ya da aynen bunu söyleyin.bense 2.çocuğu düşünüyorum maddi durumumuz da sıkışık ev borcu ödüyoruz o yüzden çocuğumun eşyalarını temiz pak muhafaza etmek istiyorum.
direkt söyle.8Bir haftadır bana sinir harbi yaşattı.o kadar moralimi evimin huzurunu bozdu ki...bir çocuğum var kendisi ucuncuyu doğuracak 2 ayı kaldı.benim cocugumun tüm eşyalarını babam aldı arabalarını beşik lerini banyo küvet ine kadar babamlardada bir beşiği var.ben evlendigimde goruncemin bir çocuğu vardı ben doğum yaptıktan 1 yıl sonra prematüre bir bebeği oldu.şimdi 3.ye hamile.babam mama sandalyesine kadar aldı ilk torunuydu çok ilgilendi .babamın da öyle çok durumu yok .gorumcem 2.cocugu nda sürekli benden önce bebek çantamı bir günlüğüne istedi bi dahada geri vermedi.ana kucağını istedi o zaten en fazla bir ay kullanıldığı için onu geri alabildim.yatan arabasını istedi vermedim aylarca gitti geldi istedi vermek istemediğimi anladığı halde.halbuysa doğum yaptığında ona çeyrek takmistim onu bozdurup beğendiği arabayı alabilirdi.150 lira idi ceyrekler o dönem.mama sandalyesini istedi.onu da hiç vermek istemediğimi anladığı halde ısrar etti durdu .vermek zorunda kaldım gitti geldi istedi.Allahtan çocuğu sandalyede oturmadı da fazla kullanamadı.bu seferde onlara gittiğimizde sandalyeyide götürebilirsiniz teklifleri.salak gibi elimizle verdik ayağımız la geri aldık eve getirdik.simdi de baston arabayı bir bahaneyle aldı ötekini vermemistim kendine yatan arabalardan almıştı onlar biraz ağır baston araba rahat hafif.şimdi de park beşiği istiyor .o kadar bunalttiki beni anlatamam.bana güvenip doğuruyor galiba.bense 2.çocuğu düşünüyorum maddi durumumuz da sıkışık ev borcu ödüyoruz o yüzden çocuğumun eşyalarını temiz pak muhafaza etmek istiyorum.ama ne mümkün.10 dakika mesafede oturuyoruz öyle çok sık gorusmuyoruz. Oğlu ilkokul 2 ya gidiyor benim kızım daha 3.5 yaşında her bir araya geldiklerinde benim kızımı dövüyor cimcikliyor ısırıyor.sevmiyor muş kızımı öyle diyor.benim kızım da onu çok seviyor.gorumce me çok faydam dokundu.biz kari koca calisip ev borcu oduyoruz.cocuguma günde 3 saat evde bakılması gerekiyor.hiç teklif etmezler kızım hergün 3 saat yıl gider gelir yaz kış .kocası istemiyor bakmasını 2 cumartesi kışın 3 saat bakmak zorunda kaldı eşim oraya bırakmış almaya gittiğimde esi de evdeydi.kızıma bu daha gelme bu son olsun diyor ısrarla şaka yollu.sürekli kendi kızları prenses benimki ne deli diyorlar.o kadar ofkeleniyorumki.kaynana hiç sevmez beni kızına faydam dokunduğunu bilsede.surekli laf sokar alaycı konuşuyor yada sert konuşur.artık onu pek takmiyorum .gorumcem hiç dusunmuyo ben her şeyini alıp kullanıyorum yarın bu kızında bir çocuğu olursa eskittiklerimi alamam diye.o benim kızıma bir takım aldı onuda sıkı sıkı temvihledi kimseye söyleme diye eşi ve ailesi duyacak diye korktu.bıktım yaaa.
