- 23 Temmuz 2014
- 6.341
- 17.928
- 448
'' Sen gönlünü dışarıda eğlendiriyorsun ben onu yapmam '' cümlesini siz yazmışsınız bence çevirmeyin.Gönlünü eğlendirirsin istersen diyor.Eğlendiriyorsun demiyor.
Aldatılıyormusunuz bilemem ama eşinizin hiç bir aile bireyi için araya girmeyin.Onlar kardeş,kavga ederler,barışırlar.Siz hiç bir zaman taraf olmayın.Görümcem kardeşim gibiydi hatta daha yakın.Eşimden çok onun böyle laflar yazması beni üzdü. Ben onu ailesindeki herkese karşı savundum.Abisiyle bile onun için kavga ettim.Eşime çok ağır konuştum bir tartışmada istemiyorsan kapı orda dedi bana.Ben de çocuklarımı bırakmam meraklıysan sen git dedim.O yüzden çocuklar için duruyorum lafını söyleyebilir.
Valla bende tekrar dönüp dönüp okuyorum yok arkadaş daha ne yazdıklarını bilmiyorlarBen mi yanlış görüyorum konunuzda öyle yazmıyor?
Banada sanki çevirmeye çalışıyormuş gibi geliyor'' Sen gönlünü dışarıda eğlendiriyorsun ben onu yapmam '' cümlesini siz yazmışsınız bence çevirmeyin.
Kimse mükemmel değildir ama bu lafları işitecek birşey yapmadım.Valla benimde yengemle aram iyidir her şeylerine hep koşarım hep yanlarindayim. Ama iş kardesin iyiliğine gelince herkes o sekilde konuşur.
Aldattığına emin olmam lazım o dengesizin lafıyla olmaz sadece.Sen erkeksin dışarıda tatmin olursun istersen ben onu yapamam demiş.Tekrar baktım mesajlara.Yani tam olarak aldattığı söylenemez.Ama çocuklar için sürdürüyorum demesi bile boşanma için büyk bir neden bence.
Hayır madem o kısmı es geçip önemsemeyecek, aldattığını kendisi de görse umursamayacak ne diye anlatırlar burada anlamıyorum. Bizim vereceğimi tavsiyeler belli. Aldatan erkek için ya da buna tenezzül etmeye çalışan için '' boşver canım hepsi aynı zaten '' diyerek teselli bekliyorlar herhaldeBanada sanki çevirmeye çalışıyormuş gibi geliyor
Niye çevireyim yanlış yazmışım tekrar baktım mesaja.Öyle olsaydı direkt zaten ben de aldatıyor derdim niye size sorayım?Banada sanki çevirmeye çalışıyormuş gibi geliyor
Tamamen katılıyorum size ama bu olay hariç en ufak hatası yok bana karşı.Bir adam cocuklar için evlilik surduruyorsa aldatmistir veya aldatacaktir.
Sevmeyen bir adam ömür boyu sadakat göstermez, isteyen inanir istemeyen inanmaz tabi.
E tamam öyle bile olsa hadi diyelim görümcen densiz densiz konuşuyor ya da ima ettiğin gibi kendisi boşandı diye hasetlenip sizi kıskanıyor,yuva yıkmaya çalışıyor. Peki bu lafları neye dayanarak ediyor? Çocuklar için evlilik sürdürmek falan normal imalar mı? Gerçekten burda asıl mesele görümce mi? Öncelikle eşinize hesap sormalısınız bence.Niye çevireyim yanlış yazmışım tekrar baktım mesaja.Öyle olsaydı direkt zaten ben de aldatıyor derdim niye size sorayım?
Sorucam tabi ki de önce hangisine sorayım ya da birlikte mi sorayım ona karar veremedim.E tamam öyle bile olsa hadi diyelim görümcen densiz densiz konuşuyor ya da ima ettiğin gibi kendisi boşandı diye hasetlenip sizi kıskanıyor,yuva yıkmaya çalışıyor. Peki bu lafları neye dayanarak ediyor? Çocuklar için evlilik sürdürmek falan normal imalar mı? Gerçekten burda asıl mesele görümce mi? Öncelikle eşinize hesap sormalısınız bence.
