1) tanış tabi, resmiyet yok diye kızı yok saymak olmaz dediğin gibi, ama hemen çok kaynaşma, zaten küçükler madem bir büyüğü gibi davran, kardeşinin sana her şeyi anlatıyor oluşundan ikinizin de bir kanka ilişkiniz olacağını düşünmemesi için, en baştan sıcak ama mesafeli ol derim.
2) annene mümkünse çocuk genç, gezecek tabi ne var bunda gibi şeyler söyle de biraz yatışsın... ben biliyordum da demene gerek yok.
benim kızkardeşim vardır, daha büyüdü artık o da, bir kaç sevgilisi oldu yılı devirdiği ciddileşme ihtimali olan falan (ama sürmedi) hep bu taktiği uyguladım, tanıştım ama mesafeli kaldım ki o ilişkinin dengeleri bozulmasın. bizim kız anneme de anca ayrılınca gider söyler, annem sorarsa biliyordum niye sana anlatayım o istese anlatırdı ben laf taşımam özel senin anlattığını da kardeşime anlatmam derim, gıcık olsa da hiç bir şey diyemez canım benim
yaramazdı zaten boş ver derim bir de kapatırım konuyu
sen annen çok sıkıştırırsa bilmiyorum nereden bileceğim ama genç çocuk tabi olacak arkadaşları gezecek dolaşacak, olmasa tuhaf olur, asıl o zaman dizini döverdin diyebilirsin mesela
ama biliyorum deme bence kardeşinin güvenini boşa çıkarma o zaten bir büyüğü olarak sana anlatıyorken her şeyini..
ayrıca söylemeden edemeyeceğim böyle ince ince yazdığına göre kız senden yana zaten şanslı olacak da müstakbel kvsinden biraz çekecek gibi