• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce neden böyle yapıyor anlamıyorum

Visnekralicesi

Biliyorsun geçiyor zamanla ama ne fayda.
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2019
2.459
3.454
83
Nişanlımla bir kafede oturuyorduk annesi aradı npyn ne zaman gelicen falan demişti nişanlımla aramızda 2 saatlik bir mesafe var bnm gelmem saat 5 i bulur demişti annesi neyleym yanında mı ne yapıyorsunuz diye sordu nişanlım da yanımda oda seninle konuşmak istiyor dedi aslında bnm öyle bir istediğim yok onunla pek çok zaman geçirmedim alışamadım utanıyorum konuşurken geriliyorum nedense annesi Bn şimdi marketteyim beni 10 dk sonra arayın dedi ve kapattı tabi nişanlım neyleym seninle konuşmak istiyor dediği için kaçınılmaz mecbur konuşmak zorunda kaldım, kadın kızına gidip ordan görüntülü aradı birbirimizi görüyoruz ama sesler net gelip gitmiyor onlar bizi hiç duyamıyormuş biz duyuyoruz ama belli olmuyor ne dediği kafede oldugumuz yerde kalabalık sesli bir mekan her neyse biz zorda olsa birbirimize hal, hatır sorduk sonra karşı taraftan ses tamamen kesildi kadın konuşuyor ama ne diyor duyulmuyor nişanlım yanımda anne ses gelmiyor falan diyo ama duyan yok kadın bize bakıyor biz ona ben o sırada güldüm nişanlıma dedim ki telefonu yüzüme cok yakin tutma yüzüm çok büyük gözüküyor dedim oda daha cok yaklaştırdı gülüştük biz, biraz ablasıyla annesi yanlış anlamış Bn niye o kadar gülmüşüm onlara güldüm sanmışlar kesinlikle öyle birşey yok bnm yaptığım suan saygısızlıkmış ablası birden aldı telefonu eline o gelmeyen ses birden çok güzel geldi nişanlıma şuan yaptığınız çok saygısızlık yani konuşmak istemiyorsanız konuşmayın dedi nişanlımda ses gelmiyor ne konuşalım ki dedi kafedeyiz zaten kalabalık her kafadan ayrı ses cıkıyor kapat sonra konuşalım dedi ablasına tabi Bn çok kötü hissettim yanlış anladılar diye daha sonra sakin bir yerden aradık bnm telefonumdan cok az konuştuk durumuda anlattım yanlış anladınız diye ama ne fayda ablası demiş ki kayınvalideme neyleymin yanında arkadaşıda vardı ne konuşuyorlarsa bizim hakkımızda ondan öyle güldü demiş nişanlımda ablasına kızmış sana bir gözlük alıcam demiş nerden cıkardın kimse yoktu yanımızda, hem size gülmedi diye defalarca anlatmış ama yok ikna olmuyorlar Bnde kandilde arıcaktım ama arayamadım bir sebepten çokta önemsemedim açıkçası nişanlıma kandilimi bile kutlamadı kız demiş daha önceki konulardan da kırgınım biraz kayınvalideme aramak içimden gelmiyor.

Nişanlılığın altın kuralı bayramda, seyranda, kandilde ve bilimum özel günde, özel gün yoksa haftada bir kayınvalideyi aramaktır. O yüzüğü parmağa takıp sevgiliğe devam etmek yok. Sorumluluklar, yapılması gerekenler var. O yüzden nişanlanmak için acele etmeyin diyoruz ha bire.

Kayınvalide ve görümce biriktirmiş sizin bu yapmadıklarınızı, üstüne de bu görüntülü konuşma mevzusu tüy dikmiş. Şimdi sizin tarafınızda olan nişanlınız her zaman bunu yapmayabilir, o zaman adım attığınız evlilik de kötü gider. O yüzden tavsiyem sorunları fazla büyütmeden çözmeniz. Burada hatalı davranan bence siz olduğunuz için sizin çözme konusunda adım atmanız gerekir.

