• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İşte gönlünü dışarıda eğlwndirirsin istersen erkeksin ben kadınım yapamam demiş mesajda da öyle ben yanlış yazmışım ilk konuya sinirden
Anladm.o zaman gorumcenizi tebrik ediyorm yüreginin boyle bozuk olmasindan dolayi Allah şifa versin nasil dile getirebilmis bu cirkin kelimeleri.bir kadin bir kadin icin nasil boyle cirkin bir uslupla konusabiliyor aklim almiyor.ama bu dediklerinizde aklima takilan kisim ben senin gbi cocuklar icin devam etmezdim kismi nerden biliyor esinizin oyle yaptigini bu kendi fikri mi yoksa esiniz mi oyle demis ayrica kari koca arasina seytan bile girememis diye bir soz vardir bunu hic duymamis sanirim

E hani kardeş gibiydiniz?kışkırtmak falan diyorsunuz.😮ablam bak burda bir sürü Sherlock Holmes var ben diyim. Kayıp eniştenin damadını bulabilecek bir güruh var. Tutarlı konuş da 😒
Ama ben demiştim.:KK53:

Anladm.o zaman gorumcenizi tebrik ediyorm yüreginin boyle bozuk olmasindan dolayi Allah şifa versin nasil dile getirebilmis bu cirkin kelimeleri.bir kadin bir kadin icin nasil boyle cirkin bir uslupla konusabiliyor aklim almiyor.ama bu dediklerinizde aklima takilan kisim ben senin gbi cocuklar icin devam etmezdim kismi nerden biliyor esinizin oyle yaptigini bu kendi fikri mi yoksa esiniz mi oyle demis ayrica kari koca arasina seytan bile girememis diye bir soz vardir bunu hic duymamis sanirim
Evet nasıl bu kadar kötü olunabilir ben de şaşırdım yazdıklarına.Boşanmadan dolayı bunalımdaymış intihar edicem diyormuş abisine benimki de her evlilikte sorunlar oluyor çocuklar varsa onların iyiliğini düşüneceksin kemdini düşünmeyeceksin demiş.

Aldatma konusunda babama kefil olmam. Çalıştığım otelde muhasebe müdürü garson kızı götürmüş bi kaç kez. Adamın karısı hamileydi üstelik kadın otele gelince karısının gözünün içine bakardı öyle aşık göya. Aylar sonra garson kız anlatmıştı bana ben yattıklarını anlamamıştım hiç. Bi kaç saat kızın evine uğrayıp işlerini halledip çıkıp gidiyormuş. Böyle adi şerefsiz bu erkekler. Oyüzden saatinde evine gelir yok beni seviyor faln filn inanmıyorm. Eşinden de acayip huylandm ben olsam gizlice takip ederdim. O görümcenn de psikolojik sorunları beni ilgilendirmezdi cıkartırdım hayatımdan.
Aldatmak başka sevmek başka birşey bence.Yani aldatması sevmiyor anlamına gelmez.Benim kocam beni sevebilir aldatmış da olabilir bilmiyorum.Ben de en saygılı en evine bağlı adamların aldatma hikayelerini duydum.Dikkatli olucam saf güven olayları bitti artık

Ama ben demiştim.:KK53:
Son iki ay garip davranıyordu beni milletin içinde küçük düşürmeye çalışmalar dalga geçmeler kayınbiraderim de dikkat et ona deyince işkillendim.Ben paikolojisine verdim normalde iyi de bu boşanma yüzünden böyle diye düşündüm.

Görümceniz de , eşiniz de evliliğiniz devam etsin diye bu şekilde mâkul bir konuşma yapmış bu gece.

Tabi ki işin aslı böyle de olabilir, inşallah öyledir. Ancak diğer ihtimali bu kadar net şekilde yok saymayın derim.
Başından sonuna kadar eşinizin asla aldatmayacağına kanaat getirmiş ve sürekli görümceyi suçlamışsınız. Bu doğru bir tavır değil.

Benim bir akrabamın kızı gerçekten düzgün sandığımız biri ile evliydi. Aldatıldığını öğrendik, inanın söylemeye korktuk. Çünkü çoğu kadın eşinde böyle bir ihtimal görmüyor. Hatta söyleyene b.k atıyor. Biz söylemedik, aylar sonra başkasından öğrendiler. Gerçekten de söyleyen kişi için "evliliğimizi kıskanıyor, zaten hep benim kocam seninki gibi değil derdi" gibisinden sözler söyleyerek, dile getiren kişiye farklı imâlarda bulundular. İyi ki biz dememişiz dedik. Aradan yine bir süre geçti ve artık olay apaçık ortaya çıktı. Adam başta inkâr etti sonra bana büyü yapıldı dedi. Bu defa da adama büyü yapıldığına inandılar. Şimdi boşandılar. Boşanma bile adamın isteği ile oldu ve o adam diğer kadın ile gezip duruyor.

