- 23 Kasım 2014
- 98
- 60
-
- Konu Sahibi Bluesparkle
abisini kimseyle paylaşmak istemeyen klasik görümce
ıvır zıvırı bahane etmiş yada kendi arkadaşlarını abilerine düşünebiliyorlar
bir de nasıl formalite kendi aranız da mı
Yalnız konu sahibinin bir önce ki konusu "aşırı iyi davranan nişanlım ve ailesi"
Bende eski konuna bakınca dikkatimi bir şey çekti anneni nişanlınla tanıştırırken yemeğini dikkatli ye diye uyarmış ve annenni kırmışsın. annem kaba ve hızlı yemek yer demişsin. şu an annenin neler hissettiğini anladınmı peki? Alınma ama resmen yaptığın önüne gelmiş gibi bir şey olmuş
Olay zaten annesi babası hala aşırı iyi davranıyor, hatta annesi olabilir böyle detaylar, daha sonra anlatırız demiş, sorun görümce
Bence görümce seni kıskandı sana karşı ailesinin ilgisini falan bir insan ne kadar rol yapabilir ki, kayınvalide için diyorum istemediği biri olsan, bence sana o kadar yakın olmazdı. Yani en azından mesafeli olurdu. Görümce hem annesini hem abisini kıskanmış olabilir.
acaba ben nasıl görümce olacamOnlarında görümcesi böyleymiş baksana :)
Yani zaten annesi vedalaşırken tekrar geldiğinde daha yakın olalım, kızım gibi ol falan dedi. Ben de kültür farkı bizde büyüklere mesafeli olunur diye böyle davrandım kusura bakmayın dedim, babası olur öyle şeyler dedi.
Annesini bilmiyorum ama babasıyla ne zaman konuşsam küçük kızından şikayetçi. Deli gibi para harcıyor, arabasını vuruyor masraf çıkarıyor falan diye dert yanıyor adam durmadan.
Nişanlım da yine duygu sömürüsüne başladı :S üzgün smileyler havada uçuşuyor. Ayrılık demeden whatsapp'ı ağlatıyor adam, anlamıyorum bu kadar korkuyor kaybetmeye ama kız kardeşini bir susturamadı.
Ay cok guldum cok yasa emı anadolunun hangı ılınde gunaydın derken mr ve mrs denıyor konu sahıbının nısanlısı yurt dısında