• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce demişler e haklılar.

Tamam bazı kv ler görümceler düşman başına ama bir de böyle gelinler var valla anlamıyorum. Yetimhanelerde büyüyen ailesiz bir adamla evlenin o zaman kimsesi olmaz tek siz olursunuz. Hepimizin anası babası kardeşi var ne yapsın evlenirken kimseyi saymasın sevmesin mi

yok sevmesin istiyorlar bende anlamıyorum gerçekten

senin annen baban kardeşin her şeyin ama çocuk benim kardeşimde sarma sarıyor derken kötü olan görümce oluyor ki gmrümcenin bir müdahalesi de olmamış olaya

kardeşi için söyleyebilir abim bize kalsaydı geç evlenseydiniz diye ne var ki bunda tahmin ediyorum küçük bir kız

Pes yani aldığınız kıyafetin aynısını ertesi gün alan bir adet karakteri oturmamıs görümce ve onu destekleyen nişanlınız ve annesi...İşiniz çok zor ne diyim Allah şimdiden bol sabır versin size
Elbiseyi beğenmiş almış diye neden karakteri oturmamış olsun .( ki eminim aynısı değildir benzeri olabilir )
Ben burda yazılan hiç birseyde bir anormallk görmedim .

Elbiseyi beğenmiş almış diye neden karakteri oturmamış olsun .( ki eminim aynısı değildir benzeri olabilir )
Ben burda yazılan hiç birseyde bir anormallk görmedim .
iyi de arkadaşım nişan elbisesiymiş aldığı elbise.Siz bunu normal bir davranış olarak görüyosanız başka bir şey demiyorum

Valla şaşıyorum bu millete. Kendim de gorumceyim. Kardesime de taparim ayrica . Nişanlanmadan once beni hangi kiz arkadasiyla tanirtirdiysa hepsini sevdim. Çünkü ben kardesimi seviyorum. Evlenmeye karar verdi soz nisan yaptik . Gelini de kardesim gibi goruyorum. Istiyorum ki herseyi olsun. Ne derse o olsun ki gün görmüş varlikli bir kız . Ama Alalh yukarda hic bir sey istememekle zaten kendini hepten sevdirdi. O yüzden ailem de tüm sinirlari zorladi . Herşeyi fazla fazla yapti.
Sonuc ;
Iki gorumcem var . Ikisini de isime karistirmadim.
Bir gelinimiz var ki kendisi kardesimi mutlu ettigi icin benim de kardesim oldu. Onunda isine karismam...

:-)
Polyanna dolmuş buralar..

Burada bir kaç senelik evli olup kv görümce konusu açıp konu sahibine hakverenler, evlenmeden bazı şeyleri yazsalardı onlara da aynı "ama onlar aile" yorumları yapılırdı.
Perşembenin gelişi çarşambadan belli işte..
Ama madem düğün ertelenemez koşa koşa git çilene..

Elbisenin aynısı diyor yahu aynısı. Yüzbinlerce model içinden bir tek o model beğenilmiş nedense? :olamaz:
Biz ablam nişanlanacağı zaman bırak aynı modeli aynı renk almayalım diye uğraştık.. :KK48:

iyi de arkadaşım nişan elbisesiymiş aldığı elbise.Siz bunu normal bir davranış olarak görüyosanız başka bir şey demiyorum
Tabiki normal olarak görüyorum .
Beğenmiş almış, başka bir yerde giyecek olabilir.
Ama tabi bizim kızlarımızda prenseslik sendromu olduğu için herşey bir tek benim , bana ait gözüyle bakıldığını unutmusum .

yok sevmesin istiyorlar bende anlamıyorum gerçekten

senin annen baban kardeşin her şeyin ama çocuk benim kardeşimde sarma sarıyor derken kötü olan görümce oluyor ki gmrümcenin bir müdahalesi de olmamış olaya

kardeşi için söyleyebilir abim bize kalsaydı geç evlenseydiniz diye ne var ki bunda tahmin ediyorum küçük bir kız
Kızlar görümceyle sorunum yok kayinvalidemle de yok ama nişanlım sürekli bi kıyas yaptığı için ben kendimi psikolojik olarak görümceme karşı tutuyor gibi hissediyorum. Kuaföre gideceğim zaman bile nişanlım kız kardeşim hiç gitmez falan diyor mor rengini seven bu dünya da bi görümcem bide ben değiliz ya herkes sevebilir yani her konuda görümcemden bahsetmesi beni sıkıyor. Sevsinler birbirlerini aile bağı ve eş bağı tabi ki farklı aile içi birbirine bağlı değilse aile olmak niye. Bu kadar çok üstelemesi hoşuma gitmiyor kendimi onunla rekabette gibi hissediyorum

Nişanlınız sürekli kardeşinden bahsediyor, sizi onun yerine koyuyorsa (o nasıl oluyo anlamadım gerçi)
Sorun nişanlınızdadır.
Kızın ne günahı var?
Siz eş adayınıza bilenin,kıza değil.
Belki kötü bir görümce olacak bilinmez ama şu anlatımlarınızdan sizde de kıskançlık sezdim.
Yani karşılıklı bir bilenme söz konusu olabilir.
Bence rahat olun.
Herkesin yeri ayrı,bakışınızı değiştirin.
Henüz dert edecek bir durum yok gibi.

