Merhaba Nişanlıyım ben 22 yaşındayım nişanlım 29 yaşında. Nişanlım aile bağları hiç kuvvetli olmayan babasıyla 10 senedir görüşmeyen biriydi ablasıyla da 1 sene barışık 1 sene küstü (sebebi hep para konuları ablası maddi olarak hep kullanıyordu ),kaynanam yok nişanlım küçükken vefat etmiş .ben babasıyla barıştırdım bak ablanla iyi ol falan dedim salak kafam. görümcem biz sevgiliyken aşırı iyiydi hep beni över benim yanımda olurdu söz akşamı nişanlımın erkek arkadaşının eşiyle birlik oldu birlikte beni ezmeye çalıştı ,nişanlımın eskiden çok takıldığı gibi saçma sapan şeyler konuştular. Sonra nişan oldu nişanın ertesi günü mangala çağırdı nişanlımla gittik( o arkadaşı ve eşi de orda yine vardı.) görümcem Bana demediğini bırakmadı açık şekilde değil ama laf sokuyor kısaca çocuk dedi gelin aday adayı dedi ana kraliçe benim dedi ve daha birsürü şey söyledi o gün bugündür hiç konuşmuyoruz zaten farklı şehirlerdeyiz telefonda da hiç konuşmuyoruz artık ama nişanlımı doldurduğuna eminim arka planda ve söylediklerini unutamıyorum çok kin doluyum nişanlımın görüşmesini istemiyorum ama nişanlımda birden bire çok kıymet verir oldu ailesine ve bu yüzden kavga ediyoruz. Ablasıyla konuştu tamam hallettim birdaha yapmıcak yüz yüze gelindiğinde dedi ve hemen eskisi gibi samimiyetine geri döndü hiç mesafe koymadı bu da beni çok üzdü. yanında o kadar laf söylemesine rağmen sana demedi diyor birde. Bu yüzden suan nişanlımla kavgalıyız aylardır ben hep aynı konuları açıyormuşum anlamıyor yaptığı şey beni tatmin etmediği için aynı konuyu açıyorum sürekli ,yeter diyor sal artık diyor bende hayır dedim sen üstüne düşeni yapmazsan hep konuyu açıcam dedim o da daha napıyım öldüreyim mi birdaha bu konuyu acmayacagına söz ver ve özür dile benden sürekli aynı konuyu açıp konuştuğun için diyor bende dilemem ve acıcam da senden emin olana kadar dedim şimdi günde 1,2 kez konuşuyoruz sadece ayrılmak istemiyorum ama artık ne yapayım bilmiyorum ,Ablası da sürekli göndermeli story atıyor hiç duracağı falan yok anlayacağınız lütfen akıl verin
Son düzenleme: