Arkadaşlar merhaba herkese, foruma yeni katıldım bende sizlerden fikir almak içimi dökmek için bu konuyu açıyorum. Ben ve eşim 3 yıl önce severek evlendik, ben öğretim elemanıyım eşimde doktor. eşim evlenmeden önce 4 yıllık doktordu ama hiç parası yoktu hep ailesine göndermiş bu benim için sorun değildi, düğünümüzü herşeyi borçla bi başımıza yaptık. bu arada 3 tane görümcem bir de kaynım var hepside evli ve ailesinin aslında maddi durumları iyi. neyse eşim ailesine çok düşkün özellikle de en büyük ablasına. en büyük görümcem kendi eşini, eşinin ailesini, kendi ailesini daha doğrusu herkesi yönetmeye alışmış. nişanımızda, düğünümüzde sürekli sorunlar çıkardı ama biz üstünde durmadık. evlendik sürekli bizi de yönetmeye çalışıyor benim hakkımda eşime sürekli konuşuyor, eşimde bu yüzden hep nöbetlerinde filan ben yokken 2-3 saat konuşuyor. birde doktor ya sürekli maddi bişeyler bekliyorlar. eşim bekarken ne isteseler almış aynı şekilde devam etmesini istiyorlar ama artık bir ev geçindirdiğini düşünmüyorlar yada işlerine gelmiyor. kaç kere ablasının benim hakkımda konuştuğunu duydum mesajlarını gördüm yinede bişey demedim. eşim hep bana haklı olduğumu diyor ama onlara hiçbirşey söylemiyor resmen dilsiz şeytanı oynuyor. en sonki olayda görümcem bana ve aileme hakaret etti hiçbirşey yapmadığım halde ona cevap vermemem iyice delirtti onu. ve bende eşime artık onla görüşmeyeceğimi eşiminde ablasına artık dur demesini söyledim. eşim benle kavga etmediği için ablası eşimle konuşmuyor eşim sürekli arıyor açmıyor şimdi de eşim yıllık izinde evine gitmek (uzak bir şehirde) istiyor. bende artık dayanamadım eşime ağır konuştum 3 yıldır doldum artık.3 gündür küsüz , evlendiğimizden beri ablası yüzünden aramız bozuluyor, eşim ablası ve annesinin dolduruşuna geliyor. artık sağlıklı düşünemez oldum sizce ne yapmalıyım??
((