Ben o yarışa asla girmem o bebeğin bi suçu yokki .Evet görüşmeyeceğim ama bu kesin bir çözüm mu bilmiyorumTekrar söyleyeceğim. Bu yarışa girmeyin. Bu insanları ciddiye almayın he deyin geçin. Sinir bozmaya değmez. Konuşsunlar boşverin.
Ha yok ben duramam derseniz siz de onun yaptığının tersini yaparak uyuz edin. Benim bebeğim iyi ki zayıf seninki obez olacak yazık falan deyin. O ağlasın biraz da.
Böyle böyle yaşayıp gidersiniz.
Gerçi artık görüşmeyecektiniz galiba. Sorun kalmamış o zaman.
Ek olarak; görümcenizle görüşmezseniz görüşmeyin, kimse için büyük kayıp olmaz. Ama eşinizin kardeşine sizin için küsmesini beklemeyin. Öyle bir dünya yok.Tekrar söyleyeceğim. Bu yarışa girmeyin. Bu insanları ciddiye almayın he deyin geçin. Sinir bozmaya değmez. Konuşsunlar boşverin.
Ha yok ben duramam derseniz siz de onun yaptığının tersini yaparak uyuz edin. Benim bebeğim iyi ki zayıf seninki obez olacak yazık falan deyin. O ağlasın biraz da.
Böyle böyle yaşayıp gidersiniz.
Gerçi artık görüşmeyecektiniz galiba. Sorun kalmamış o zaman.
Aynen neden açıklama yapıyorsunuz ınsanlara mecbur musunuz hesap mi vereceksinizSiz neden bende yoruluyorum vs diye onları ikna etmeye çalışıyorsunuz ki. Evet diyin geçin. Bildiğinizi yapın .
Yanlış anlaşıldım sanırım. Ben sezeryan isteyerek oldum pişman değilim ki o normal doğum yaptığı için bunu dile getirdiler eksikmisim gibi.Neyse bebeğim çok şükür sağlıklı doğdu bende atlattım ama eve bebek görmeye geldiklerinde yok çok küçük yok daha teni kırmızı vs diye üst perdeden konuştukları için zoruma gitmişti.Bebeginiz 3 kilo doğdu diye ağladınız. Çünkü görümceniz 4 kilo doğurmuş. Hemde siz sezaryen o normal doğum yapmış bu ayrıntı da yazılmış?
Neyse Allah akıl fikir versin size başka da bir şy demeyeceğim.
Istemiyorsaniz gorusmeyin yok kaynanama laf gitmiş yok şöyle yok böyle. Bunlar bana çok cahilce geliyor. Laf etseler ne olur konuşsalar ne olur. Onlar kim yani.
Hayatınız kkvgörümce elti üçgeni arasında mi dönüyor? Yaşınız küçük galiba
Bir şey zorunuza gittiyse o an cevap verin sonra böyle dert edersiniz kendinize. Sezaryen olmasına biz doktorla birlikte karar verdik. Bebeğim küçük değil tam zamanında doğdu. Bebeğim 4 kilo olması veya 3 kilo doğması saglik göstergesi değildir. Bilmiyorsanız acın okuyun deyin.Yanlış anlaşıldım sanırım. Ben sezeryan isteyerek oldum pişman değilim ki o normal doğum yaptığı için bunu dile getirdiler eksikmisim gibi.Neyse bebeğim çok şükür sağlıklı doğdu bende atlattım ama eve bebek görmeye geldiklerinde yok çok küçük yok daha teni kırmızı vs diye üst perdeden konuştukları için zoruma gitmişti.
Tendeki kırmızılık galiba. Bebekler morumsu kırmızımsı oluyor ya doğduğunda, onu kastetmisler diye anladım.Kızıl et ne demek
Bende çilli oluyor ya oyle sandımTendeki kırmızılık galiba. Bebekler morumsu kırmızımsı oluyor ya doğduğunda, onu kastetmisler diye anladım.
Yani sen bu bebeğe bakamiyon, gelişmemiş, kendini toplayamamış demişler. Klasik şeyler.
Türkçeye benziyor aslında ama hangi dilde olduğunu tam anlamıyla çözemedim. Çözünce google kullanarak çevirip anlamayı planlıyorum konuyu.
Çok zaman, sade sizin yorumlarınız için okuyorum cevapları veya yorumları. Çok ama çok hoşuma gidiyor, bazı zaman gülmekten, kendimden gidiyorum. Konu sahibinden özür dileyerek yazıyorum, tabii onun için büyük bir problem var ama gülmek sağlıklıdır diyeyim.Türkçeye benziyor aslında ama hangi dilde olduğunu tam anlamıyla çözemedim. Çözünce google kullanarak çevirip anlamayı planlıyorum konuyu.
Biz bunu açıkladık. Biz bunu ten rengiyle açıkladık, yazarak açıkladık, örnek gösterdik. Biz bunu anlattıkça anlattık.Kizil et ne demek?
Kızıl etlerle motorları maviliklere surecegız artemissisipiBiz bunu açıkladık. Biz bunu ten rengiyle açıkladık, yazarak açıkladık, örnek gösterdik. Biz bunu anlattıkça anlattık.
Bu kızıl eti dagarcigimiza isleyecek günlük kullanacağız artık.
Misal: Balkonda çamaşır asıyordum ki "Abla kapıyı aç elektrik sayaclarina bakacağım." diye seslendi bir kızıl et.
3 kilo bebek zayıf değil ki normal. Bebekler doğunca kaç kiLo olması gerekiyor. Misal ben 7 aylık doğmuşum düşük kiloda yani. konu sahibi boyle bir şey yasasa demek ki ağlamaktan bitap olacakArkadaşlar kız açıklama yaptı işte eşinin ailesinin cahilce düşünceleriymiş bende hiç duymamıştım ama çok acımasızca bi davranış bence sonuçta o Allahın verdiği günahsız bi melek ve çoğu bebek doğdunda zayıf olduğu için farklı görünür!!
Esiniz ağırlığını koyamadigi icin bütun sorunlar bence.Eveeet sorunsuz geçen hiç bir günüm yok artık biktim .1.5 Yıllık evliyim dünyalar tatlısı oğlum var.Gorumcemde benimle birlikte hamile kaldı o normal doğum yapti ben sezeryan yaptım
Oğlum doğduğunda küçüktü şuan kilolu bi bebek ,lohusayken iki gorumcem evime gelip işte senin bebegin daha kızıl et gorumcemin bebeğinin daha iri oldugunu soylemeler falanbilmem onlar gittikten sonra çok ağladığım.
Ben çalışıyorum gorumcem evde fakat hayatını hep bizimle kiyasliyor eşi yardımcı olmuyor eşim yardım ettiginde ya da çocuğa baktığında gözünde büyüyor.koye kaynananmlara lâf gidiyor.beni arayıp oğlumu yorma bilmem ne diye aglamalr.Bende yoruldugumu eve bebeğe zor yetiştiğimi ve benide bi anne doğurduğunu anlattım lâf kesildi.Neyse geçenlerde ailem bize geldi bu gorumcemde 6 yaşındaki oğlunu bize gönderdi dışarı cikicaz diye evine gönderdik. Gorumce evine gitttgmzde kötü davrandı hosgldn vs demedi bende eşime bir daha gorusmeycgmi söyledim
Eşim bu duruma üzülünce arayıp konuşayım dedim barışmak adına hatasını da söylersem belki anlar dedim ama çok yükseldi bağırdı falan en son terbysz dedi ama yükselince bende bağırdım baktım cirkeflesiyo kapattım teli.Ama ben hakaret etmedim .Sonra mesaj atmış senin kdr terbysz birini görmedim vs daha bir sürü şey çok zoruma gitti cevap vermedim .Ablasına annesine eşime durumu anlattım.. Tâbi o üzerine bin katarak anlatmış eşime gorusmeycgmi engelleyecgmi söyledim tamam dedi. AMA ben görüşürüm yeğenim gelir falan dedi ..Benimde üzüldüğüm nokta neden eşim karima böyle davrandın vs diye ağırlığını koymaması.O kadar darliyorum ki kendimi laftan sozden bıkmış durumdayım.Simdi nasıl bir yol izlemeliyim hiç bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?