• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce demişler e haklılar.

Yaşlar küçük muhtemelen. Olur öyle.
Ama abim biraz daha kalsaydı normaldir.
Benim erkek kardeşim istemenin olduğu gün kendisini odaya kilitledi.
8 yaşındaydı o zaman. Bütün gece ağladı.
O küçük desen 20 yaşındaki kazık kadar olan erkek kardeşim bildiğiniz nişanlılık boyunca eşime kök söktürdü.
Getirdiğini yemedi.
Doğum gününde hediye verdi açmadı.
Hal hatır harici konuşmaya çalışsa duymazdan geldi.
Şimdi iyiler :) erkekler de bizimki kadar fil hafızası olmadıgı için eşim de unutmuş görünüyor :)
Ben 20 yaşındayım nişanlım 27 görümcem 22 yaşında bizde :)

Görümce her yerde görümce yani
Öyle birden kardesleri kıymetlenir... bi anlamsiz paylaşamama icine girerler.... ama kendi eslerinin bacilarina (gorumcelerine ) kök soktururler... bu asirlardir devam eden ve edecek olan bi çekişme sanirim;))

Nişanlım her şeyde bi kız kardeşini işin içine katıyor. En basit sarma sarıyorum mesela diyor ki kız kardeşim de çok güzel sarar bi şey demiyorum mor rengini çok seviyorum diyorum kız kardeşim de çok sever diyor napıyım seviyosa :KK34: kayınvalidem de aynı şekilde sürekli görümcemden bahsediyorlar o kadar ikinci plandayım ki bazen görümcem gelin falan sanıyorum. 4 ay sonra düğünümüz var şimdi de görümcem biraz daha geç olsaydı düğün abim biraz daha bizle kalsaydı diyomuş abisini elinden almıyoruz dedim nişanlıma da. Ama kötü hissediyorum kendimi zaten isteme günü giydiğim elisenin aynısını almış ertesi gün oda bi benim yerime geçmeye çalışır gibi his bıraktı ilk zamanlar anlasacagimı düşünürdüm ama Şimdi ondan hiç hoşlanmıyorum bu konu hakkında nasıl davranmalıyım

Siz de aynısını yapın kardeşiniz varsa sizde övün sürekli bunalsın anlar belki . Evlendikten sonra işin zor gibi en basitinden aynı elbiseyi alan kişinin kıskançlığından her şeyi beklerim. Mesafeli durun.

Yaşınız küçük sanırım. Anlattığınız şeylerde bir problem görmedim ben . Kız ailesi gibi erkek ailesi de biraz daha kalsınlar isteyebilir.Bu cümleyi kız tarafı söylese problem olmazdı ama kv nizde anne görümce de kardeşi ,kötü amaç aranacak birşey yok .

Elbisenizi çok beğenmiş olabilir . Alsın ne olacak. Keşke bunlar olsa tek derdin.

Üstte arkadaşın yazdığı gibi evliliğini bence de biraz ertelemelisin. Emin ol evlilik sadece bunlardan ibaret değil. Yeri gelecek o kadar sorun ,sıkıntı yaşanacak ki onlar biraz daha olgunluk isteyen konular.

Şimdiden bunları sorun edeceksen uzun bir evlilik sürdürmeniz mümkün değil. İki tarafında bazı şeyleri görmemesi lazım başka türlü yürüyeceğini sanmıyorum.

+1
Evlenecek değilde daha çok evcilik oynayacak gibi bir haliniz var. Tamam şu meşhur pembiş gelinlerden olabilirsin ama az BDV aç oku biraz. %85 insanlar evlilik sorunlarından yakınıyorlar %15 diğer hayatın içinden şeyler . Insanlar nelerle uğraşıyor.Belki ders çıkarırsın.

