herkesin kişiliği farklı kimisi hemen tepki veriri bekleyemez ,kimisi içinde biriktirir sonradan patlar ben de anında cevap veremiyorum karşımdakine bir şans veriyorum ki belki daha sonra düşününce hatasını anlasın Yok bi daha yaparsa akrep gibi sokuyorum lafı.Bir şey zorunuza gittiyse o an cevap verin sonra böyle dert edersiniz kendinize. Sezaryen olmasına biz doktorla birlikte karar verdik. Bebeğim küçük değil tam zamanında doğdu. Bebeğim 4 kilo olması veya 3 kilo doğması saglik göstergesi değildir. Bilmiyorsanız acın okuyun deyin.
Kardeşin eşinle kavga edip görüşmese kardeşini silecekmisin minnoş gelin esinin ağırlığını koymasını bekleyene kadar sende bir bireydin ağzın var sonucta lafını söylersin konuşmazsın olur biter esin kavga etmemiski kavgada abuk subuk bir sebep yaniEveeet sorunsuz geçen hiç bir günüm yok artık biktim .1.5 Yıllık evliyim dünyalar tatlısı oğlum var.Gorumcemde benimle birlikte hamile kaldı o normal doğum yapti ben sezeryan yaptım
Oğlum doğduğunda küçüktü şuan kilolu bi bebek ,lohusayken iki gorumcem evime gelip işte senin bebegin daha kızıl et gorumcemin bebeğinin daha iri oldugunu soylemeler falanbilmem onlar gittikten sonra çok ağladığım.
Ben çalışıyorum gorumcem evde fakat hayatını hep bizimle kiyasliyor eşi yardımcı olmuyor eşim yardım ettiginde ya da çocuğa baktığında gözünde büyüyor.koye kaynananmlara lâf gidiyor.beni arayıp oğlumu yorma bilmem ne diye aglamalr.Bende yoruldugumu eve bebeğe zor yetiştiğimi ve benide bi anne doğurduğunu anlattım lâf kesildi.Neyse geçenlerde ailem bize geldi bu gorumcemde 6 yaşındaki oğlunu bize gönderdi dışarı cikicaz diye evine gönderdik. Gorumce evine gitttgmzde kötü davrandı hosgldn vs demedi bende eşime bir daha gorusmeycgmi söyledim
Eşim bu duruma üzülünce arayıp konuşayım dedim barışmak adına hatasını da söylersem belki anlar dedim ama çok yükseldi bağırdı falan en son terbysz dedi ama yükselince bende bağırdım baktım cirkeflesiyo kapattım teli.Ama ben hakaret etmedim .Sonra mesaj atmış senin kdr terbysz birini görmedim vs daha bir sürü şey çok zoruma gitti cevap vermedim .Ablasına annesine eşime durumu anlattım.. Tâbi o üzerine bin katarak anlatmış eşime gorusmeycgmi engelleyecgmi söyledim tamam dedi. AMA ben görüşürüm yeğenim gelir falan dedi ..Benimde üzüldüğüm nokta neden eşim karima böyle davrandın vs diye ağırlığını koymaması.O kadar darliyorum ki kendimi laftan sozden bıkmış durumdayım.Simdi nasıl bir yol izlemeliyim hiç bilmiyorum
Ya ben buna kahkaha atardımKendi bebeğinin teni beyazmış benimki kızıl etmiş daha kendine gelmemiş vs diye yorum yapmislardi
Çocuğuma kizil et mizil et diyecek ağzına ..... onun.Kendi bebeğinin teni beyazmış benimki kızıl etmiş daha kendine gelmemiş vs diye yorum yapmislardi
Haklı goruyosa düşünmeli.bnm kv ile aram bozulmuştu bı ara küstük hatta .eşim bana kesin güvendiği için annesine tavır yaptı.arabaya bindirdi bugün 1 saat tartıştı .niye böyle davraniyosun diye .esim haklı kusura bakma demiş meselaÜzgünüm ama eşiniz sizindüşündüğünüz gibi düşünmeyecek. Belli ki gorumceniz kıskanç
valla ne guzel hazır ıplerı koparmısken azıcık rahat edın. oh be... eşler genelde boyledır ıkı kadın arasına gırmek cok ıstemezler sımdı sızı savunsa aılesı ıle kotu olacak. o yuzden bosverın kocanız sızı sevıyor mu. yanınızda mı gerısı bos gorussun yegenıyle kardesıyle ama sız gorusmeyın bu tavrınızda net olsun. yoksa bundan sonra olacaklara kapı açmış olursunuzEveeet sorunsuz geçen hiç bir günüm yok artık biktim .1.5 Yıllık evliyim dünyalar tatlısı oğlum var.Gorumcemde benimle birlikte hamile kaldı o normal doğum yapti ben sezeryan yaptım
Oğlum doğduğunda küçüktü şuan kilolu bi bebek ,lohusayken iki gorumcem evime gelip işte senin bebegin daha kızıl et gorumcemin bebeğinin daha iri oldugunu soylemeler falanbilmem onlar gittikten sonra çok ağladığım.