Sende esine soyle canim bu durumu ?8Bir haftadır bana sinir harbi yaşattı.o kadar moralimi evimin huzurunu bozdu ki...bir çocuğum var kendisi ucuncuyu doğuracak 2 ayı kaldı.benim cocugumun tüm eşyalarını babam aldı arabalarını beşik lerini banyo küvet ine kadar babamlardada bir beşiği var.ben evlendigimde goruncemin bir çocuğu vardı ben doğum yaptıktan 1 yıl sonra prematüre bir bebeği oldu.şimdi 3.ye hamile.babam mama sandalyesine kadar aldı ilk torunuydu çok ilgilendi .babamın da öyle çok durumu yok .gorumcem 2.cocugu nda sürekli benden önce bebek çantamı bir günlüğüne istedi bi dahada geri vermedi.ana kucağını istedi o zaten en fazla bir ay kullanıldığı için onu geri alabildim.yatan arabasını istedi vermedim aylarca gitti geldi istedi vermek istemediğimi anladığı halde.halbuysa doğum yaptığında ona çeyrek takmistim onu bozdurup beğendiği arabayı alabilirdi.150 lira idi ceyrekler o dönem.mama sandalyesini istedi.onu da hiç vermek istemediğimi anladığı halde ısrar etti durdu .vermek zorunda kaldım gitti geldi istedi.Allahtan çocuğu sandalyede oturmadı da fazla kullanamadı.bu seferde onlara gittiğimizde sandalyeyide götürebilirsiniz teklifleri.salak gibi elimizle verdik ayağımız la geri aldık eve getirdik.simdi de baston arabayı bir bahaneyle aldı ötekini vermemistim kendine yatan arabalardan almıştı onlar biraz ağır baston araba rahat hafif.şimdi de park beşiği istiyor .o kadar bunalttiki beni anlatamam.bana güvenip doğuruyor galiba.bense 2.çocuğu düşünüyorum maddi durumumuz da sıkışık ev borcu ödüyoruz o yüzden çocuğumun eşyalarını temiz pak muhafaza etmek istiyorum.ama ne mümkün.10 dakika mesafede oturuyoruz öyle çok sık gorusmuyoruz. Oğlu ilkokul 2 ya gidiyor benim kızım daha 3.5 yaşında her bir araya geldiklerinde benim kızımı dövüyor cimcikliyor ısırıyor.sevmiyor muş kızımı öyle diyor.benim kızım da onu çok seviyor.gorumce me çok faydam dokundu.biz kari koca calisip ev borcu oduyoruz.cocuguma günde 3 saat evde bakılması gerekiyor.hiç teklif etmezler kızım hergün 3 saat yıl gider gelir yaz kış .kocası istemiyor bakmasını 2 cumartesi kışın 3 saat bakmak zorunda kaldı eşim oraya bırakmış almaya gittiğimde esi de evdeydi.kızıma bu daha gelme bu son olsun diyor ısrarla şaka yollu.sürekli kendi kızları prenses benimki ne deli diyorlar.o kadar ofkeleniyorumki.kaynana hiç sevmez beni kızına faydam dokunduğunu bilsede.surekli laf sokar alaycı konuşuyor yada sert konuşur.artık onu pek takmiyorum .gorumcem hiç dusunmuyo ben her şeyini alıp kullanıyorum yarın bu kızında bir çocuğu olursa eskittiklerimi alamam diye.o benim kızıma bir takım aldı onuda sıkı sıkı temvihledi kimseye söyleme diye eşi ve ailesi duyacak diye korktu.bıktım yaaa.
Ben acemiydim küçük bi beşik almıtşımÖff nefret ediyorum böyle dilenci ruhlu insanlardan. Öldüresim geliyo. Zaten gerçek ihtiyaç sahipleri bunlar gibi değil, utanırlar istemeye. Bir şeyi bi kere istedin vermediyse, kırk kere istemek nedir ya.
Hala yeni araba alıp vermekten bahsediyosunCocugun bakimi konusunda bir sikintimiz yok cok sukur esimle hallediyoruz.onlar hic teklif bile etmediler bakabiliriz filan diye ama biz parali teklif yapsaydik kabul eder bakarlardi.ben simdi ucuz bir baston araba alip onu versem benimkinide geri alsam.kiyamiyorum yaa cok begenerek kullanmistim bide 2.bebegime saklamak istiyordumm.araba alip versem iyice alistiracagim galiba.
Cocugun bakimi konusunda bir sikintimiz yok cok sukur esimle hallediyoruz.onlar hic teklif bile etmediler bakabiliriz filan diye ama biz parali teklif yapsaydik kabul eder bakarlardi.ben simdi ucuz bir baston araba alip onu versem benimkinide geri alsam.kiyamiyorum yaa cok begenerek kullanmistim bide 2.bebegime saklamak istiyordumm.araba alip versem iyice alistiracagim galiba.
Kac kez soyledim butun bunlari kardesin almadi babam aldi diye bi daha alacak zaten durumum yok dedim .ama anlamiyor.surekli bir israr modunda simdi sadece okula gidip geliyoruz diyo fazla kullanmiyoruma getiriyor lafi.
Rüşvet gibi başka araba veriyim eskisini bana verir mi diyo töbe töbeŞakamısınız?
Alıp vermek neyin nesidir. Sana gelme diyen adama armağan,hediye gibi al ver arabayı.
Bidahaki gidişinde kapı yüzüne carpılır. Ondada bi beşik alırsın olur biter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?