ..sonrasında mı bir şey yaptı yoksa aldıracam dediğinde ses etmediği için miiyice sacmaladiniz 14 haftalik bebek alinirmi
kendi adıma ben bana bakacak birini ayarlamadım bakıcımıda buldum paşalar gibi sapsız samansız yaşıyorum.peki hepiniz dogum yaptiginizda niye size bakicak yardim edicek birini ariyosunuz
beni yargilarken bunun cevabinida verin dogurup neden birini ariyosunuzPişman mısınız ???
:)) 3 kere sordum cvp vermediniz.beni yargilarken bunun cevabinida verin dogurup neden birini ariyosunuz
bana ilk tepkisi aldiriyosan aldir annen burda olsa dogururdun demesi durduk yere soylemiyorum ben bakamam diyip caresiz kaldigim icin ben kizizmin voccuguna bakicam seninki beni ilgilendirmiyo dedigi icin durduk yeremi sizceçocuğu kendin yapıp kendin aldırıp neden kv ile görüşmeyen yine sensin ..sonrasında mı bir şey yaptı yoksa aldıracam dediğinde ses etmediği için mi
peki bakmak mecburiyetinde miydi size göre ? ondan sonra cevap vericem.bana ilk tepkisi aldiriyosan aldir annen burda olsa dogururdun demesi durduk yere soylemiyorum ben bakamam diyip caresiz kaldigim icin ben kizizmin voccuguna bakicam seninki beni ilgilendirmiyo dedigi icin durduk yeremi sizce
Siz sadece Doğumda değil sürekli bakımda kv yardım etsin istiyordunuz.Kızınınkine bakıyor benimkinede baksın demeye getirmişsiniz yememiş işte.Öyle bişey yokpeki hepiniz dogum yaptiginizda niye size bakicak yardim edicek birini ariyosunuz
bana ilk tepkisi aldiriyosan aldir annen burda olsa dogururdun demesi durduk yere soylemiyorum ben bakamam diyip caresiz kaldigim icin ben kizizmin voccuguna bakicam seninki beni ilgilendirmiyo dedigi icin durduk yeremi sizce
gercekten biz akil edemedim 2 cocugumu kendim buyuttum 3. cocuk tekim eger bir cocugununkine bakmak icin birinin caresizligine goz yumuyosa ve sizde ayni dusunuyosaniz ayni vijdana sahipsinizSiz sadece Doğumda değil sürekli bakımda kv yardım etsin istiyordunuz.Kızınınkine bakıyor benimkinede baksın demeye getirmişsiniz yememiş işte.Öyle bişey yok
Kimse kimsenin çocuğuna bakmak zorunda değil
Bunun için suçluda değil.
Bakamam diye korktum demekle kv kızının çocuğuna baktığı için bana destek olmadı onun için aldırdım demek arasında çok fark var.
Kendinizi kandırabilirsiniz ama "O"nu asla
Kim demiş? Ben aramıyorum. 2 ay sonra doğumum var. Hatta neredeyse bebeğimi kıskandığım için yardıma gelmek isteyenleri kovmayı düşünüyorum. Ben bakar büyütürüm bebeğimi alimallah.peki hepiniz dogum yaptiginizda niye size bakicak yardim edicek birini ariyosunuz
herkes anlamak istedigi gibi anliyor 1 cocuk dogdugunda herkes yanina annesini birini aliyor benim boyle bir seyimde yok kimse yok bunu anlamak bukadar zor hepinizde vijdaninizla kalinYani kaynanan da konuşulacak bir tip değilmiş böyle bir cümleden sonra ama demekki çocuklarınıza anneliği siz değil anneniz yapmış ! Bu kadar ısrarla annemsiz çocuk bakmam dediğinize ve aldırdığınıza göre...
bir de 3 kere sordum demek ki pişman değilsiniz.
Allah vicdan versin!
kacinci bebek sorabilirmiyim okula giden yeni dogan ve 2 yasinda bakin gorelimKim demiş? Ben aramıyorum. 2 ay sonra doğumum var. Hatta neredeyse bebeğimi kıskandığım için yardıma gelmek isteyenleri kovmayı düşünüyorum. Ben bakar büyütürüm bebeğimi alimallah.
herkes anlamak istedigi gibi anliyor 1 cocuk dogdugunda herkes yanina annesini birini aliyor benim boyle bir seyimde yok kimse yok bunu anlamak bukadar zor hepinizde vijdaninizla kalin
Sen istersen hiç vicdandan bahsetmegercekten biz akil edemedim 2 cocugumu kendim buyuttum 3. cocuk tekim eger bir cocugununkine bakmak icin birinin caresizligine goz yumuyosa ve sizde ayni dusunuyosaniz ayni vijdana sahipsiniz
kacinci bebek sorabilirmiyim okula giden yeni dogan ve 2 yasinda bakin gorelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?