Bu hayatta insanın başına her şey gelebilir. Ne iş , ne eş, ne sağlık, ne mal- para hiç bir şeyimiz garanti değil. Bence herkes bunun farkında olmalı.
Benim bir arkadaşımın eşi çok saygılı, eşine düşkün evine bakan biriydi.Arkadaşım en yakın arkadaşıyla bastı kocasını birlikte.Çevremizde duyuyoruz çok böyle

Aldatmak başka sevmek başka birşey bence.Yani aldatması sevmiyor anlamına gelmez.Benim kocam beni sevebilir aldatmış da olabilir bilmiyorum.Ben de en saygılı en evine bağlı adamların aldatma hikayelerini duydum.Dikkatli olucam saf güven olayları bitti artık
Konuyu takip ediyorum.

Kendi hayatınız, dilediğiniz gibi yaşarsınız, hiç kimseye laf düşmez de bu mantıkta olmanıza çok şaşırdım.

Okudum hani çok iyi eğitimler almışsınız şu yorum okumamış,iyi bir iş bulamamış/bulamayacak bir kadının bile düşüncesi olamaz derdim.

Yine şaşırttı beni Sevgili Kadınlar Kulübü.

Bence susmanız daha iyi olmuş aslını astarının öğrenin aldatılmışsanız bunu da kanıtlayın ve öyle açın davanızı, dediğiniz gibi eşinizin çocuklar için evliliğini yürüttüğünü bilerek siz yürütebilecek misiniz bu evliliği ? Yada kardeşi annesi arkadaşı fark etmeden birinin sizin hakkınızda böyle konuşmasına izin veren bir eşle ne kadar yürütebilirsiniz ? Sizi aldatmasını sorun etmeyen ailesi varken eşinizin aldatmadığını ve aldatmayacağını düşünemiyorum maalesef..

Konuyu takip ediyorum.

Kendi hayatınız, dilediğiniz gibi yaşarsınız, hiç kimseye laf düşmez de bu mantıkta olmanıza çok şaşırdım.

Okudum hani çok iyi eğitimler almışsınız şu yorum okumamış,iyi bir iş bulamamış/bulamayacak bir kadının bile düşüncesi olamaz derdim.

Yine şaşırttı beni Sevgili Kadınlar Kulübü.
Hormonlar, erkeklerdeki yaşlanmakla beraber gelişen beğenilme kabul görme endişesi, karısını fiziksel olarak çekici bulmama, arkadaşlarına hava atma, erkekliğini gösterme, heyecan arama gibi nedenlerle erkek aldatabilir.Karısını seven erkek bunları yaşayamaz mı sanıyorsunuz.Aslında tam alanımla ilgili bu konu.

Hormonlar, erkeklerdeki yaşlanmakla beraber gelişen beğenilme kabul görme endişesi, karısını fiziksel olarak çekici bulmama, arkadaşlarına hava atma, erkekliğini gösterme, heyecan arama gibi nedenlerle erkek aldatabilir.Karısını seven erkek bunları yaşayamaz mı sanıyorsunuz.Aslında tam alanımla ilgili bu konu.
Sizin fikriniz budur, beni bağlamaz.

Ben çok zor dönemler yaşadım maalesef.

İyi olduğuna inandığım 3 psikolog, 1 psikiyatrist ile görüşme yaptım hiç biri sizinle aynı düşüncede değildi.

Her neyse…

Ben daha çok yüreğime bakarım. Beni aldatan adam sizin sunduğunuz bahanelerle bana gelip “ama seni hâla seviyorum” dese, ikna olmam. Kaldı ki o adamı artık ben sevmem!

Bence susmanız daha iyi olmuş aslını astarının öğrenin aldatılmışsanız bunu da kanıtlayın ve öyle açın davanızı, dediğiniz gibi eşinizin çocuklar için evliliğini yürüttüğünü bilerek siz yürütebilecek misiniz bu evliliği ? Yada kardeşi annesi arkadaşı fark etmeden birinin sizin hakkınızda böyle konuşmasına izin veren bir eşle ne kadar yürütebilirsiniz ? Sizi aldatmasını sorun etmeyen ailesi varken eşinizin aldatmadığını ve aldatmayacağını düşünemiyorum maalesef..
Eşime ilk söylediğimde mesajları gösterdiğimde ah be kuzum sen bunlara mı takıldın demek oldu.İntihar edicem diyordu ben de herkesde sorunlar var diye anlatmaya çalıştım sadece dedi.Senin hakkında kötü yazdığım birşey yok göremezsin dedi.Zaten kafayı bozmuş kendinde değildi cevap da yazmadım dedi.Görümcemin yanında söyledi bunları.Görümcem de bu dünyada abimin en çok değer verdikleri çocuklar ve sen her fırsatta söyler ailecek biliyoruz bunu dedi.Niye laf söyletiyor o zaman dediğimde ben iyi değildim o haldeyken bana mı söylenecekti dedi.Şimdilik böyle de gözümü açık tutmam gerekiyor artık.Şüpheleniyordum son zamanlarda görümcemin hareketlerinden artık eminim.

Bu arada görümce konusunda haklısınız. O bozuk olan psikolojisi yüzünden arkanızdan atıp tutması çok yanlış.

E o zaman sayfalarca eşiniz yerine görümcenize neden daha fazla takıldığınızı şimdi anlıyorum. Hormonlar tabi ah o yaramazlaaaar.

Sizin fikriniz budur, beni bağlamaz.

Ben çok zor dönemler yaşadım maalesef.

İyi olduğuna inandığım 3 psikolog, 1 psikiyatrist ile görüşme yaptım hiç biri sizinle aynı düşüncede değildi.

Her neyse…

Ben daha çok yüreğime bakarım. Beni aldatan adam sizin sunduğunuz bahanelerle bana gelip “ama seni hâla seviyorum” dese, ikna olmam. Kaldı ki o adamı artık ben sevmem!
Aldatabilir demem kabul edeceğim anlamına gelmiyor ki.Bariz belli olan söylenen bir aldatma olduğunda ben de durmam sevmem de.Mesleki olarak aldatılma hoş görülen birşey değil tabi psikolojide.Ama sosyolojide bizim toplumumuzda erkeklerin aldatması normalleştiriliyor maalesef.Erkek çocuk küçüklüğünden beri ben yaparım ben bilirm havasında büyütülüyor.

Hocam kadınlarda durum nasıl oluyor peki?Hormon vs olayları bizdede çok dalgalı malum.🤔
Kadınlarda aldatabilir mi?

Eşiniz belli ki kardeşiyle dertleşiyor,evliliği sadece çocuklar için yürüttüğünü söylüyor,yüksek olasılıkla sizi aldatıyor. Siz denhala görümceye verip veriştiriyorsunuz, neymiş görümceyle aranız çok iyiymiş. Olabilir ama onlar kardeş, birlikteyken istediklerini konuşurlar. Eşiniz sizi aldatıyor olmasa görümce bunları söylemez,söylese de eşiniz itiraz eder. Ne münasebet ben eşimle iyiyim der mesela. Sizinki susmuş. Aldatıyor işte bu kadar net.

Eşime ilk söylediğimde mesajları gösterdiğimde ah be kuzum sen bunlara mı takıldın demek oldu.İntihar edicem diyordu ben de herkesde sorunlar var diye anlatmaya çalıştım sadece dedi.Senin hakkında kötü yazdığım birşey yok göremezsin dedi.Zaten kafayı bozmuş kendinde değildi cevap da yazmadım dedi.Görümcemin yanında söyledi bunları.Görümcem de bu dünyada abimin en çok değer verdikleri çocuklar ve sen her fırsatta söyler ailecek biliyoruz bunu dedi.Niye laf söyletiyor o zaman dediğimde ben iyi değildim o haldeyken bana mı söylenecekti dedi.Şimdilik böyle de gözümü açık tutmam gerekiyor artık.Şüpheleniyordum son zamanlarda görümcemin hareketlerinden artık eminim.
Gelişmeler yaşamışsınız, umarım dedikleri gibidir sizde görümcenize mesafenizi koyup eşinizin davranışlarına bakın bence de. Mutluluklar 🌼🙏🏻

Hocam kadınlarda durum nasıl oluyor peki?Hormon vs olayları bizdede çok dalgalı malum.🤔
Kadınlarda aldatabilir mi?
Yapılan araştırmalarda kadınların daha çok aldattığı tespit edilmiş.Özellikle normal çalışmayan ev hanımları çok fazla.Kadın daha dikkatli ama erkek gibi yakalanması daha zor.Kadınlar ilgi görmek, kabıl görmek için dışarıya yöneliyor.Kocadan sevgi ilgi görmeyince en ufak ilgi gösterenin peşinden gidiyor.Ahlaki olarak bana ters.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back