Görümce dediğin nasıl olmalı?Benim nasıl davranmam lazım?

Ben de o fikre katılmıyorum.Ama kendi görümcelerimden de o sıcaklığı göremeyince burdaki çoğu kişide görümceden şikayet edince insan bi düşünmüyor değil noluyor diye.Kesinlikle karşımdaki şunu bunu geçtim her şeyden önce bi insan evladı zaten.Teşekkür ederim yorum için aynen söylemicem anneme.

Ben de öyle düşünüyorum önce saygı ve sevgi sonra gerisi gelir diye umut ediyorum.Böyle güzel yorumları aldım çok mutlu oldum zaten tanışma fikrim kesinleşti.teşekkür ederim yorum için.

Ay ne güzel hala yeğen eminim çok tatlılardır :) Bakalım bizim gelin adayı da seneler sonra benden böyle bahsedecek mi :) Ben sevdiğim insanlara biraz karışırım aslında şunu yap şöyle giyin vs. diye fikir vermeden duramam. Ama bunu gelin adayına yapmamaya çalışacağım. Belki rahatsız olabilir.Teşekkür ederim yorum için.

Gorumce olunca ne olunuyor icinizden nasil geliyorsa oyle davranin.
Bende gorumceyim bende evlenmeden once tanismistim cok severim.
Gorumce,elti,kayinvalide boyle rollere burunmek yerine herkes oldugu icinden geldigi gibi davranmali

Ailenden hicbirsey saklama sonucta uzaktasin ve kardesinin ne yapip yapmadigini bilmiyorsun birak annenle baban ve ordaki kiz kardesin halletsin olayi belliki seni kendine yakin gorup anlatmis ama bazen bu masum gibi gorunen seyleri saklamak kotu sonuclanabilir. Kardesinde kizda cok gencler flort edeceklersede bilincli davranmalari lazim ve sonucta aileden saklanacak bir durumda yok bence.

Ben 19 yaşındaki bir kızla tanışmazdım, büyüsün de gelsin. Sınavına çalışıp okulunu kazansın da hele bir, kısmetse tanışılır.
Anneniz çok kırıcı konuşmuş bu arada. Kardeşiniz maaşından 5 TL bile vermek zorunda değil, anneniz aç değil açıkta değil çok şükür.

Bence tanış içeceğiniz bir kahve bir çay oturun sohbet Edin
Kardeşinizin arkadaşı sonuçta görmekte yarar var
Kardeşinizi ananızın gazabından koruyun :)

Valla ben gorumcemi bal badem diye severim ama o benim gorumcem.kardesinizin sevgilisi ise sizin hicbir seyiniz normal davranin yani gorumce diilmis gibi :)

Aynı konu benim başımda da var. Ben iki kez görüştüm, vakit geçirdim. Tanımaktan zarar gelmez tabi ki. Bizimde annemiz meraklı ve detaycıdır. Onun haberi var ama bende çok fazla ayrıntıya girmeden üstü kapalı anlatırım, zaten kardeşimde anlatmaktan hoşlanmaz. Tanışma görüşme olabilir ama çok fazla samimiyet olmamalı şu aşamada. Temennimiz mutlu son olsa da, bu işler belli olmaz. ( aynı bu şekilde kardeşime de söylüyorum. )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…