Nişanlımla bir kafede oturuyorduk annesi aradı npyn ne zaman gelicen falan demişti nişanlımla aramızda 2 saatlik bir mesafe var bnm gelmem saat 5 i bulur demişti annesi neyleym yanında mı ne yapıyorsunuz diye sordu nişanlım da yanımda oda seninle konuşmak istiyor dedi aslında bnm öyle bir istediğim yok onunla pek çok zaman geçirmedim alışamadım utanıyorum konuşurken geriliyorum nedense annesi Bn şimdi marketteyim beni 10 dk sonra arayın dedi ve kapattı tabi nişanlım neyleym seninle konuşmak istiyor dediği için kaçınılmaz mecbur konuşmak zorunda kaldım, kadın kızına gidip ordan görüntülü aradı birbirimizi görüyoruz ama sesler net gelip gitmiyor onlar bizi hiç duyamıyormuş biz duyuyoruz ama belli olmuyor ne dediği kafede oldugumuz yerde kalabalık sesli bir mekan her neyse biz zorda olsa birbirimize hal, hatır sorduk sonra karşı taraftan ses tamamen kesildi kadın konuşuyor ama ne diyor duyulmuyor nişanlım yanımda anne ses gelmiyor falan diyo ama duyan yok kadın bize bakıyor biz ona ben o sırada güldüm nişanlıma dedim ki telefonu yüzüme cok yakin tutma yüzüm çok büyük gözüküyor dedim oda daha cok yaklaştırdı gülüştük biz, biraz ablasıyla annesi yanlış anlamış Bn niye o kadar gülmüşüm onlara güldüm sanmışlar kesinlikle öyle birşey yok bnm yaptığım suan saygısızlıkmış ablası birden aldı telefonu eline o gelmeyen ses birden çok güzel geldi nişanlıma şuan yaptığınız çok saygısızlık yani konuşmak istemiyorsanız konuşmayın dedi nişanlımda ses gelmiyor ne konuşalım ki dedi kafedeyiz zaten kalabalık her kafadan ayrı ses cıkıyor kapat sonra konuşalım dedi ablasına tabi Bn çok kötü hissettim yanlış anladılar diye daha sonra sakin bir yerden aradık bnm telefonumdan cok az konuştuk durumuda anlattım yanlış anladınız diye ama ne fayda ablası demiş ki kayınvalideme neyleymin yanında arkadaşıda vardı ne konuşuyorlarsa bizim hakkımızda ondan öyle güldü demiş nişanlımda ablasına kızmış sana bir gözlük alıcam demiş nerden cıkardın kimse yoktu yanımızda, hem size gülmedi diye defalarca anlatmış ama yok ikna olmuyorlar Bnde kandilde arıcaktım ama arayamadım bir sebepten çokta önemsemedim açıkçası nişanlıma kandilimi bile kutlamadı kız demiş daha önceki konulardan da kırgınım biraz kayınvalideme aramak içimden gelmiyor.

zamana birak klasik gorumce kiskancligi 😁
Bekarsa uzun surer evliyse daha cabuk hazmeder..

Daha önceden arıyordum sadece bu kandil aramadım görüntülü konuşmada 1 ay önce oldu önümüzde günler aramayı düşünüyorum.

AMa özel günlerde aramanızı beklemeleri normal. Diğer konuda da aramayın karıştırdıkca kokar. Kendi kendine kudursun görümceniz

Benimde cadaloz ötesi 3 görümcem var. Ben baştan beri mesafeliyim ama onlara bunu alistirmam 7 yil sürdü. Istiyorlarki aldigim iç camasirina kadar hesap veriyim .hergün günde 2 3 kere ariyorlardi ne yaptin işe gittinmi eve geldinmi yemek yaptinmi vs icim çürüdü resmen. k.v deme söyledim açikça o da kızlarina söylemis.Son 2 yildir sadece özel günlerde sesli msj ve bayramlarda görüsüyoruz. Bu arada bende görümceyim ama bazen gelinimizin adını bile unutuyorum. :rolleyes:Kızcagiz calisiyor .günicinde aramam işte oluyor aksam eve gelincede yemek derdi var diye hic aramam .bende calistigimdan empati yapiyorum. Hafta sonu kardesim arar 1 2 dakika hal hatir o kadar. Mesafe candır. Kardesimle aralari iyi olsun mutlu olsun yeter.

Son düzenleme:
Aciklama yapmak zorunda degilsin. Seni zorla gorusturen, sana emirvaki yapan nisanlinmis. Bu hos degil. Aramak istiyorsam ben kendi telefonumdan arardim. Kimsemin benim adima karar vermesi ve beni bu duruma sokmasi hos degil. Ikincisi telefon cekmiyorsa sonra ararim daha uygun zamanda, burasi kalabalik deyip kapatsaydiniz keske. Anali kizli o kadar meraklilar ki bir de goruntulu aramislar. Ya bilmiyorum ama annesi sizi evlenince rahat birakir umarim. Darilan gorumce de darilsin. Birakin iki kardes arasinda halletsin.

Gorumceniz cok klasik yilan uzak duruj ,kv doldurur dikkat edin kv arayin sorun ,kiskanmistir sizinle nisanlinizin samimiyetini

Back