• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

görümce sorunsalı

yok yok zaten önceden de böyleydi hep asık suratlı ve temizlik yapmıyor karı koca yediklerini bırakıp gidiyorlar mutfağa bazen masanın üzerinden ben topluyorum
Baba evinde kalması da asık suratlı olması da sizi ilgilendirmiyor ki🤷‍♀️
Onların dağınıklığını pisliğini toplayıp sonra da doluyorsanız bu da sizin hatanız, eşi de kendisi de yediklerini ortada mı bıraktı, banyoyu mu pis bıraktılar çağıracaksınız ben sizin kılınızı tüyünüzü toplamak zorunda değilim diyeceksiniz banyodaki kılları temizleteceksiniz ama diyorsanız ki böyle söylersem kayınvalidemler de eşim de bana tavır alır o zaman eviniz bitene kadar eşinizin dediği gibi susacaksınız.

Görümceniz ve eşi kendi anne babasının evinde yaşıyor iki yıldır ve siz bunu bile bile evinizde tadilat olduğu için onların yanına taşınmışsınız. Kimsenin pisliğini temizlemenize gerek yok ancak şikayet etmeye de hakkınız olmadığını düşünüyorum.
neden yaşıyor? görümcem kendi eşinin ailesinin yanında kalmak istemediği için kayınbabam ve kayınvalidemin evini resmen işgal ediyorlar. eşim zaten kayınbabamla beraber iş yerileri var kayınvabamın ama eşim çok çalışıyor her işe koşturuyor damat da evde oturuyor ne elektrik ne su ne gaz ne içecek yiyecek elini cebine atmıyor ve temizlik nedir bilmiyor

Bence kaynana gelin ve damat sorunu diye konu açmalıydı. Niye herkes büyüklerin yanında kalıyor?
ben türkiye’ye gitmek istedim kendileri hayır kızım buruya gel kal dediler ev büyük baya beş yatak odalı iki katlı ev, kaldım neyse de bu kadar pis olduklarını bilmiyordum

neden yaşıyor? görümcem kendi eşinin ailesinin yanında kalmak istemediği için kayınbabam ve kayınvalidemin evini resmen işgal ediyorlar. eşim zaten kayınbabamla beraber iş yerileri var kayınvabamın ama eşim çok çalışıyor her işe koşturuyor damat da evde oturuyor ne elektrik ne su ne gaz ne içecek yiyecek elini cebine atmıyor ve temizlik nedir bilmiyor
Ama bu sizin sorununuz değil ki, kadının ailesi birlikte yaşamayı kabul ediyorsa git demiyorlarsa size laf düşmez.

Baba evinde kalması da asık suratlı olması da sizi ilgilendirmiyor ki🤷‍♀️
Onların dağınıklığını pisliğini toplayıp sonra da doluyorsanız bu da sizin hatanız, eşi de kendisi de yediklerini ortada mı bıraktı, banyoyu mu pis bıraktılar çağıracaksınız ben sizin kılınızı tüyünüzü toplamak zorunda değilim diyeceksiniz banyodaki kılları temizleteceksiniz ama diyorsanız ki böyle söylersem kayınvalidemler de eşim de bana tavır alır o zaman eviniz bitene kadar eşinizin dediği gibi susacaksınız.
eşim sus demiyor konuşsam da karışmaz hep benim yanımda. kız kardeşiyle o da anlaşamıyor. birkaç kez söyledim aslında beden masayı kahvaltı sonrası kaldırmıyorsunuz diye sonra toplanır dedi? toplanır? kim toplar annesi ya da ben
terbiyesiz zaten de ben de mi terbiyesizleşeyim acaba konuşayım mı susmasam mı

Ama bu sizin sorununuz değil ki, kadının ailesi birlikte yaşamayı kabul ediyorsa git demiyorlarsa size laf düşmez.
hayır git deniyor mesela eşimle tartıştı görümcem
görümcem de bıktım şu oğlundan dedi kayınvalideme
kayınvalidem de bıktıysan evine git kızım dedi iki gün küstü annesine

eşim sus demiyor konuşsam da karışmaz hep benim yanımda. kız kardeşiyle o da anlaşamıyor. birkaç kez söyledim aslında beden masayı kahvaltı sonrası kaldırmıyorsunuz diye sonra toplanır dedi? toplanır? kim toplar annesi ya da ben
terbiyesiz zaten de ben de mi terbiyesizleşeyim acaba konuşayım mı susmasam mı
Sonra değil şimdi toplayın diyeceksiniz, sadece onlara ait olan dağınıklığı veya pisliği temizleme zorunluluğunuz yok ama diğer konularda annesinin evinde kalıyormuş damat çalışmıyormuş suratsızmış vs bunlar sizin derdiniz değil.

