şuan kilolu bi bebek konusuyken diğer gorumcemin gelip çok morali bozdular işte daha kızıl et senin bebeğin daha iri bilmem ne diye oturup ağladığımı bilirim
eşim yardım ertende ya da çocuğa baktığında
Simdi sunlari arka arkaya okuyabilir misiniz konu sahibi? Ben anlamadim da belki siz kendi yazdiginizi anlarsiniz.6 yaşındaki oğlumu gönderdi dışarı cikicaz diye evine gönderdik.
Aradığım sorularSimdi sunlari arka arkaya okuyabilir misiniz konu sahibi? Ben anlamadim da belki siz kendi yazdiginizi anlarsiniz.
6 yasinda oglunuz mu var?
kizil et kim?
kilolu bebek konusu kim?
Kızıl eti ben de çok merak ediyorum.Simdi sunlari arka arkaya okuyabilir misiniz konu sahibi? Ben anlamadim da belki siz kendi yazdiginizi anlarsiniz.
6 yasinda oglunuz mu var?
kizil et kim?
kilolu bebek konusu kim?
Bebek kızıl derili olarak doğmuş. Sonuçta kızıl derililerin aslında Türk olduğu söyleniyor. O yüzden adını “kilolu kızıl et” koymuşlar sanırım. Konu sahibi de buna bozulmuş. O aslında “uçurumda açan kızıl çiçek” falan istiyormuşKızıl eti ben de çok merak ediyorum.
Eskiden kizil maske vardi. O mu acaba diye sordum kendi kendime konuyu okurken.Kızıl eti ben de çok merak ediyorum.
Benim bebeğim kilolu ama gorumceminki daha kilolu diye mi ağlamış nolmus anlamadım inan ki. Eğer böyleyse çocukları obez yapacaklar kilo yaristiralim derken.Bebek kızıl derili olarak doğmuş. Sonuçta kızıl derililerin aslında Türk olduğu söyleniyor. O yüzden adını “kilolu kızıl et” koymuşlar sanırım. Konu sahibi de buna bozulmuş. O aslında “uçurumda açan kızıl çiçek” falan istiyormuş
Bu yarışa dahil olmayııın.Bebegim 3 kilo dogdugunda bir suru laf soylediler yok işte benim çocuğum 4 kilo bilmem ne falan diye yorum yapınca lohusaykende hormonlarım zaten tavandı zoruma gidip ağlamıştım. Sinirden hızlı yazınca cümlelerim hep devrik olmuş k.bakmayin
Tekrar söyleyeceğim. Bu yarışa girmeyin. Bu insanları ciddiye almayın he deyin geçin. Sinir bozmaya değmez. Konuşsunlar boşverin.Kendi bebeğinin teni beyazmış benimki kızıl etmiş daha kendine gelmemiş vs diye yorum yapmislardi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?