- 27 Ekim 2015
- 940
- 2.106
-
- Konu Sahibi Blackangel95
Bende onu dedim geçen eşime ne demek bana sormadan çocuğu okula götürmem için buraya taşınmalar falan ben bakıcı mıyım yeter artık dedimYaparsın yaparsın görülmez bir defa yapmayınca nankör olurlar bu işler böyle malesef çok yüz vermişsin sana mı güvenmişler o kadar taşınma işini yaparken bebeği yaparken
Allaha şükür şuanda öyleyiz ama yarın mecburiyetten kv yi görecem eminim açacak bu konuyu sinirlerimi bozacakEn başta yüz vermeyecektiniz olan olmuş görüşme uzak dur görüşürsen de merhaba merhaba tamam
AminAllah yardımcınız olsun
Bende onu dedim geçen eşime ne demek bana sormadan çocuğu okula götürmem için buraya taşınmalar falan ben bakıcı mıyım yeter artık dedim
O kadar emeğime üzülüyorum şuan da zaten geçen utanmadan eşimle çocuğu yukarı yollamış neymiş büyük oğlan kar görecekmiş bana ne yahu bana mı sordun 2. Yi doğururken eşime dedim ben ilgilenmem bir daha da olmasın nasıl yaptıysa öyle baksın dedimHatırlıyorum sizi. Görümce taşınmadan önce konu açmıştınız sanırım. Amacına ulaşmış. Ama sizde de suç var. Niye gidiyorsunuz niye yapıyorsunuz niye çocuğuna bakıyorsunuz. Kardeşi misiniz annesi mi??
görümceniz sizin sadece o. Çok istiyorsa annesi ilgilensin. Hayır annesinin binasına taşınsaydı madem.
bunca yıl bi güzel kullandırtmışınız kendinizi, noldu el sağlıklığımı ettiler.
yine mutsuz huzursuz sizsiniz. Bari yapmayın da yorulmadan mutsuz olun en azından
Aynen öyle ben çok severdim görümcemi ama bu nankörlük ağrıma gittiBenim kafam basmiyo
Neden onca iyiligi görmez bu "el milleti"
Taşirsin sirtinda 1 kere in dersin kotu sen olursun
Vallaha varya hep derim dicemde ahhh sevme sevilme ihtiyacim, cocugum olsun istedigim olmasa gram evlenmeyi dusunmezdim.
Evlenmeyip, bu dusuncesiz insanlarinda popolarini kaldirmican galiba en iyisi bu.
Nekadar kendinden verirsen daha fazlasini istiyolar emin ol.
Sonrada ne yaptinki ? Dicekler
Kesin dolduruyor annesine küssün gelip yardım etmiyor diye kv bişey derse sen gel madem dicemBugüne kadar fazla taviz vermişsiniz neyse olan olmuş. Büyük ihtimal görümce annesini dolduruyordur e insan evladının anlattıklarından etkilenir. sizin içiniz rahatsa tavır yapanları takmayın.
Sizin çocuğunuz yok muO kadar emeğime üzülüyorum şuan da zaten geçen utanmadan eşimle çocuğu yukarı yollamış neymiş büyük oğlan kar görecekmiş bana ne yahu bana mı sordun 2. Yi doğururken eşime dedim ben ilgilenmem bir daha da olmasın nasıl yaptıysa öyle baksın dedim
Hanımefendi 1 saat tırnaklarına french yapıyor çocuk umrunda değil makineye çamaşır atcam Angel gel çocuğa bak şimdi görsün bakalım nankörYapmayin ne trip atarsa atsinlar yapmayin da bisey de beklemeyin.
Bayiliyorlar insan kullanmaya. Benim işim çok oldugunda da kimseden yardim almadim kendim uğrastim ya da parasiyla yardimci aldim, yeri geldi eşim evde yokken sabahin 5inde taksiyle tek basima hastanelere gittim, yeri geldi eşim izin aldi. Kaza gecirdik bacagim kirildi yine evde tektim aylarca kimse gelmedi eşim bakti işten gelince. Gorumceler, kv, kaynim yarim saat mesafede ustelik. Küs filan da degiliz gorusuyoruz bu arada hatta gorumcelerimden biriyle aram baya iyidir.
Ha simdi benden kirk yilda bir minnacik ufacik bisey isteseler kirk kere kusura bakma diyorlar. :) o da yaparsam...
Yapmasaymiş cocuk kime guvenmiş, uyuz oluyorum boyle cocuk yapip kaynana, anne, kardes..... Artik kimin ustune atsam diye yer arayanlara.