Ya sizin elin kızı olarak, evin öz kızının kendi ailesinin evinde kalmasi konusunda nasıl kendinizde söz hakkı buluyorsunuz? Benim annem sizin kv olacakti ve bu postu görecekti saçınızı başınızı yolardi valla😒
evin kızı kalsın damat neden burada ve her yerin içine mıçıyorlar? arkadaşları geldi o gün bulaşığı mutfağa yığıp gittiler dingonun ahırı gibi

Niye sasiralim adamlarin ailesiyle oturan gelinler yok mu? Damatta oturuyor işte kizin babasinin evi sonucta, onlara sorun yoksa sizi ne ilgilendirir. Damat elin adamiysa siz de elin kizisiniz bir farkiniz yok.
damat düzenli tertipli olsa kimse kimseye karışmaz pis düzensiz tertipsiz

evin kızı kalsın damat neden burada ve her yerin içine mıçıyorlar? arkadaşları geldi o gün bulaşığı mutfağa yığıp gittiler dingonun ahırı gibi
Yahu sen kimsin? Damatla aynı konumdasin zaten kalk git o zaman sen de? En azından o torun vermiş, yeni çocuk sahibi olmuşlar destek lazım, siz ne demeye kalıyorsunuz ya. Bu kadar densizlik duymadım ömrümde.

Sonra değil şimdi toplayın diyeceksiniz, sadece onlara ait olan dağınıklığı veya pisliği temizleme zorunluluğunuz yok ama diğer konularda annesinin evinde kalıyormuş damat çalışmıyormuş suratsızmış vs bunlar sizin derdiniz değil.
benim sorunum tabii ki. evi düşüyorum temizliyorum her odada bunlar var öteki odayı temizlemeye gidiyorum bunlar bu sefer diğer odayı kirletiyor. hadi neyse diyorum işe gitse en azından pisliğini görmeyiz akşama kadar

kızlar herkese iyi günler hayırlı haftalar. ben ingiltere’den yazıyorum. kayınbabamın evinde kalmak durumunda kaldım evin tadilata girdiği için iki aydır buradayız
bizden önce görümcem evet yanlış duymadınız görümcem ve eşi kayınbabamlarda evlendikleri günden bu yana (1,5 yıldır) kalıyorlar. şaka gibi ama gerçek valla. görümcem suratsız birisi ve üç ay önce de doğum yaptı 🤣 valla bakın kayınvabamın evinde kaldı burda doğurdu eşi ailesinin yanına da gitmiyor çalışmıyor da bi işte, onlinedan bi şeyler yapıyorum diyordu. yani çok da pis bi eşi var duştan çıkıyor kıl her yer yemek yiyor masayı toplamıyor
eşim bana çok yardımcı oluyor boş ver inşallah gideceğiz yakında diyor vs
ama görümcemle iyi geçinmem lazım gibi derdine düştüm asık suratlı iniyor aşağı sabah ben güleryüzle karşılıyorum. napmaliyim? ben de mi asiyim suratımı
Kız babasının evinde kalıyor sizi ilgilendiren ne
Bir de dalga geçmeye çalışmışsınız aklınızca.
Ama siz dalga geçilecek duruma gelmişsiniz. Kıskançlıktan tırnaklarınızı kemirir hale gelmişsiniz

Ahahahs kayınvalidenizin evi işgal ediliyor diye mi üzüldünüz?
Ceplerindeki paraya da üzülüyorsunuz maşallah.
Siz evinizin işi bitince gidersiniz evinize onlar hep oradaymış anne,babası bir şey demiyor size ne oluyor ki?
Çocuğunun biri eve ortak biri de işe işte anne,babanın evi ve işi onları ilgilendirir

hayır git deniyor mesela eşimle tartıştı görümcem
görümcem de bıktım şu oğlundan dedi kayınvalideme
kayınvalidem de bıktıysan evine git kızım dedi iki gün küstü annesine
Ailesi ciddi ciddi git deseler gitmek zorunda kalırdı, neredeyse 2 yıldır orada yaşıyorlarmış bu zamana kadar git denilmemiş, siz gelince eh tabii ev ev üstüne olmuyor kardeşler birbirine fazla gelmiş, halbuki ikisinin de evi değil orası da neyse, abisiyle tartışmasında annesi laf ola beri gele şeklinde demiş, bu lafı bir siz ciddiye almışsınız o kadar.

Yahu sen kimsin? Damatla aynı konumdasin zaten kalk git o zaman sen de? En azından o torun vermiş, yeni çocuk sahibi olmuşlar destek lazım, siz ne demeye kalıyorsunuz ya. Bu kadar densizlik duymadım ömrümde.
ben hamileyim ben yapıyorum her şeyi ama o doğum yaptı diye mi kiymetli oldu ne salk düşünce bu onların kalkıp gitmesi lazımken

Back