Kızlar görümceyle sorunum yok kayinvalidemle de yok ama nişanlım sürekli bi kıyas yaptığı için ben kendimi psikolojik olarak görümceme karşı tutuyor gibi hissediyorum. Kuaföre gideceğim zaman bile nişanlım kız kardeşim hiç gitmez falan diyor mor rengini seven bu dünya da bi görümcem bide ben değiliz ya herkes sevebilir yani her konuda görümcemden bahsetmesi beni sıkıyor. Sevsinler birbirlerini aile bağı ve eş bağı tabi ki farklı aile içi birbirine bağlı değilse aile olmak niye. Bu kadar çok üstelemesi hoşuma gitmiyor kendimi onunla rekabette gibi hissediyorum

sen şimdiden kendini boşu boşuna dolduruyorsun ortada hiçbir sebep yokken üstelik, böyle yapmaya devam edersen çok kavga edersiniz eşinle.

adam sana ne desin iş yerindeki bir kız arkadaşını mı örnek göstersin, sürekli kardeşini görüyor onu örnek gösteriyor ki burada görümcenin hiçbir etkisi yok bunları nişanlın söylüyor. sen nişanlının senin dışında başka biriyle ilgilenmesini sevmiyorsun ama öyle olmaz.

senin kardeşin sana nasıl kardeşse onun da kardeşi öyle. olgun davranmayı öğren.

Bence konu başlığınızı bir daha okuyun .

Valla şaşıyorum bu millete. Kendim de gorumceyim. Kardesime de taparim ayrica . Nişanlanmadan once beni hangi kiz arkadasiyla tanirtirdiysa hepsini sevdim. Çünkü ben kardesimi seviyorum. Evlenmeye karar verdi soz nisan yaptik . Gelini de kardesim gibi goruyorum. Istiyorum ki herseyi olsun. Ne derse o olsun ki gün görmüş varlikli bir kız . Ama Alalh yukarda hic bir sey istememekle zaten kendini hepten sevdirdi. O yüzden ailem de tüm sinirlari zorladi . Herşeyi fazla fazla yapti.
Sonuc ;
Iki gorumcem var . Ikisini de isime karistirmadim.
Bir gelinimiz var ki kendisi kardesimi mutlu ettigi icin benim de kardesim oldu. Onunda isine karismam...

olması gereken de bu zaten benim de erkek kardeşim var ve aramızda 12 yaş var onu ben büyüttüm. şuan evliyim eşime sürekli erkek kardeşimi anlatırım, yarın öbür gün kardeşim evlendiğinde de aynı şekilde beni anlatacak eşine. bunda durdur yere sorun çıkarılacak bir şey yokki.

ama istiyorlarki ben üniversite mezunu zengin işi gücü birini seveyim, nişanlandığım an ailesı puff dağılsın çünkü o sadece benim malım olsun.

Nişanlınız sürekli kardeşinden bahsediyor, sizi onun yerine koyuyorsa (o nasıl oluyo anlamadım gerçi)
Sorun nişanlınızdadır.
Kızın ne günahı var?
Siz eş adayınıza bilenin,kıza değil.
Belki kötü bir görümce olacak bilinmez ama şu anlatımlarınızdan sizde de kıskançlık sezdim.
Yani karşılıklı bir bilenme söz konusu olabilir.
Bence rahat olun.
Herkesin yeri ayrı,bakışınızı değiştirin.
Henüz dert edecek bir durum yok gibi.
Doğru görümcemle bi sorunum yok ama nişanlım görümcemi hep benimle kıyaslandığından psikolojik olarak gözüme görümcem gözüküyor.

Benimde kardesimle aramda 8 yas var. Ve 7 yil birlikte yasadik. Allah agiz tadimizi bozmasın
olması gereken de bu zaten benim de erkek kardeşim var ve aramızda 12 yaş var onu ben büyüttüm. şuan evliyim eşime sürekli erkek kardeşimi anlatırım, yarın öbür gün kardeşim evlendiğinde de aynı şekilde beni anlatacak eşine. bunda durdur yere sorun çıkarılacak bir şey yokki.

ama istiyorlarki ben üniversite mezunu zengin işi gücü birini seveyim, nişanlandığım an ailesı puff dağılsın çünkü o sadece benim malım olsun.

sen şimdiden kendini boşu boşuna dolduruyorsun ortada hiçbir sebep yokken üstelik, böyle yapmaya devam edersen çok kavga edersiniz eşinle.

