• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce demişler e haklılar.

Elbiseyi beğenmiş almış diye neden karakteri oturmamış olsun .( ki eminim aynısı değildir benzeri olabilir )
Ben burda yazılan hiç birseyde bir anormallk görmedim .
Adı görümce ya ondan.Yaptığı (ki anlatılanlarda kendisinin bir şey yaptığı da yok hep abisinin konuşmaları üzerinden varsayım yapılıyor.)her hareket göze batıyor.

Ey güzel Allahım..
Kızlarını ellerinden alan yok, her mevzuda ondan bahsetmek zorunda değiller.

Kızlar görümceyle sorunum yok kayinvalidemle de yok ama nişanlım sürekli bi kıyas yaptığı için ben kendimi psikolojik olarak görümceme karşı tutuyor gibi hissediyorum. Kuaföre gideceğim zaman bile nişanlım kız kardeşim hiç gitmez falan diyor mor rengini seven bu dünya da bi görümcem bide ben değiliz ya herkes sevebilir yani her konuda görümcemden bahsetmesi beni sıkıyor. Sevsinler birbirlerini aile bağı ve eş bağı tabi ki farklı aile içi birbirine bağlı değilse aile olmak niye. Bu kadar çok üstelemesi hoşuma gitmiyor kendimi onunla rekabette gibi hissediyorum
Rekabetle ne alakası var ya siz moru severim diyince çağrışım yapmış aklına o gelmiştir .Adam size dememiş ki benim kardeşim daha çok sever diye.Ya da onun sarmaları seninkinden daha lezzetli gibi. Yani rekabet oluşması için ortada bir kıyas olması gerek.Ayrıca görümceyle sorunum yok diyorsunuz demesine ama başlık hiçte öyle demiyor.

sen şimdiden kendini boşu boşuna dolduruyorsun ortada hiçbir sebep yokken üstelik, böyle yapmaya devam edersen çok kavga edersiniz eşinle.

adam sana ne desin iş yerindeki bir kız arkadaşını mı örnek göstersin, sürekli kardeşini görüyor onu örnek gösteriyor ki burada görümcenin hiçbir etkisi yok bunları nişanlın söylüyor. sen nişanlının senin dışında başka biriyle ilgilenmesini sevmiyorsun ama öyle olmaz.

senin kardeşin sana nasıl kardeşse onun da kardeşi öyle. olgun davranmayı öğren.
Aynısını yazacaktım şimdi,eski aşkıyla,ya da işyerindeki sülün boylu ahu gözlüyle kıyaslamış sanki,kendince bizim ailemize göresin demeye çalışmış bence...

Adı görümce ya ondan.Yaptığı (ki anlatılanlarda kendisinin bir şey yaptığı da yok hep abisinin konuşmaları üzerinden varsayım yapılıyor.)her hareket göze batıyor.
Aynen öyle gerçekten, resmen karaktersizlikle suçlandı kızcağız hiç birseyden habersiz hemde .

Nişanlım her şeyde bi kız kardeşini işin içine katıyor. En basit sarma sarıyorum mesela diyor ki kız kardeşim de çok güzel sarar bi şey demiyorum mor rengini çok seviyorum diyorum kız kardeşim de çok sever diyor napıyım seviyosa :KK34: kayınvalidem de aynı şekilde sürekli görümcemden bahsediyorlar o kadar ikinci plandayım ki bazen görümcem gelin falan sanıyorum. 4 ay sonra düğünümüz var şimdi de görümcem biraz daha geç olsaydı düğün abim biraz daha bizle kalsaydı diyomuş abisini elinden almıyoruz dedim nişanlıma da. Ama kötü hissediyorum kendimi zaten isteme günü giydiğim elisenin aynısını almış ertesi gün oda bi benim yerime geçmeye çalışır gibi his bıraktı ilk zamanlar anlasacagimı düşünürdüm ama Şimdi ondan hiç hoşlanmıyorum bu konu hakkında nasıl davranmalıyım
Eşinin kız kardeşini kıskanan bir gelin daha..Allah hepsine sabır versin belli ki siz böyle böyle her şeyi kafaya takacaksiniz.

Hep öyle olur zaten! Sizde bir antipatiklik oluşmuş. Bnce haklısın böyle düşünmen normal. Yakınımda birinde, arkadaşımda , çevremde çok beğendiğim bi elbise görsem asla o elbiseyi almam yaa. Durduk yere insan rahatsız olmaz , karşı taraf illa irite edecek bişey yapar ki böyle düşünmeye sebep olur.

Doğru görümcemle bi sorunum yok ama nişanlım görümcemi hep benimle kıyaslandığından psikolojik olarak gözüme görümcem gözüküyor.
Tabiri caizse 'gavura kızıp oruç bozmak' deyişini uyguluyorsunuz.
Varsa bir tuhaflık bunu yapan nişanlınız.
Kızı suçlamayın şimdiden.
Elbise mevzuunda da hadi olumlu tarafından bakın.
Çok beğenmiş demekki.

Belli ki birbirine düşkün bir aile,ne güzel,sevgi dolu,sıcak samimi insanlardır belki.
Çok mu pollyanna oldum:)
Neyse..
Valla bakın,sorun yok.
Siz dert aramayın boş yere.
Çok canınızı sıkarsa nişanlınıza "tamam o öyle olabilir ama ben de böyleyim" deyiverirsiniz birkaç kere nazikçe,anlar herhalde.

