Gorumce teroru yeter artikkkkk!

Ben o yarışa asla girmem o bebeğin bi suçu yokki .Evet görüşmeyeceğim ama bu kesin bir çözüm mu bilmiyorum

Ek olarak; görümcenizle görüşmezseniz görüşmeyin, kimse için büyük kayıp olmaz. Ama eşinizin kardeşine sizin için küsmesini beklemeyin. Öyle bir dünya yok.

Yanlış anlaşıldım sanırım. Ben sezeryan isteyerek oldum pişman değilim ki o normal doğum yaptığı için bunu dile getirdiler eksikmisim gibi.Neyse bebeğim çok şükür sağlıklı doğdu bende atlattım ama eve bebek görmeye geldiklerinde yok çok küçük yok daha teni kırmızı vs diye üst perdeden konuştukları için zoruma gitmişti.

Bir şey zorunuza gittiyse o an cevap verin sonra böyle dert edersiniz kendinize. Sezaryen olmasına biz doktorla birlikte karar verdik. Bebeğim küçük değil tam zamanında doğdu. Bebeğim 4 kilo olması veya 3 kilo doğması saglik göstergesi değildir. Bilmiyorsanız acın okuyun deyin.

Tendeki kırmızılık galiba. Bebekler morumsu kırmızımsı oluyor ya doğduğunda, onu kastetmisler diye anladım.
Yani sen bu bebeğe bakamiyon, gelişmemiş, kendini toplayamamış demişler. Klasik şeyler.
Bende çilli oluyor ya oyle sandım
Aa ne guzel dıycektım

Arkadaşlar kız açıklama yaptı işte eşinin ailesinin cahilce düşünceleriymiş bende hiç duymamıştım ama çok acımasızca bi davranış bence sonuçta o Allahın verdiği günahsız bi melek ve çoğu bebek doğdunda zayıf olduğu için farklı görünür!!

Türkçeye benziyor aslında ama hangi dilde olduğunu tam anlamıyla çözemedim. Çözünce google kullanarak çevirip anlamayı planlıyorum konuyu.

Türkçeye benziyor aslında ama hangi dilde olduğunu tam anlamıyla çözemedim. Çözünce google kullanarak çevirip anlamayı planlıyorum konuyu.
Çok zaman, sade sizin yorumlarınız için okuyorum cevapları veya yorumları. Çok ama çok hoşuma gidiyor, bazı zaman gülmekten, kendimden gidiyorum. Konu sahibinden özür dileyerek yazıyorum, tabii onun için büyük bir problem var ama gülmek sağlıklıdır diyeyim.

Kizil et ne demek?
Biz bunu açıkladık. Biz bunu ten rengiyle açıkladık, yazarak açıkladık, örnek gösterdik. Biz bunu anlattıkça anlattık.
Bu kızıl eti dagarcigimiza isleyecek günlük kullanacağız artık.
Misal: Balkonda çamaşır asıyordum ki "Abla kapıyı aç elektrik sayaclarina bakacağım." diye seslendi bir kızıl et.

Gorumcenizi ve esinizin ailesinin geri kalanini hayatinizin merkezine almazsaniz bu kdr uzulmezsiniz. Benim oglum da 4100 kilo ve normal dogumla dunyaya geldi. Kv ve kiz kardesi sanki istanbulu fethetmisim gibi yere goge koyamadilar beni bi sure eski kafa cahil insanlar iste. Cocuklar saglikli olsun da, bunlar detay sadece.

Kızıl etlerle motorları maviliklere surecegız artemissisipi

Konu sahıbı yeni dogan bebekler genelde oyle olur zaten, bence bosver.
Kocanda kardesıyle buyuzden kusemez.
Sana gorusme demıs zaten adam, daha napsın?

3 kilo bebek zayıf değil ki normal. Bebekler doğunca kaç kiLo olması gerekiyor. Misal ben 7 aylık doğmuşum düşük kiloda yani. konu sahibi boyle bir şey yasasa demek ki ağlamaktan bitap olacak

Bunlar takılacak ciddi şeyler değil ki? Hele ağlanacak şeyler hiç değil. Siz neden bu kadar dert ediyorsunuz, yok kızıl et demişler yok çocuğuna etli demişler? Bence hormonlarınızdan dolayı böylesiniz. Belli ki de zaten hazetmiyorsunuz. En ufak bir şey bile tuzu biberi oluyor. İletişimi minimal tutun ve kendinizi üzmeyin.

Bebeğim 3 kilo olsa ne 5 kilo olsa ne kızıl et olsa ne beyaz et olsa ne. Dünyada bu kadar illet salgınlar depremler varken siz de ayrı bir garipsiniz.
Kızıl et te yeni ögrendigim birşey oldu. Is yerimde sekreter kızımız kızıl ona artık kızıl et diyecegim

Esiniz ağırlığını koyamadigi icin bütun sorunlar bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…