- 16 Haziran 2011
- 14.965
- 63.256
- 798
kızlar herkese iyi günler hayırlı haftalar. ben ingiltere’den yazıyorum. kayınbabamın evinde kalmak durumunda kaldım evin tadilata girdiği için iki aydır buradayız
bizden önce görümcem evet yanlış duymadınız görümcem ve eşi kayınbabamlarda evlendikleri günden bu yana (1,5 yıldır) kalıyorlar. şaka gibi ama gerçek valla. görümcem suratsız birisi ve üç ay önce de doğum yaptı valla bakın kayınvabamın evinde kaldı burda doğurdu eşi ailesinin yanına da gitmiyor çalışmıyor da bi işte, onlinedan bi şeyler yapıyorum diyordu. yani çok da pis bi eşi var duştan çıkıyor kıl her yer yemek yiyor masayı toplamıyor
eşim bana çok yardımcı oluyor boş ver inşallah gideceğiz yakında diyor vs
ama görümcemle iyi geçinmem lazım gibi derdine düştüm asık suratlı iniyor aşağı sabah ben güleryüzle karşılıyorum. napmaliyim? ben de mi asiyim suratımı
Bu konuyu 2 çocuğu da her ne sebeple olursa olsun baba evine gelip; bir de evde birbirine surat asan çocuklara / gelinlere sahip kayınpederiniz ve kayınvalideniz açmalıydı, siz değil.
ben türkiye’ye gitmek istedim kendileri hayır kızım buruya gel kal dediler ev büyük baya beş yatak odalı iki katlı ev, kaldım neyse de bu kadar pis olduklarını bilmiyordum
5 yatak odalı evde sadece 1 banyo mu var ?
neden yaşıyor? görümcem kendi eşinin ailesinin yanında kalmak istemediği için kayınbabam ve kayınvalidemin evini resmen işgal ediyorlar. eşim zaten kayınbabamla beraber iş yerileri var kayınvabamın ama eşim çok çalışıyor her işe koşturuyor damat da evde oturuyor ne elektrik ne su ne gaz ne içecek yiyecek elini cebine atmıyor ve temizlik nedir bilmiyor
Yahu size ne ? Görümceniz böyle uygun görmüş. 5 odalı, 2 katlı evde kızlarıyla yaşamaktan memnun demek ki kayınvalide ve kayınpederiniz. Onlar 2 aile birarada oturmak istiyor ve oturuyorsa bu sizi ilgilendirmez.
evin kızı kalsın damat neden burada ve her yerin içine mıçıyorlar? arkadaşları geldi o gün bulaşığı mutfağa yığıp gittiler dingonun ahırı gibi
Dikkat edin de bu fikrinizi çok mantıklı bulup, size de kapıyı göstermesinler. Siz de damatla aynı statüdesiniz.
Ha diyorsanız ki "yok, biz eşimle akraba evliliği yaptık, ben yabancıları değilim vb" o da sizin sorununuz. Yine de kızları değilsiniz.
Son düzenleme: