görümce belası

E elin bi salağı da biz değiliz dimi....
Yak gemileri...
Bak ben çok daha beter bişey yaşadım.
Bu süre zarfında herkes ölü taklidi yapıyordu.
salak sanıyolar sanırım
başka açıklama bulamadım valla
işlerine gelince bizde şöyle bizde böyle gelmeyince aa nolcak sanki

Sizi arayip sorsada araniz cok iyi olsada ben karsiyim bole seylere ya herkes kndi evinde kndi duzeninde esinle ters dusme yaptiklarinida soyleme gelmedi aramadi etmedi die biz cok iyi anlassakta boyle bseyo kabul edemem bnm kardesimde olsa herkes kndi evinde duzeninde ben istemiyorum de kisa ve net
teşekkür ederim fevri davranıyorum biraz sanırım

bunu istiyolar en sonunda..

en bastan kestir at ne canini sikiyorsun ki? deger mi uykusuz geceler huzursuz günlere. huzurun öyle yada böyle kacacak, birak kavga ciksin daha gelmeden cikan huzursuzluk bundan ciksin. ondan sonra en azindan kafan rahat eder. zaten ailene bile gitmeyi göze almissin ne dert ediyosun

Merhaba arkadaşlar,
Nişanımıza düğünümüze bile gelmeyen bi görümce var sözde abisine kırgınmış çokta önemli değil kendini en başta gösterdi zaten,sonrasındada beni hiç aramadı watsaptan cuma mesajı atardı binde bir, oda ben sitem edene kadar ( sitemimin sebebide hiç aramayıp kafasına estiğinde resimli bi mesaj atması )bir sürü sorun yaşadım sağlık sorunu vesaire hepsinden haberi var farklı illerde yaşıyoruz bu arada ailesiylede, abisine olan kırgınlığıda herşey bittikten sonra geçti bianda arada çaldırır o arasın diye yada watsaptan yazar.(bize gelince dakikası yok )Hanımefendi üniversite okuyodu ailesi ve bizden başka bir ilde ,okulu bitti,Ailesinin yanına dönücek aileside çok baskıcı.Onların yanına dönmemek için bizim yaşadığımız ilde iş bulmaya çalışıyor şaka gibi....ve inanamıycaksınız aileside onunla aynı düşüncede .Bunu duyduğumdan beri sinirlerim tepemde ,eşime asla istemediğimi söyledim.Benimde bir düzenim ,özelim var.zaten çalışıyoruz birbirimizi zor görüyoruz.Eşimde ben sana böyle bişey demedim dedi geçiştirdi ,bende bu konudaki düşüncemi bil o zaman dedim doğal olarak gerildik. Bu kadar yüzsüzlük olmaz işi düşünce biz aklına geldik, gitsin ailesinin yanına ben ona bakamam benmi doğurdum banane haksızmıyım kızlar çok canım sıkkın çok ..
senin bakcağını kim söyledi ? çalışıyormuş bir ev tutsun fazlada samimi olmaman iyimiş yüz vermessin olur biter

Yine bunu yapan 20 li yaşlarda bir ergen ya benimki gibi 30 lu yaşlarında olsa daha zoruna giderdi emin ol :) şimdiden çok düşünme iş öyle kolay bulunmuyor:p

bir sürü sorun yaşadım sağlık sorunu vesaire hepsinden haberi var diye belirtmişim aslında ama neyse
Benimkilerde aramıyor. Bir sürü sağlık sorunları yaşadığım, eşimle sorunlarım olup evi bıraktığım halde hatta kaynım düğünüme bile gelmedi mesela ama takmıyorum neden çünkü takınca da bişey değişmiyor.
Benim anladığım görümceniz küçük olduğu için siz saygı bekliyorsunuz ama bunlar gereksiz haller. Onun için bi anlam ifade etmiyorsanız kendinizi zorla saydıramazsınız.

