• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Görümce görmeyim ömrümce demişler e haklılar.

Darklizard

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Mayıs 2018
88
37
3
Nişanlım her şeyde bi kız kardeşini işin içine katıyor. En basit sarma sarıyorum mesela diyor ki kız kardeşim de çok güzel sarar bi şey demiyorum mor rengini çok seviyorum diyorum kız kardeşim de çok sever diyor napıyım seviyosa :KK34: kayınvalidem de aynı şekilde sürekli görümcemden bahsediyorlar o kadar ikinci plandayım ki bazen görümcem gelin falan sanıyorum. 4 ay sonra düğünümüz var şimdi de görümcem biraz daha geç olsaydı düğün abim biraz daha bizle kalsaydı diyomuş abisini elinden almıyoruz dedim nişanlıma da. Ama kötü hissediyorum kendimi zaten isteme günü giydiğim elisenin aynısını almış ertesi gün oda bi benim yerime geçmeye çalışır gibi his bıraktı ilk zamanlar anlasacagimı düşünürdüm ama Şimdi ondan hiç hoşlanmıyorum bu konu hakkında nasıl davranmalıyım

Pes yani aldığınız kıyafetin aynısını ertesi gün alan bir adet karakteri oturmamıs görümce ve onu destekleyen nişanlınız ve annesi...İşiniz çok zor ne diyim Allah şimdiden bol sabır versin size

Allah razı olsun :( nişanlım kardeşine çok düşkün olduğunu söylüyor o yüzden ondan bahsettiğini söylüyor ama ben şimdiden bunaldım napcam böyle ömür mu geçer

Yaşınız küçük sanırım. Anlattığınız şeylerde bir problem görmedim ben . Kız ailesi gibi erkek ailesi de biraz daha kalsınlar isteyebilir.Bu cümleyi kız tarafı söylese problem olmazdı ama kv nizde anne görümce de kardeşi ,kötü amaç aranacak birşey yok .

Elbisenizi çok beğenmiş olabilir . Alsın ne olacak. Keşke bunlar olsa tek derdin.

Üstte arkadaşın yazdığı gibi evliliğini bence de biraz ertelemelisin. Emin ol evlilik sadece bunlardan ibaret değil. Yeri gelecek o kadar sorun ,sıkıntı yaşanacak ki onlar biraz daha olgunluk isteyen konular.

Şimdiden bunları sorun edeceksen uzun bir evlilik sürdürmeniz mümkün değil. İki tarafında bazı şeyleri görmemesi lazım başka türlü yürüyeceğini sanmıyorum.

Nişanlım her şeyde bi kız kardeşini işin içine katıyor. En basit sarma sarıyorum mesela diyor ki kız kardeşim de çok güzel sarar bi şey demiyorum mor rengini çok seviyorum diyorum kız kardeşim de çok sever diyor napıyım seviyosa :KK34: kayınvalidem de aynı şekilde sürekli görümcemden bahsediyorlar o kadar ikinci plandayım ki bazen görümcem gelin falan sanıyorum. 4 ay sonra düğünümüz var şimdi de görümcem biraz daha geç olsaydı düğün abim biraz daha bizle kalsaydı diyomuş abisini elinden almıyoruz dedim nişanlıma da. Ama kötü hissediyorum kendimi zaten isteme günü giydiğim elisenin aynısını almış ertesi gün oda bi benim yerime geçmeye çalışır gibi his bıraktı ilk zamanlar anlasacagimı düşünürdüm ama Şimdi ondan hiç hoşlanmıyorum bu konu hakkında nasıl davranmalıyım
Aileye baglilik ile bagimlillik arasında cok fark var..o zaman kimse evlenmesin aileden ayrilacam diye.

Ya birbirini seven bir aile görüyorum ben ama bu şekilde kendini doldurmaya devam edersen ilerde düşman görümce ve kv, arada kalmış bir adette koca olacak elinde.
Seni ezmiyorlarsa, kırıp döküp hizmetçi muamelesi çekmiyorlarsa, birbirini seven insanlara dahil ol ya da uzak ol derim.

Yaşınız küçük sanırım. Anlattığınız şeylerde bir problem görmedim ben . Kız ailesi gibi erkek ailesi de biraz daha kalsınlar isteyebilir.Bu cümleyi kız tarafı söylese problem olmazdı ama kv nizde anne görümce de kardeşi ,kötü amaç aranacak birşey yok .

Elbisenizi çok beğenmiş olabilir . Alsın ne olacak. Keşke bunlar olsa tek derdin.

Üstte arkadaşın yazdığı gibi evliliğini bence de biraz ertelemelisin. Emin ol evlilik sadece bunlardan ibaret değil. Yeri gelecek o kadar sorun ,sıkıntı yaşanacak ki onlar biraz daha olgunluk isteyen konular.

Şimdiden bunları sorun edeceksen uzun bir evlilik sürdürmeniz mümkün değil. İki tarafında bazı şeyleri görmemesi lazım başka türlü yürüyeceğini sanmıyorum.
Yaşım küçük evet. Kalmasını istemesi birbirlerini sevmelerı elbise de sorun değil hatta ama nişanlım beni kız kardeşinin yerine koymaya çalışır gibi his bırakiyot bende ben bu durumdan hoşlanmıyorum her durumda kız kardeşim de öyle demesi beni kız kardeşiyle ister istemez bi kıyaslamaya sokuyor ben bunu hissediyorum

Bende nişanlılığım boyunca hep görümcemi dinledim hep mazlum hep birşeyi olmayan meğer herşey yalan dolanmış ama Allah işte asıl mazlumu koruyup fesat çektiriyor çok şükür.

Ya birbirini seven bir aile görüyorum ben ama bu şekilde kendini doldurmaya devam edersen ilerde düşman görümce ve kv, arada kalmış bir adette koca olacak elinde.
Seni ezmiyorlarsa, kırıp döküp hizmetçi muamelesi çekmiyorlarsa, birbirini seven insanlara dahil ol ya da uzak ol derim.
Seviyorlar birbirlerini sevsinlerde ama ben sanki abisini ellerinden alıyormuşum gibi yapmasınlar. Nişanlım da beni kardeşi yerine koymaya çalışmasın insanda kötü bi his uyandırıyor. Teşekkürler yorumun için bu arada

Oyy oralar çok karışır..

Görümceye tek bir konuda hakverdim yalnız - insan nasıl bir densizlikle bunu teklif eder anlamasam da- düğünü ertelemen mümkün mü?

Sen bu karakteri gelişmemiş erkekle ve premses kardeşiyle çok uğraşırsın..

o onun kardeşi tabiki söyleyecek de sen neden kıskanıyorsun görümceni orasını anlayamadım?

senin ilişkine karışmamış etmemiş, nişanlının kardeşi tabiki kardeşi ile ilgili konuşacak

kaynananın kızı tabiki kızından bahsedecek

kaynana ve görümce kötü insanlar değiller, nişanlını severken iyi ama ailesini görmeyeyim olmuyor

Ne var aynısından aldıysa beğenmiş almış bir tek size dikilmedi ya o elbise .
Ayrıca nişanlına gıcık ol kıza niye oluyorsun, kardeşini sürekli örnek veren o kız ne yapsın

Ben sizde biraz kıskançlık sezdim .

Back