Ya görümcenin dedikleri çokta büyütülecek bir şey değil bence. İkisinin arasında olan konuşma. Gelipte size dememiş ki. Asıl ona laf verene sormalı önce.Sorucam tabi ki de önce hangisine sorayım ya da birlikte mi sorayım ona karar veremedim.
Eşim genelde de konuşurken çocuk varsa o evlilik ne olursa olsun bitemez.Mutlaka bir yol bulunur halledilir boşanma olmaz der.O çok uğraştı ayrılmamaları için.Ama tabi ki sorucam çocuklar için mi berabermiş benimle?E tamam öyle bile olsa hadi diyelim görümcen densiz densiz konuşuyor ya da ima ettiğin gibi kendisi boşandı diye hasetlenip sizi kıskanıyor,yuva yıkmaya çalışıyor. Peki bu lafları neye dayanarak ediyor? Çocuklar için evlilik sürdürmek falan normal imalar mı? Gerçekten burda asıl mesele görümce mi? Öncelikle eşinize hesap sormalısınız bence.
Ben olsam birlikteyken sorardım.Öbür türlü sen ne söyledin diye birbirleriyle haberleşmesinler diye.Eşiniz inkar eder,kız kardeşiyle konuşur,o da ben öylesine söyledim diyebilir.Ama aslında bu eşiniz ve sizinle ilgili.Direkt onunla konuşsanız.Muhatabınız görümce değil gibi.Sorucam tabi ki de önce hangisine sorayım ya da birlikte mi sorayım ona karar veremedim.
Eşiniz demek ki kardeşine bir şeyler anlatıyor ki o da böyle konuşuyor. Durduk yere denmez o laf.Eşim genelde de konuşurken çocuk varsa o evlilik ne olursa olsun bitemez.Mutlaka bir yol bulunur halledilir boşanma olmaz der.O çok uğraştı ayrılmamaları için.Ama tabi ki sorucam çocuklar için mi berabermiş benimle?
Benim kardeşim gibiydi yakındık herşeyimizi paylaşırdık.Dostumdu benim ya.Kendimi resmen ihanete uğramış hissediyorum.Sevdiğim iki insan arkamdan vermiş veriştirmiş.İhanet sadece gidip başka biriyle yatmakla olmaz ki.Ya görümcenin dedikleri çokta büyütülecek bir şey değil bence. İkisinin arasında olan konuşma. Gelipte size dememiş ki. Asıl ona laf verene sormalı önce.
Esiniz sizi görümcenize kötülemis o yüzden öyle yazmistir.Görümcem kardeşim gibiydi hatta daha yakın.Eşimden çok onun böyle laflar yazması beni üzdü. Ben onu ailesindeki herkese karşı savundum.Abisiyle bile onun için kavga ettim.Eşime çok ağır konuştum bir tartışmada istemiyorsan kapı orda dedi bana.Ben de çocuklarımı bırakmam meraklıysan sen git dedim.O yüzden çocuklar için duruyorum lafını söyleyebilir.
Diğer yorumlara bakarsanız anlarsınız belki ne demek istediğimiEşiniz sizi aldatıyor ama suçlu görümcemi?
İyi de neden öyle düşünüp bileniyosunuz? Eşiniz kardeşine ben bu evliliği çocuklar için yürütüyorum demese görümceniz böyle bir laf eder mi?Benim kardeşim gibiydi yakındık herşeyimizi paylaşırdık.Dostumdu benim ya.Kendimi resmen ihanete uğramış hissediyorum.Sevdiğim iki insan arkamdan vermiş veriştirmiş.İhanet sadece gidip başka biriyle yatmakla olmaz ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?