Soylenilecek soylenmis canim ancak ben suna takildim bu kiz ne okumus? Hemsirelik.
Otursun anasinin evinde hazirlansin kpss'ye. Atansin gitsin isi neredeyse.
Yok oyle olmayacaksa Hatay'da ozel saglik kurulusu yok mu? Istanbul israri niye?
Yuksek lisans yapacaksa Hatay'da unv. De de var. Orada gelistirsin kendini. Ne yonde kendini gelistirecekse artik.

Hatay 'da olmayip Istanbul'da olan neymis bir somutlastiralim.

Sen once Hatay'da is başvurusu yap bakalim gorumce hanim. Orada olmayacagina dair on yargi neden?

Sanirsin 8. Yuzyilda Abbasiler donemindeyiz de tek ilim merkezi Bagdat.
Allah iyiliğini versin ya gece gece güldürdün 😂 Nasıl rahat edecek bu görümce o da ayrı bi anormallik bu kadın evde nasıl rahat edecek özeli kalmicak ayrı eve çıksın daha mantıklı annesi gelsin başına ya da abisinin eli üstünde olucak ben hayatta kaldıramazdım 🤦‍♀️ Ama kuzu Hatay da ki üniversitede yüksek lisans yapmak ne biliyim 😅

Merhaba arkadaşlar,
Nişanımıza düğünümüze bile gelmeyen bi görümce var sözde abisine kırgınmış çokta önemli değil kendini en başta gösterdi zaten,sonrasındada beni hiç aramadı watsaptan cuma mesajı atardı binde bir, oda ben sitem edene kadar ( sitemimin sebebide hiç aramayıp kafasına estiğinde resimli bi mesaj atması )bir sürü sorun yaşadım sağlık sorunu vesaire hepsinden haberi var farklı illerde yaşıyoruz bu arada ailesiylede, abisine olan kırgınlığıda herşey bittikten sonra geçti bianda arada çaldırır o arasın diye yada watsaptan yazar.(bize gelince dakikası yok )Hanımefendi üniversite okuyodu ailesi ve bizden başka bir ilde ,okulu bitti,Ailesinin yanına dönücek aileside çok baskıcı.Onların yanına dönmemek için bizim yaşadığımız ilde iş bulmaya çalışıyor şaka gibi....ve inanamıycaksınız aileside onunla aynı düşüncede .Bunu duyduğumdan beri sinirlerim tepemde ,eşime asla istemediğimi söyledim.Benimde bir düzenim ,özelim var.zaten çalışıyoruz birbirimizi zor görüyoruz.Eşimde ben sana böyle bişey demedim dedi geçiştirdi ,bende bu konudaki düşüncemi bil o zaman dedim doğal olarak gerildik. Bu kadar yüzsüzlük olmaz işi düşünce biz aklına geldik, gitsin ailesinin yanına ben ona bakamam benmi doğurdum banane haksızmıyım kızlar çok canım sıkkın çok ..
COk haklısın senin dugunune gelmeyen kızın evinde ısı ne hele ki devamlı kalmaya kabul etme o ev ikinizin kararlar ortak alınır. Ben gorumcenın iyisini daha görnedım valla.

Merhaba arkadaşlar,
Avatar I nasil yaptin sallanan kadin resimde

bunu istiyolar en sonunda..
WhatsApp tan yazarsın o öyle yapıyormuş
Ona size gelmek istiyorum deme yüzünü birakmazsin
Ayar olurum böyle tiplere kendilerine gelince bizde adet bu sana gelince herşeyi kabullendirelim
Tanımadığın insan ne işi var evinde
Boşver

en bastan kestir at ne canini sikiyorsun ki? deger mi uykusuz geceler huzursuz günlere. huzurun öyle yada böyle kacacak, birak kavga ciksin daha gelmeden cikan huzursuzluk bundan ciksin. ondan sonra en azindan kafan rahat eder. zaten ailene bile gitmeyi göze almissin ne dert ediyosun
haklısın aslında insan düşünmeden edemiyor evime sığamıyorum sinirden düşün yani :KK43:

X