Görümceniz de , eşiniz de evliliğiniz devam etsin diye bu şekilde mâkul bir konuşma yapmış bu gece.
Tabi ki işin aslı böyle de olabilir, inşallah öyledir. Ancak diğer ihtimali bu kadar net şekilde yok saymayın derim.
Başından sonuna kadar eşinizin asla aldatmayacağına kanaat getirmiş ve sürekli görümceyi suçlamışsınız. Bu doğru bir tavır değil.
Benim bir akrabamın kızı gerçekten düzgün sandığımız biri ile evliydi. Aldatıldığını öğrendik, inanın söylemeye korktuk. Çünkü çoğu kadın eşinde böyle bir ihtimal görmüyor. Hatta söyleyene b.k atıyor. Biz söylemedik, aylar sonra başkasından öğrendiler. Gerçekten de söyleyen kişi için "evliliğimizi kıskanıyor, zaten hep benim kocam seninki gibi değil derdi" gibisinden sözler söyleyerek, dile getiren kişiye farklı imâlarda bulundular. İyi ki biz dememişiz dedik. Aradan yine bir süre geçti ve artık olay apaçık ortaya çıktı. Adam başta inkâr etti sonra bana büyü yapıldı dedi. Bu defa da adama büyü yapıldığına inandılar. Şimdi boşandılar. Boşanma bile adamın isteği ile oldu ve o adam diğer kadın ile gezip duruyor.
Bu hayatta insanın başına her şey gelebilir. Ne iş , ne eş, ne sağlık, ne mal- para hiç bir şeyimiz garanti değil. Bence herkes bunun farkında olmalı.