• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce diye boşa söylememişler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Karikatürlerle örnek vermiş daha ne desin asıl ben size diyecek birşey bulamıyorum.Eşimi aklasam neden buraya yazayım. Ben olanı anlatıyorum bilim insanıyım ben olanla ilgilenirim.Benim eşim hakkında yazdığım olumlu şeyleri aklama çabası olarak görüyorsunuz.Olumsuz birşeyi sinirli olması ani ve aşırı tepki vermesi.
Yani siz diyorsunuz ki, şimdi bırakın paşazademi de görümcemi gömün, sevmemem için görümce olması yeter.. rezil kadın deyin kocamla ne münasebet mesajlaşır diyin..

Koca bende para bende ister aldatır ister sever..

..Sanki konu bunun için açılmış🤔

Yani siz diyorsunuz ki, şimdi bırakın paşazademi de görümcemi gömün, sevmemem için görümce olması yeter.. rezil kadın deyin kocamla ne münasebet mesajlaşır diyin..

Koca bende para bende ister aldatır ister sever..

..Sanki konu bunun için açılmış🤔
Anlatmak istesiğim başka sorunumuz yok olsa dicem zaten şöyle böyle yani bu lafları edecek birşey yaşamadık.Yaşasak şaşırmam zaten bu kadar.Eşim bir istediğimi iki etmez, canım şunu istiyor detşm alır gelir.Geçen yolda gidiyorduk hatırlıyor musun bu yolda giderken üzüm slmıştık üzüm yemiştik şunları konuşmuştuk.Senin üstünde şu vardı diye anlatır mesela.Geçen dediği 10 yıl öncesi.Bunun gibi dolu örnek verebilirim.Benimle sadece çocuklar için beraber olan adam benimle neden bu kadar ilgilensin ki? Bak beni neden aldatır demiyorum seven de aldatabilir çünkü.

Sadece bir söze bakarak boşanmam.Çok sağlam kanıtlarım olması lazım.Elbette sorucam bir tartışmada ben çok ağır konuştum.O da istemiyorsan kapı orda dedi.Ben de çocuklarımı bırakıp gitmem çok istersen sen git demiştim.Ben de çocuklarım için kaldım bu durumda.

Söz var söz var.
Gönül eğlendirmek, aldatmak kelimesinden daha ağırı mı var?
6 çocukla ne yapayım derseniz o başka?

Anlatmak istesiğim başka sorunumuz yok olsa dicem zaten şöyle böyle yani bu lafları edecek birşey yaşamadık.Yaşasak şaşırmam zaten bu kadar.Eşim bir istediğimi iki etmez, canım şunu istiyor detşm alır gelir.Geçen yolda gidiyorduk hatırlıyor musun bu yolda giderken üzüm slmıştık üzüm yemiştik şunları konuşmuştuk.Senin üstünde şu vardı diye anlatır mesela.Geçen dediği 10 yıl öncesi.Bunun gibi dolu örnek verebilirim.Benimle sadece çocuklar için beraber olan adam benimle neden bu kadar ilgilensin ki? Bak beni neden aldatır demiyorum seven de aldatabilir çünkü.
Eşinizin parasının olması her istediğinizi almaya yeter. Her şeyi hatırlaması da hafızasının iyi olduğunu gösterir. 20 yıllık düşmanın olsa çoğu şeyini hatırlarsın ya, bi zahmet zaten. Gerçekten çok seviyorsunuz, minicik şeyler bile mutlu ediyor sizi.

Yooo iki imza ile yuva oluyor. İki imzayı sildirmek 3 yılını alabiliyor. Yuvayı zor yaptıysanız bence oturun düşünün, çünkü bir yerlerde yanlış giden şeyler var. Bu gönül işidir, gönlün olduğu yerde zorluk olmaz.
Di mi ?
Ben bu lafın tam tersini biliyordum oysa.
Yuva kurmakta ne var ayol ?
Yıkmak çok daha zor hele çocuk varsa.