Anlattıkların benim takilabilecegim şeyler değil ,kulağımı bile doldurmaz fakat ciddi ciddi senin kiyafetinin aynısını mi giydi nişanlınin kardeşi :KK57:
Ben farkettigim andan itibaren çevreyi umursamaz gider başka bir elbise giyerdim hatta günlük olmasına da dikkat ederdim .dikkat çekmesi gereken kişi bensem ,bu şekilde bütün dikkatleri üzerime çekerdim :KK59:

Evlendikten sonra gör sen ooo dur daha bunlar çerez:KK45:

Benkilerde hep bahseder ben kotu bisey goremiyorum... Gorumcem tek kiz evli ve her an oda oyle yapar oda boyle yapar gibi seyler konusuluyor ben sorun etmem... Seni magdur etmedigi surece bu tur seylere karisma derim pasif dur

Bence gıcık bi durum sürekli kardeşini araya sokması nişanlınıza rahatsız olduğunuzu söyleyin baştan, devam ederse yanlış bi zamanda patlarsanız daha kötü olur

Elbise konusunu hiç normal bulmadım. İstemede giyilen elbisenin aynısını ertesi gün koştur koştur almanın nesi normal ? Düğünde de beyaz giyer artık.
Görümceni öne sürdükleri zaman kendisi orada mı oluyor ? Yani kıskanmasın diye mi öyle yapıyorlar acaba ? Gerçi öyleyse daha vahim bir durum.

Simdiden kendinizi doldurmayin benim abim de bana çok duskundur nişanlısına sürekli benden bahsedermis Yengem soyler bunu ve cok mutlu oluyorum ne güzel baglisiniz der buyutmeyin bence.

Elbise konusunu hiç normal bulmadım. İstemede giyilen elbisenin aynısını ertesi gün koştur koştur almanın nesi normal ? Düğünde de beyaz giyer artık.
Görümceni öne sürdükleri zaman kendisi orada mı oluyor ? Yani kıskanmasın diye mi öyle yapıyorlar acaba ? Gerçi öyleyse daha vahim bir durum.
O yokken söylüyorlar. Yani elbise olayına benimde aklım almadı bide aldığı gün mesaj atmış aynı elbiseden Aldım bende diye güle güle giyin sanada yakışır dedim geçtim iyi niyetle yaklaşmaya çalışıyorum benim sorunum görümcemden kaynaklı değil aslında nişanlım sürekli bahsettiği için ona karşı kışkırtilmis hissediyorum

Hep öyle olur zaten! Sizde bir antipatiklik oluşmuş. Bnce haklısın böyle düşünmen normal. Yakınımda birinde, arkadaşımda , çevremde çok beğendiğim bi elbise görsem asla o elbiseyi almam yaa. Durduk yere insan rahatsız olmaz , karşı taraf illa irite edecek bişey yapar ki böyle düşünmeye sebep olur.
Biz görümcemle ilk isteme gününde karşılaştık bu nişanlımı ben ilk başta istememiştim sonradan olur dedim isteme günümde de görümceme demiştim aslında olmaz diyordum bugün olur dedim falan demiştim daha o gün eve gittiklerinde abisine demiş seni istemiyormuş zaten diye bizim o an aramızda bi soğukluk oldu nişanlimla evet istemiyordum nişanlıma da söyledim zaten kendisi uğraştı olsun diye ama daha ilk günden görümcem laf taşır gibi abisine zaten istemiyormuş seni demesinde ki mantık ne yani

Ayni elbiseyi almak nedemek ya....nasil bi kiskancliktir....
Ben düğünumde esimin ailesine dedim hic biriniz beyaz elbise almayin... tek gelin tek beyaz ben olacam demistim.... Iyi ki demisim gorumcem benim düğünümde bu lafin uzerine beyaz giyemedi ama kucuk kaynimin düğününde direkt beyaz elbise giydi.....

Anlattıkların benim takilabilecegim şeyler değil ,kulağımı bile doldurmaz fakat ciddi ciddi senin kiyafetinin aynısını mi giydi nişanlınin kardeşi :KK57:
Ben farkettigim andan itibaren çevreyi umursamaz gider başka bir elbise giyerdim hatta günlük olmasına da dikkat ederdim .dikkat çekmesi gereken kişi bensem ,bu şekilde bütün dikkatleri üzerime çekerdim :KK59:
Neyse ki ertesi gün aldı o elbiseyi başka gün giydi aynı gün giymedik

Ayni elbiseyi almak nedemek ya....nasil bi kiskancliktir....
Ben düğünumde esimin ailesine dedim hic biriniz beyaz elbise almayin... tek gelin tek beyaz ben olacam demistim.... Iyi ki demisim gorumcem benim düğünümde bu lafin uzerine beyaz giyemedi ama kucuk kaynimin düğününde direkt beyaz elbise giydi.....
Görümce her yerde görümce yani

Yaşlar küçük muhtemelen. Olur öyle.
Ama abim biraz daha kalsaydı normaldir.
Benim erkek kardeşim istemenin olduğu gün kendisini odaya kilitledi.
8 yaşındaydı o zaman. Bütün gece ağladı.
O küçük desen 20 yaşındaki kazık kadar olan erkek kardeşim bildiğiniz nişanlılık boyunca eşime kök söktürdü.
Getirdiğini yemedi.
Doğum gününde hediye verdi açmadı.
Hal hatır harici konuşmaya çalışsa duymazdan geldi.
Şimdi iyiler :) erkekler de bizimki kadar fil hafızası olmadıgı için eşim de unutmuş görünüyor :)

Back