Görümce sorunsalı

abisini kimseyle paylaşmak istemeyen klasik görümce
ıvır zıvırı bahane etmiş yada kendi arkadaşlarını abilerine düşünebiliyorlar

bir de nasıl formalite kendi aranız da mı

Evet aile arasında, yani dıdısının dısısı akrabaların falan haberi yok. Ben de öyle düşünüyorum ama uğraşamam bu tarz hareketlerle.

Ben o sorunu annemle hallettim ve üstüme düşen her şeyi yaptığım için, şuan senin kız kardeşin şunu bunu yaptı diyebiliyorum. Kendisi de beklemiyordum bu tepkileri dedi ama aktif olarak bir şey yapmıyor.

Olay zaten annesi babası hala aşırı iyi davranıyor, hatta annesi olabilir böyle detaylar, daha sonra anlatırız demiş, sorun görümce

Bence görümce seni kıskandı sana karşı ailesinin ilgisini falan bir insan ne kadar rol yapabilir ki, kayınvalide için diyorum istemediği biri olsan, bence sana o kadar yakın olmazdı. Yani en azından mesafeli olurdu. Görümce hem annesini hem abisini kıskanmış olabilir.

Yani zaten annesi vedalaşırken tekrar geldiğinde daha yakın olalım, kızım gibi ol falan dedi. Ben de kültür farkı bizde büyüklere mesafeli olunur diye böyle davrandım kusura bakmayın dedim, babası olur öyle şeyler dedi.

Annesini bilmiyorum ama babasıyla ne zaman konuşsam küçük kızından şikayetçi. Deli gibi para harcıyor, arabasını vuruyor masraf çıkarıyor falan diye dert yanıyor adam durmadan.

Nişanlım da yine duygu sömürüsüne başladı :S üzgün smileyler havada uçuşuyor. Ayrılık demeden whatsapp'ı ağlatıyor adam, anlamıyorum bu kadar korkuyor kaybetmeye ama kız kardeşini bir susturamadı.

buraya yanı bdv lere konu acarken eskı konularımıza dıkkat etmek lazımm aman haa

Lütfen o klasik görümce gibi davranıyorsa, siz de klasik gelin gibi davranmayın, ara buluculuk pasiflik demek değil. Sen ne biçim konuşuyorsun o benim nişanlım??!! diye höykürseydi kendinizi korunmuş mu hissedecektiniz yani?

Ay cok guldum cok yasa emı anadolunun hangı ılınde gunaydın derken mr ve mrs denıyor konu sahıbının nısanlısı yurt dısında

ben onu bey hanım olarak yorumladım ya :):):):) hiç yurt dışı gelmedi aklıma şuan bende çok güldüm :)

Konu sahibi dediği için aile bekler diye düşünmüştüm :)

Görümce Sorunu oldu sana sorunsal. Hiç sevmiyorum sorunsal diye başlık atılmasını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…