Yeni uyardı beni.Beni karıma kötülüyor ben evime sokmayı düşünmüyorum sen de dikkat et dedi.
Demek ki kötü özellikleri var da kötülüyor. Herkes mükemmel görümce de aşırı haset geliyor yalan söyleyip mi kötülüyor

Kaç kere yazıcam gözümle görürsem inanırım aldatıldığıma.Yuva yıkmak kolay yapmak zor.Siz gördünüz mü de bu kadar net söylüyorsunuz?
Görümce açık açık yazmış bunu bunu yaptın diye. O da itiraz etmemiş. Başka ne gerekiyordu? Gözünüzün önünde halvet mi 🤦‍♀️

Verecekleri cevaplara göre kafamda kuruyorum nasıl konışacağımı, davranacağımı.Yok söylemeden duramam ben.Hesaplamazsam olmadık yerde patlarım beni suçlu çıkarırlar.
Ben şöyle düşünüyorum. Eşiniz buyuk ihtimalle ayrılma diye çok baskı yaptı . Kadında onlara karşılık cevap verdi , burda mesele siz değilsiniz. Kıyaslama yaptı . Erkek olsam aldatirdim demek istemiş ama ben yapamam. Eşiniz sizden yana dert yanmış büyük ihtimal. O da ben senin yerinde olsam koyardım kapıya demiş . Sizin yerinizde başkası olsa da aynı cümleleri söylerdi . Üzerine çok gelince o da ayrilma nedeninin mantığıni söylüyor.

Allah sizin başınıza da vermesin.Olur da böyle dalga geçenler olursa sizle o zaman anlatsınız ne hissettiğimi belki ama sizde empati olduğunu düşünmüyorum olsa bu şekilde alaya almazdınız.Eşim de ben de tahsilli yüksek lisans yapmış insanlarız.Paikoloji mezunuyum Az çok anlaeım insanın duygularından yani.
Psikolog olarak çalışıyorsanız ( ki umarım çalışmıyorsunuzdur) lütfen bu akılları kimseye vermeyin.

Allah sizin başınıza da vermesin.Olur da böyle dalga geçenler olursa sizle o zaman anlatsınız ne hissettiğimi belki ama sizde empati olduğunu düşünmüyorum olsa bu şekilde alaya almazdınız.Eşim de ben de tahsilli yüksek lisans yapmış insanlarız.Paikoloji mezunuyum Az çok anlaeım insanın duygularından yani.
Burda bir arkadaşın annesi de psikoloji alanında ülkedeki sayılı uzmanlardandı, bazı arkadaşlar bilirler, yıllarca çok zor evlerden ırak bir adama katlanmış, ömründen ömür gitmiş hala da bırakmıyordu, tıpkı siz ve eşiniz gibi iyi eğitimli insanlar bunlar, sırf annesi sizi ve eşinizi ikiye üçe katlayabilir hatta, halktan ortalama insanlar değiller.

Eşiniz dışarıda gönlünü eğliyormuş bundan ötesi umurunuzda olmamalı.

O kesin zaten de niye o da gömmüş beni? Bu kadar çekilemeyecek ne yapmışım.Çocuk için bile benimle durulmazmış.Ya çocuğuma ne alsam onunkine de alırım özenmeain diye.Tatil olur hergün gelir ağırlarım.
Kimseye haddinden fazla emek değer vermeyeceksiniz bu da ders olsun size maalesef insanların çoğu iki yüzlü nankör.
Siz eşimle sorunumuz yoktu diyorsunuz da sorun olmasa çocuklar için devam ediyor evlilik lafı geçmezdi. Eşiniz görümcenize böyle söylemiş demek ki o da damarına basılınca yüzüne vurmuş.
Görümceden kardeş kayınvalideden anne olmaz, siz iyiyken iyi olurlar oğulları söz konusu olunca ilk silecekleri kişi siz olursunuz maalesef.

Zaten mesajların çoğu para istemesi üzerine.Sürekli para isteyip durmuş.Geçen de evimiz sağlam çıkmazsa size taşınırım diyordu.Eşimden küçük.Tatile bizimle çıkmaya çalışır çıkarsak masrafları bize ödetir.Diğer kardeşi abi kullandırtmma kendini diye uyardı.
Arkanızdan atacak tutacak yüze gülüp iş çevirecek ne yüzle taşınacakmış size?
Görümceniz hiç masum değil.
İkisiyle de bir an önce yüzleşin gerçekler çıksın ortaya

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back