Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkamdan iş çevrilmesini sevmem.Beni ilgilendiren konularda benden habersiz konuşulsun istemem.Kontrolcülük buysa öyleyim.Ama bunları herkes istemez mi zaten? Ben de görümceyim.Gelinimizi sevmediğim halde ben kardwşime böyle laflar hiç etmedim.Sevmesem de onun karısı kardeşim kabul etmiş sevmiş.

Yooo ben istemem. O yüzden hiç ellemiyorum telefonunu falan. O mesajları görmeseydiniz hiçbir sorununuz olmayacaktı şimdi. Arkanızdan iş çeviren de yok, siz nasıl kocanızı arada birileri ile çekiştiriyorsunuz o da sizi çekiştirmiş. Siz yapınca iyi koca yapınca cıss. Görümce dedi diye sizi boşayacak bir kocanız varsa o kocanızla aranızdaki mesele. Bu kadar korkmayın kocam gidecek diye yav, panik atak olursunuz. İş arıyorsunuz kendinize siz, kendi düşmanınızı inşa ediyorsunuz elinizle. Hayat böyle çok zor olmalı.

Psikolog olarak çalışıyorsanız ( ki umarım çalışmıyorsunuzdur) lütfen bu akılları kimseye vermeyin.
Küçük çocuğum var şu an çalışmıyorum.Ama çalışsam da yöntem denilen birşey var kuramlar var.İsteğime göre hastaya danışmanlık yapamam ki kurallar var.Çalılırken objektif olmak lazım profesyonellik bunu gerektirir.

Haklısınız niye okudum ki mesajları salak salak devam ederdim ben böyle hayatıma.Bunlar da arda canları sıkıldıkça gömerlerdi beni yerin dibine.Ama tövbe ettim zaten mesaj falan okumam artık.Ama gerçekten kızımın teli diye baktım.Kızımın pinini girdim açıldı eşimin pinini bilmiyorum ki meğer aynıymış.

Lütfen kocasını kimse ile görüştürmesin, alsın koysun vitrine.
İkinci çocuğumu pandemi zamanı doğurdum.Tüm hayatım ev çocuklar eşim ailem bu aralar.Normalde çok sosyal biriydim.İş, kurslar, dernek çalışmaları.İkinci çocukla hepsi bitti.Eşime sarmaya başladım.Çocuğu okula verince biraz kendime gelirim herhalde.Bilmiyorum çocuğunuz var mı varsa anlarsınız belki beni.

Bakıcı veya kreş bulabilirseniz iş hayatına dönmeye bakın. Ev hanımlığı size göre değil demek ki.

Mesela benim çok boş vaktim var bu aralar.Eşime hayatta sarmam.Hele konuşmalarını okumak çok sıkıcı.Heryere de gidebilir.Yani ben güveniyorum.Benim kendi dünyam var.O bir parçası ama tamamı değil.Siz tekrar işe dönün bence.Herşeye sararsınız sonra.

Yine eşin market alisverişinde istediklerini almasina ne istersem yapar +10 ozellik olarak yazmak.

Ne çok kadin babasinin evinde caninin cektigini yiyemiyormuş.

Bu tip mesajlar yazan kadınların anne- babaları, bu yazılanları okusa: çocuğumun neyini eksik ettim de, hem kendini hem de bizim emeklerimizi bu kadar değersiz görüyor diye hayrete düşer, üzülürlerdi.

Bir market veya kıyafet alışverişi, adamın onlar için para harcaması yetiyor demek.

Yok kocasi bakkaldan almiyormuş. Konu sahibi, "bir şey canim cekti" (Turkiyede olmayan seyleri cani ceker hep.) diyince adam hemen koşup ucagina atlayip ülke degistirip caninin cektiği şeyi alip geliyormuş hep.

Hayir niye konu sahibi evde oturup kocasinin ulke ulke dolanip yemek getirmesini bekliyor onu da anlamadim. İnsan kendisi de gider oralarda yer de gelir.

Ya geçenlerde villa balkonunda küçük tüpte et kavuran üyeden sonra yine bir kez daha çok fakir oldugumh fark ettim . :) Aynen en son ne zaman bakkala gittik ki

Balkonda yemek yapmasına laf ettim diye, evi şatoya dönüştü bir anda o üyenin.Dışarıdan bilinen markalardan ( Tavuk D.ünyası vb ) sürekli yemek söylenebilecek kadar merkezi ancak balkonda pişen yemeğin kokusu komşulara gitmeyecek kadar ücra ve 7/24 kesintisiz internet imkanı ( meslekleri gereği zorunlu ) bulunan yer neresiymiş bilinmiyor. Konuyu merak edenler için bknz.

Anam babam birşeyimi eksik etmedi çok şükür.Konuyu buralara kadar nasıl getirdiyseniz bu basitt bir örnekti sadece.Bu arada paraya hiç düşkün değilim en sevdiğim hesiye kitaptır mücevher sevmem.Benim için manevi hesiyeler daha önemli.

He kocam ülke ülke gezmiyor getirtitor oraya gidenlerle yurt dışı iş bağlantıları var.O kadar şey anlattım buna mı takıldınız yani.

Siz de geçin bu ayakları ya Yok kızımın telefonu sandım da, öyle mesajları okudum da. Siz de pek haz etmiyorsunuz ki açıp iki kardeşin mesajlarını okumuşsunuz. Kocanız anlatmış kadına, o da öyle bir cevap vermiş. Kendi kafasından uydurmuyor ya.

Çok fena kinayeler uçuşur ortada fransız kaldım ama net olan ilk teşhisim tipik 'kocam da kocam vakası ' Görümceye değil kocaya laf gelince çıldırıyor
Kocam zaten hatalı deyip onu gömdüm zaten daha ne diyeyim.Gerisi yaptıklarını anlatıyorum işte adamın başka hatası yok bana karşı ne diyeyim sövüyor mu diyeyim aç mı bırakıyor diyeyim onu mu bekliyorsunuz ben anlamadım öyle olsa söylerim zaten

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…