- 19 Ekim 2020
- 28
- 38
- 34
- Konu Sahibi gulbahcesi123
C
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gorumcenin terapiye ihtiyaci var.Merhaba kızlar;
2 buçuk yıllık evlıyım severek evlendim eşimin babası eşim 16 yaşındaürem vefat etmiş annesı ve ablası yıllarca birbirlerine kenetlenerek yaşamışlar eşim cok düşkündür ailesine zaten başkada kimseleri yok eşimlede kayınvalidemlede gurur duyuyorum eşimi zor şartlarda okutmuş 3 üniversite mezunu görümcem var bide hic evlenmemiş 42 yaşında eşim hergün gider ziyarete zaten evlerımız cok yakın Cok memnun olurum çünkü ailesine sahıp çıkmayan bana hiç sahıp çıkmaz neyse konuya geliyim yaklaşık 6 ay önce görümcemle köydeki evi badana yaparken dedıkodu yaptık abla vallahı mahalle karısi gibi olduk dedim gülüştük yemek yedık ben teyzeme gittim aradan 4 saat sonra bana bi mesaj attı bidaha bana öyle mahalle karısı falan deme dedi bende tamam öyleyse ben hic konusmiyim sen rahatsız olma dedm ki zaten kotu anlamda desem kendmede mahalle karısı demem neyse ben eve geldm hic konuşmadim bununla ki eşimede yolda anlattm bu arada eşim daha önce bi nişanlidan ayrılmış ki dedikoduya göre gorumcem yuzumden neyse bende konusmıcm dedm sonucta yanlıs anlasılıyorm eve girdik bu bana basladı ben sevılmıyorm naparsam yapıyım dedi beni sevin die size para verıyorum dedi kayınpedermden aldıgı maaş ki ayda öle çokta vermez sonra yok sen bizi evine cok davet etmıyosn gelmeyelm cok die guya ben onları terbiye ediyormusm sonra bana dedi ki sen kocan diğer nişanlısından neden ayrıldı bılıyomusn ben şok oldum tabı sen mi ayırdın dedm oda hadı boşan dedi beni gaza getırıyor bende koca benm değil mi boşamıyorum dedim sonra bana dedi ki o benden bin kat iyiymiş Bende evet iyiymiş kendını senden kurtarmış dedim yetmedi bağırmaya başladı görümceler sevılmıyor ne yapıyo bu görumceler demeye başladı bende bi sigara yaktım ki hep içerim yanlarında bana senın sülalen belli demez mi Sonra ben ayağa kalktım tam dışarı cıkıcaktım ki beni mi dövceksin dedi sonra kendını yerlere atmaya bağırmaya başladı bende odama girdim ağlamaya başladm tam 1 saat bagırdı kimse bana öyle konuşamaz diye 6 aydır konuşmuyoruz hiç arkadaşi yok evlenmıyoda insanlarıda sevmıyo sadece kardeşini ve annesını sevıyo kendı arkadaşlarımın yanına götürüyorum sonra onlarında dedikodusunu yapıyo sadece herseyı kendı bılıyo eleştırye tamamen kapalı saçımi nasıl boyatıyım diyo soyluyorm sonra yine kendı istediğini yapıyo ben olmamış diyincede ben cok guzelım bana Hersey yakışır diyo eşim bizi tatillere dahi götürdü barısın die ama ben cok inatcıyım barısamıyorm özür dilesin barısırım diyorum bana bi akıl verın ne yapmalıyım
Hayır evlerımız ayrı ama köye gitmiştik köydeki evde beraberdik eşimde yanımızdaydi bizi sakınleştırmeye calısıyordu ama sakınleşmedikAynı evde mi yaşıyorsunuz?
O kavgayı ederken eşinizi neredeydi?
Git dedik gitmedi ama ilacı vardı bi ara artık almıyorGorumcenin terapiye ihtiyaci var.
cunku allah korusun davranislar sagliksiz anlattiginiza gore.iftira falan atarsa cok zor temizlemesi.dikkatli olun lutfen.Git dedik gitmedi ama ilacı vardı bi ara artık almıyor
Benım bitanesi bunu yapıyorsa sana gecmışler olsun kuzumBarışma onla , çok görümce istiyorsan ben göndereyim 7 tane var bende
Gorusme uzak dur , hazır kavga da etmişsiniz bahanen var .Benım bitanesi bunu yapıyorsa sana gecmışler olsun kuzum
Ben zaten orada Annesı ve kardeşinden başka kimsesi olmadığını vurguladım (arkadaş eş gibi) evlenıp evlenmemesı hakkında soru sormadmYa böyle olaylar görünce ben şaşırıyorum gerçekten. Görümcemlerle bende anlaşamıyorum ama birbirimizin özel alanlarına saygı duyuyoruz. İki cümlenizin biri evlenmiyor. Size ne evlenmemesinden. Evlenmek istemeyebilir bu sizi hiç ilgilendirmez. Benim bekar görümceme ben 3 senedir asla böyle bi soru sormadım sormam da banane herkesin kendi tercihi özel hayatı.
Genel olarak görümce hatalı gibi evet ama ben sizin de çok masum olduğunuzu düşünemedim kusura bakmayın.
Bende 2 üniversite bitirdim şuan özel eğitim öğretmeniyimEsiniz 3 yüksekokul bitirmis ..siz ne mezunusunuz
Teşekkürlercunku allah korusun davranislar sagliksiz anlattiginiza gore.iftira falan atarsa cok zor temizlemesi.dikkatli olun lutfen.