• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gorumce teroru yeter artikkkkk!

Bebegim 3 kilo dogdugunda bir suru laf soylediler yok işte benim çocuğum 4 kilo bilmem ne falan diye yorum yapınca lohusaykende hormonlarım zaten tavandı zoruma gidip ağlamıştım. Sinirden hızlı yazınca cümlelerim hep devrik olmuş k.bakmayin
Yanlız fazla kilolu bebeğe hamile olmakda iyi değil.Şeker adayı anneler kilolu hamile oluyor diye biliyorum

Yanlış anlaşıldım sanırım. Ben sezeryan isteyerek oldum pişman değilim ki o normal doğum yaptığı için bunu dile getirdiler eksikmisim gibi.Neyse bebeğim çok şükür sağlıklı doğdu bende atlattım ama eve bebek görmeye geldiklerinde yok çok küçük yok daha teni kırmızı vs diye üst perdeden konuştukları için zoruma gitmişti.
Bide kırmızı doğan bebek ilerde beyaz tenli olur:)

Eveeet sorunsuz geçen hiç bir günüm yok artık biktim .1.5 Yıllık evliyim dünyalar tatlısı oğlum var.Gorumcemde benimle birlikte hamile kaldı o normal doğum yapti ben sezeryan yaptım
Oğlum doğduğunda küçüktü şuan kilolu bi bebek ,lohusayken iki gorumcem evime gelip işte senin bebegin daha kızıl et gorumcemin bebeğinin daha iri oldugunu soylemeler falanbilmem onlar gittikten sonra çok ağladığım.
Ben çalışıyorum gorumcem evde fakat hayatını hep bizimle kiyasliyor eşi yardımcı olmuyor eşim yardım ettiginde ya da çocuğa baktığında gözünde büyüyor.koye kaynananmlara lâf gidiyor.beni arayıp oğlumu yorma bilmem ne diye aglamalr.Bende yoruldugumu eve bebeğe zor yetiştiğimi ve benide bi anne doğurduğunu anlattım lâf kesildi.Neyse geçenlerde ailem bize geldi bu gorumcemde 6 yaşındaki oğlunu bize gönderdi dışarı cikicaz diye evine gönderdik. Gorumce evine gitttgmzde kötü davrandı hosgldn vs demedi bende eşime bir daha gorusmeycgmi söyledim
Eşim bu duruma üzülünce arayıp konuşayım dedim barışmak adına hatasını da söylersem belki anlar dedim ama çok yükseldi bağırdı falan en son terbysz dedi ama yükselince bende bağırdım baktım cirkeflesiyo kapattım teli.Ama ben hakaret etmedim .Sonra mesaj atmış senin kdr terbysz birini görmedim vs daha bir sürü şey çok zoruma gitti cevap vermedim .Ablasına annesine eşime durumu anlattım.. Tâbi o üzerine bin katarak anlatmış eşime gorusmeycgmi engelleyecgmi söyledim tamam dedi. AMA ben görüşürüm yeğenim gelir falan dedi ..Benimde üzüldüğüm nokta neden eşim karima böyle davrandın vs diye ağırlığını koymaması.O kadar darliyorum ki kendimi laftan sozden bıkmış durumdayım.Simdi nasıl bir yol izlemeliyim hiç bilmiyorum
Gerek yokmuş bunlara ama ıcınızde kalmamış .Bazen ınsan doluyor anlıyorum sızı .Eşinizın bı sucu yok bence

Anlaşamadığıniz insanları kafaya takmamakla başlayabilirsiniz. Sonra tribüne locaya geçip tepeden onları izliceksiniz dananıza küfretseler he anam teşekkür ederim diceksiniz . Çirkefe bulaşırsanız cirkeften farkınız olmaz .
Ornek benle beraber 3.ye hamile kalan X bana onunla yaristigimi söyledi herkesin icinde durduk yere hicbir sebep yokken , nedir bu biliyormusunuz insanların fikirleri zikirleridir onların kendileriyle hesapları var sizinle değil. Bugune donelim o insan kendiyle kavgasini bitiremedi benimle uğraştı durdu sonuç olarak hayatımda yer almıyor, yandım allah dese bi kap su vermem . Siz de önünüze bakın.

Back