• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bunu istemeye hakkımız yok mu

Nişanlıyım, nişanımda kayınpederim elini cebine atmadı. Şimdi düğüne hazırlık yapıyoruz eşim memur bende muhabirlik yapıyorum. Kredi çekip ev alacağız çünkü kiralar çok yüksek ev almak daha mantıklı. Eşim kirada otursak istemeyecekti ama ev alma kararı verdiğimiz için babasındran 10.000 tl istedi, o da bağırdı çağırdı, düğününü kendin yapacağını bilmiyo muydun benim param yok vs. diye :5: eşimde 3 yıldır yardım ediyorum sana araba dedin aldım diye sinirine hakim olamayıp konuşmuş kayınpeder de arabayı satıp verdiğin parayı geri vereyim demiş. bende satsın dedim :47: satmalı da oğlunu evlendiriyo sonuçta ailemde baba o babalık görevini yapacak dedi. çok bunaldım bu para konusundan artık ama nişanlımın üzerine yıkmalarından da sıkıldım ikimizde kinleniyoruz böyle yaptıklarında, arayıp soran yok beni bi şey istiyomusun ihtiyacın var mı diye ben isteyeceğimden değil ama bi annem babam daha olduğunu hissetmek istiyorum.

bir de eşim 3 yıllık memur, babası buna demiş ki 5 yıl çalış bize bak 2 yıl da para biriktirir evlenirsin bu lafı duyunca daha sinirlendim kesinlikle satsın dedim, düğün çarşısını da onlar yapsın dedim. eşimde adam yok diyo anca 10.000 isteyebilirim dedim. bende o zaman babana dicem ilk fırsatta siz değil nişanlım gelin alıyo diye dedim.

nasıl bir tavır koyayım nolur yardım edin, ders vermek istiyoruz nişanlım da bende şaştık kaldık ikimizde çok bunaldım :25:
Kayınpederin maddi durumu sizinkinden daha mı iyi?

Back