Ben çalışıyorum gorumcem evde fakat hayatını hep bizimle kiyasliyor eşi yardımcı olmuyor eşim yardım ettiginde ya da çocuğa baktığında gözünde büyüyor.koye kaynananmlara lâf gidiyor.beni arayıp oğlumu yorma bilmem ne diye aglamalr.Bende yoruldugumu eve bebeğe zor yetiştiğimi ve benide bi anne doğurduğunu anlattım lâf kesildi.Neyse geçenlerde ailem bize geldi bu gorumcemde 6 yaşındaki oğlunu bize gönderdi dışarı cikicaz diye evine gönderdik. Gorumce evine gitttgmzde kötü davrandı hosgldn vs demedi bende eşime bir daha gorusmeycgmi söyledim
Eşim bu duruma üzülünce arayıp konuşayım dedim barışmak adına hatasını da söylersem belki anlar dedim ama çok yükseldi bağırdı falan en son terbysz dedi ama yükselince bende bağırdım baktım cirkeflesiyo kapattım teli.Ama ben hakaret etmedim .Sonra mesaj atmış senin kdr terbysz birini görmedim vs daha bir sürü şey çok zoruma gitti cevap vermedim .Ablasına annesine eşime durumu anlattım.. Tâbi o üzerine bin katarak anlatmış eşime gorusmeycgmi engelleyecgmi söyledim tamam dedi. AMA ben görüşürüm yeğenim gelir falan dedi ..Benimde üzüldüğüm nokta neden eşim karima böyle davrandın vs diye ağırlığını koymaması.O kadar darliyorum ki kendimi laftan sozden bıkmış durumdayım.Simdi nasıl bir yol izlemeliyim hiç bilmiyorum
Oğlumu yorma diye mübalağa etmiş köylü kadını erkeğin bebek baktığını görmemiş normaldir ama görümcesini çok fazla ciddiye alıyo sanırım lohusalıktanBenim ilgimi en çok, "oğlumu yorma" diye telefonda ağlayan kaynana çekti
Allah kimseyi akıldan fikirden şaşırtmasın zor şey...
Bende sizin gibi davranıyorum dediğiniz gibi ortada bişey yok ama aslında var .mesafeliyiz.Vala canım bi sen değilsin inan 2 görümce var bendede eşime söyleyince mesela sorun olduğu zaman onu ailesinden kopartmak istiyorum zannediyor o yüzden aşırı tepki veriyor ben daha hiç kavga etmedim ama artık alıştım onun gibi davranıyorum şakayla laf sokar sürekli aynını bende yapıyorum eşime bişeyde şikayet edemiyor öyle olunca ortada gözle görülür bişey yok bana davrandığı gibi davranıyorum ona şuan ve uzaklaştı benden iyice çokda güzel oldu nişandan beri herşeyde parmağı vardı benimki şöyleydi benim şunum eksikti daha şimdiden bebeğim olacak olsa ona bile mesela karışacak ama izin vermem o konuda bazen diyorum keşke evlenirken de bu kadar sert olsaydımda herkes durması gereken yeri bilseydi
En sevdiğim karakter özelliği kısa ve net cevap veren insan .hep yapmak istemiştim artık yapabiliyorum .☺Siz neden bende yoruluyorum vs diye onları ikna etmeye çalışıyorsunuz ki. Evet diyin geçin. Bildiğinizi yapın .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?