Nişanlınız sürekli kardeşinden bahsediyor, sizi onun yerine koyuyorsa (o nasıl oluyo anlamadım gerçi)
Sorun nişanlınızdadır.
Kızın ne günahı var?
Siz eş adayınıza bilenin,kıza değil.
Belki kötü bir görümce olacak bilinmez ama şu anlatımlarınızdan sizde de kıskançlık sezdim.
Yani karşılıklı bir bilenme söz konusu olabilir.
Bence rahat olun.
Herkesin yeri ayrı,bakışınızı değiştirin.
Henüz dert edecek bir durum yok gibi.
Bende aynı şeyi düşünüyordum rekabete girip kiskanmis ..

20 yasinda evlenince insan boyle basite indirgiyor sanirim hayati ve evliligi. Elbisenizden begenmis almis. Ayni yerde giymemis ya ne onemi var. Demek tarzinizi begeniyor bu bir iltifat bile sayilir. Abisiyle ayni cati altinda olmayi istemek suc degil kim olsa o ister. Sizin ananiz babaniz demedi mi hic keske kizimiz daha gec evlenseydi de onunla ayni evde biraz daha zaman gecirseydik diye? Demiyorlarsa sizi bir an once sepetleme derdine dusmusler bana gore ;)

Aldığınız kıyafetin neden aynısını alsın ben anlamadım kim biriyle pişti olmak ister ki. Ayrıca isteme günü hangi kıyafeti giyeceğinizi nereden biliyordu? isteme günü giyilen kıyafeti nişanlınız almaz sonuçta nereden bilecek de alacak bana abartı geldi dediğiniz.

Nişanlınız sizi kaynaştırmak için o da iyi sarar o da şu rengi sever diyebilir ne gerek var bu kadar şimdiden sorun yapmaya daha şimdiden taktıysanız artık düğünden sonra ne olur bilemem dert arıyorsunuz adı görümce ya herşey batıyor hiç mi kız kardeşinden söz etmesin

Yaşım küçük evet. Kalmasını istemesi birbirlerini sevmelerı elbise de sorun değil hatta ama nişanlım beni kız kardeşinin yerine koymaya çalışır gibi his bırakiyot bende ben bu durumdan hoşlanmıyorum her durumda kız kardeşim de öyle demesi beni kız kardeşiyle ister istemez bi kıyaslamaya sokuyor ben bunu hissediyorum

Bence biraz ertelemelisin dugunu en azindan daha net gorursun. Yasinda kucuk ustelik. Evlilik bambaska bir boyut. Ailesine bu kadar bagli erkekler evlenince sorumluluk zor aliyo maalesef. Hatta sorumluluk altinda ezildikleri icin annesine kardesine kacma onlardan cikmama gibi durumlar oluyo. Evlenince pisman olmaktansa evlenmeden once daha iyi dusunun derim. Bide siz rahat olmaya calisin. Benimde esim ailesini sever annesinin yemegini sever fln ben triplere girmem. Oyle mi hadi annene gidelim yapsin derim bu sayede yemek dusunme derdim olmuyo. Kocaman kaplarda eve yemekle geldigimiz olur. Siz rahat olursaniz nisanliniz zamanla size yonelir. Kardesi guzel mi sariyo oyleyse onun yaptigini yesin evlenince sarmayi kendime gore sararim sana kardesin yapsin deyin. Ama bunu triple surat asarak degil. Gulerek ve igneli bi dille diceksin. Adama hissettirmeden uyanik olcaksin. Bu tarz seylerde zamanla oluyo iste

Anlattığınız şeylerde hiçbir şey yok.
Sonuçta elbiseyi de aynı gün sizinle beraber giymemiş,sonra gidip almış ne var bunda ? Demek ki çok beğenmiş deyip mutlu olacağınız yerde.
Onun dışında ee bir zahmet annesi kızından bahsetsin.Siz gelinsiniz ama o kızı.

O değil de; ben dünden beri nickinize takıldım. Çok düşündünüz mü? Üzgünüm ama çok itici :KK51: D Darklizard

Sizin kardeşiniz yok mu? Ya da amcaoğlu Vs.. O da sevsin nişanlın ile aynı arabayı, aynı gömleği.. Sizin annenizde biraz daha evde kalın istesin..
Bana nişanlım böyle dese, sende evde biraz daha kalmak istiyorsan erteleyelim derim

Back