adam sana ne desin iş yerindeki bir kız arkadaşını mı örnek göstersin, sürekli kardeşini görüyor onu örnek gösteriyor ki burada görümcenin hiçbir etkisi yok bunları nişanlın söylüyor. sen nişanlının senin dışında başka biriyle ilgilenmesini sevmiyorsun ama öyle olmaz.

senin kardeşin sana nasıl kardeşse onun da kardeşi öyle. olgun davranmayı öğren.
İşte olayın bide şu noktası var benim iki tane kardeşim var ikiside ağır zihinsel engelli hiç konuşmaları bile yok ben onların ne sevdiklerini bile bilmiyorum nişanlım her kardeşinden bahsettikce keşke bende bilseydim diyorum istemiyorum ama içim acıyor kötü bi boşluğu var belki onunda etkisinden dolayı böyle düşünüyorum

İşte olayın bide şu noktası var benim iki tane kardeşim var ikiside ağır zihinsel engelli hiç konuşmaları bile yok ben onların ne sevdiklerini bile bilmiyorum nişanlım her kardeşinden bahsettikce keşke bende bilseydim diyorum istemiyorum ama içim acıyor kötü bi boşluğu var belki onunda etkisinden dolayı böyle düşünüyorum

allah yardımcınız olsun da kardeşlerinin hasta olmasını görümcen mi istedi? kızın suçu ne?

görümcene sende kardeş ol mutlu mesut yaşayın gitsin, her yaptığı harekette bir kötülük aramayın

ortada hiçbir sebep yok aranızın kötü olması için

Sizin ve görümcenin yaşı kaç?

Ben görümcenin abartılı bir halini görmedim...
Aynı elbiseden almış olabilir,sizin üzerinizde güzel durmuşsa,beğenmiştir o yüzden almıştır...

Benim eşimde kızkardeşinin yaptığı güzel yemeklerden bahseder ve sorun değildir bu benim için...

Benim abimde,benim yaptığım güzel yemeklerden eşinin yanında bahseder ve biz böyle şeyleri sorun etmeyiz...

Bunlar ufak tefek şeyler, kafanızda kurup büyütmeyin bence...

Sizin ve görümcenin yaşı kaç?

Ben görümcenin abartılı bir halini görmedim...
Aynı elbiseden almış olabilir,sizin üzerinizde güzel durmuşsa,beğenmiştir o yüzden almıştır...

Benim eşimde kızkardeşinin yaptığı güzel yemeklerden bahseder ve sorun değildir bu benim için...

Benim abimde,benim yaptığım güzel yemeklerden eşinin yanında bahseder ve biz böyle şeyleri sorun etmeyiz...

Bunlar ufak tefek şeyler, kafanızda kurup büyütmeyin bence...

Ben 20 yaşındayım nişanlım 27 görümcem 22

Bizde damatlık almaya gittik eşime, ben yelekli takım diyorum ablası papyon da papyon tutturdu. Sanki gelin kendiymiş gibi. Ben çekildim geri. Eşim giyiniyo bana sesleniyo ablası beni eliyle durdurup koşarak kabine gidiyo falan. Bende elbisr baktım kendime giyip çıkıp bakıyorum falan. Eşim yanıma geldi sen bakıcaksın ablam değil neden gelmiyosun dedi. Neden geleyim ki ablan gelin olcak heveslisi gibi bana izin mi veriyo baksın o dedim.

Eşim sesini yükseltti karım sen olcaksın senin fikrin önemli benim için sen ne dersen o dedi.

Velhasılı benim görümce de ufak fesatlıklarla başlayıp olayı çok abartılı noktalara getirdi. O yüzden bunlarda bi şey yok demeyin. İnanın olaylar tırmanarak devam ediyor siz sustukça. Benim eşim susardı ama sabrı taşınca ablasının burnundan getirirdi. Nişanlınız kardeşine dur demezse işiniz çok zor..

Yaşım küçük evet. Kalmasını istemesi birbirlerini sevmelerı elbise de sorun değil hatta ama nişanlım beni kız kardeşinin yerine koymaya çalışır gibi his bırakiyot bende ben bu durumdan hoşlanmıyorum her durumda kız kardeşim de öyle demesi beni kız kardeşiyle ister istemez bi kıyaslamaya sokuyor ben bunu hissediyorum
Bu düşünceni direk nişanlına soylemelisin canim.
Onun kardesi ve seninde eşin olacağını idrak etmesi lazım.

Bence ortada sorun edilecek pek bir şey yok.Abisi kız kardeşine çok bağlıdır 1 .Elbisenizi çok beğenmiştir 2(Yani siz giydiniz diye alamaz mı?Böyle düşünüyorsanız özel dikim alın.)Nasıl ki kız evlenip evden gidince ev halkı üzülüp özlüyorsa erkekler için de durum aynı ben art niyet göremedim.Üstelik yüzünüze karşı da değil evdekilere söylüyormuş bu da 3.Acaba o sizi değil de siz onu kıskanmış olabilir misiniz?

Back