• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşiniz de aynısını yapıyor.Yüzünüze gülüp görümcenizle konuşuyor,dertleşiyor.Yani eşiniz hiç arkanızdan konuşmamış mı görümcenizle?Kendi kendinizi yalanlamayın bari.
Bunu defalarca yazdım zaten beni çekiştirmişler.Eşim fırsat verirse çekiştirir o da.Eşim zatwn hatalı ben burada onu aklamaya çalışmıyorum.İnanın bu mesajları görene kadar eşimden hiç şüphelenmedim giçbir olay söz davranış yok.Ben bunları anlatınca eşinizi aklamaya çalışıyorsunuz diyorsunuz.

Bunu defalarca yazdım zaten beni çekiştirmişler.Eşim fırsat verirse çekiştirir o da.Eşim zatwn hatalı ben burada onu aklamaya çalışmıyorum.İnanın bu mesajları görene kadar eşimden hiç şüphelenmedim giçbir olay söz davranış yok.Ben bunları anlatınca eşinizi aklamaya çalışıyorsunuz diyorsunuz.
Şüphe yoksa neden aşırı kıskançlık var, iş yemeklerine dahi sürekli katılma isteği

Kınama olayını herkes bilir.Siz icat etmişsiniz gibi davranmasanız.Beni kınama başına gelir diyerek alttan altan beddualar edilir.Siz de yaptınız.
Benim bedduam daha farklıdır içten söylemem yeter. Bir gün iş yerinde dişim çok ağrımıştı ama duramıuorum dersim de var.Müdürüm izin vermedi gitmeme.İnşallah aynısını yaşarsınız diye yüzüne söyledim.Gece boyu dişçi aramış ağrıdan.Ertesi gün de herkese bu hanıma dikkat esin üzmeyin ne dilerse oluyor demişti arkadaşlara.Canım gerçekten yandığında ederim.

Benim bedduam daha farklıdır içten söylemem yeter. Bir gün iş yerinde dişim çok ağrımıştı ama duramıuorum dersim de var.Müdürüm izin vermedi gitmeme.İnşallah aynısını yaşarsınız diye yüzüne söyledim.Gece boyu dişçi aramış ağrıdan.Ertesi gün de herkese bu hanıma dikkat esin üzmeyin ne dilerse oluyor demişti arkadaşlara.Canım gerçekten yandığında ederim.
Ermiş olduğunuzu mu düşünelim?
Belki 100 kez görümce hatalı,kötü dediniz.İlk kez eşim hatalı dediniz.O yüzden aklamaya çalıştığınızı düşünüyoruz.

Eşiniz ve görümcenizle konuşacaksınız bu akşam ne oldu o iş?

Ermiş olduğunuzu mu düşünelim?

Belki 100 kez görümce hatalı,kötü dediniz.İlk kez eşim hatalı dediniz.O yüzden aklamaya çalıştığınızı düşünüyoruz.
Eşimin hatalı olduğunu kafamda kabul etmişim zaten.O yüzden burda üstünde durmadım.Görümcem abisini tutup bana vermiş veriştirmiş görümcelik yapmış bana göre hatalı ama kendine göre haklı olabilir.

Eşimin hatalı olduğunu kafamda kabul etmişim zaten.O yüzden burda üstünde durmadım.Görümcem abisini tutup bana vermiş veriştirmiş görümcelik yapmış bana göre hatalı ama kendine göre haklı olabilir.
Bende abim varken gelini tutmam.Abimin mutluluğunu önemserim.Gelin el kızı sonuçta.

Herkes ilelebet sizi tutacak sizi kayıracak diye bir şey yok.

Onunkileri okumuyordum iş mesajlarını okuyordum.İşiyle ilgili birşey anlatmazdı.

Uzun süresir okumuyordum daha önce de birkaç kere okudum öyle hergün okuduğum yok.

Kontrol altında tutmak istiyorum
Eşim biliyor mesajlarını okuduğumu daha önce de farketti uyarmadı beni.Uzun süredir okumuyordum iki yıl kadar.O yatarken okuyordum gördü okuduğumu da gizli yapmıyorum ki.

İşte eşinizin mesajlarını okuduğunuzu yazmışsınız.

Çok sıkıntılı bir tip gibi geldiniz bana. Kontrolcü, sürekli ilgi ve onaylanmak isteyen, herkes benim yararıma şeyler yapsın düşünsün, herkes benim amacıma hizmet etsin. Boğucu bir ısrarınız var, derinden hissediliyor, illa o görümce burda gömülecek. Elinizden kurtulabilene aşk olsun. Haklılık payı var gibi görümcenin, sizi görmüş, bunu biliyorsunuz ve asla eskisi gibi olmayacak hiçbir şey.

Eşiniz ve görümcenizle konuşacaksınız bu akşam ne oldu o iş?
Önce görümcem geldi sonra eşim mesajları attım ikisine de.Bu ne dedim önce şaşırdılar görümcem mesajları mı okuyorsun dedi.Eşim gördüğü için okuduğuma şaşırmadı.Abin ne zaman aldatmış beni dedim burda öyle yazmışsın.Nerde dedi gösterdim ben onu kastetmedim dedi.Genel olarak konuştum dedi.Eşime çocuklar için mi beraberiz dedim .O dönemde intihar edicem diyordu bizde de sorunlar var her evde olur ama çocuklar için anlaşmaya çalışıyoruz dedim dedi.Görümceme diğer lafları sordum o dönem psikolojim kötüydü niye yazdım bilmiyorum dedi.İnandım da diyemem inanmadım da.Çocukları üzerine yemin ettirdim ikisinin de.Size güvenim kalmadı dedim . Görümceme seni görmek istemiyorum dedim eşime de seninle ne yapacağıı bilmiyorum dedim üstüme gelme.Görümcem tamam zaman geçsin konuşuruz sakinleş dedi ben sakinim zor duruyorum sen gidersen iyi olacak dedim kalktı gitti.

Önce görümcem geldi sonra eşim mesajları attım ikisine de.Bu ne dedim önce şaşırdılar görümcem mesajları mı okuyorsun dedi.Eşim gördüğü için okuduğuma şaşırmadı.Abin ne zaman aldatmış beni dedim burda öyle yazmışsın.Nerde dedi gösterdim ben onu kastetmedim dedi.Genel olarak konuştum dedi.Eşime çocuklar için mi beraberiz dedim .O dönemde intihar edicem diyordu bizde de sorunlar var her evde olur ama çocuklar için anlaşmaya çalışıyoruz dedim dedi.Görümceme diğer lafları sordum o dönem psikolojim kötüydü niye yazdım bilmiyorum dedi.İnandım da diyemem inanmadım da.Çocukları üzerine yemin ettirdim ikisinin de.Size güvenim kalmadı dedim . Görümceme seni görmek istemiyorum dedim eşime de seninle ne yapacağıı bilmiyorum dedim üstüme gelme.Görümcem tamam zaman geçsin konuşuruz sakinleş dedi ben sakinim zor duruyorum sen gidersen iyi olacak dedim kalktı gitti.
İnşallah sözünüzü tutar görmezsiniz görümceyi. Kadının sıkıntısı kendine yeter. Kocanızı alın ve kendi yağınızda kavrulun kimseye bulaşmayın aman.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back