görümce belası

WhatsApp tan yazarsın o öyle yapıyormuş
Ona size gelmek istiyorum deme yüzünü birakmazsin
Ayar olurum böyle tiplere kendilerine gelince bizde adet bu sana gelince herşeyi kabullendirelim
Tanımadığın insan ne işi var evinde
Boşver
bende buna sinir oluyorum işlerine gelince bizde şöyle böyle kız tek başşına olurmu koca şehirde öyle şey olmaz siz nasıl rahat ediceksiniz diyo bana ,bende o zaman kalsın yanınızda diyorum bu defada iş bulmaz kendini geliştiremez diyo BA-NA-NEE dimi ama bnde ayar oluyorum duvara konuşuyorum sanki anlamıyo

Oldu başka isteği arzusu varmıymıș? İnsanları anlamıyorum başta kötü olduğun düğününe bile gitmediğin birinin evinde nasıl da kalmak gelir içinden değişik
yüzsüz işte ,ben ne yüzle gidip kalıcam en güzel gününde bile yanında yoktum demiyo,hayır olsaydı bile bize yerleşmesi demek değil gerçekten değişik

bu kafada birisi hemşire olucak yazık valla..

Yine bunu yapan 20 li yaşlarda bir ergen ya benimki gibi 30 lu yaşlarında olsa daha zoruna giderdi emin ol :) şimdiden çok düşünme iş öyle kolay bulunmuyor:p
haklısın bu bile yetti hayatımı alt üst etmeye :KK43: özel hastane çok var istanbulda bide sağlık sektörü kesin bulur gözüyle bakıyolar açıkçası bende öyle :KK43:

Benimkilerde aramıyor. Bir sürü sağlık sorunları yaşadığım, eşimle sorunlarım olup evi bıraktığım halde hatta kaynım düğünüme bile gelmedi mesela ama takmıyorum neden çünkü takınca da bişey değişmiyor.
Benim anladığım görümceniz küçük olduğu için siz saygı bekliyorsunuz ama bunlar gereksiz haller. Onun için bi anlam ifade etmiyorsanız kendinizi zorla saydıramazsınız.
tabiki öyle kesinlikle haklısınız
bütün bunlara rağmen gelip bize yerleşme düşüncesi beni sinirlendiriyor açıkçası ne hakla yanii..

Allah iyiliğini versin ya gece gece güldürdün 😂 Nasıl rahat edecek bu görümce o da ayrı bi anormallik bu kadın evde nasıl rahat edecek özeli kalmicak ayrı eve çıksın daha mantıklı annesi gelsin başına ya da abisinin eli üstünde olucak ben hayatta kaldıramazdım 🤦‍♀️ Ama kuzu Hatay da ki üniversitede yüksek lisans yapmak ne biliyim 😅
ben işsiz kalsam yine böyle bişey kabul etmem :KK43: tuhaf insanlar

COk haklısın senin dugunune gelmeyen kızın evinde ısı ne hele ki devamlı kalmaya kabul etme o ev ikinizin kararlar ortak alınır. Ben gorumcenın iyisini daha görnedım valla.
ya valla bende kafayı yicem insan azıcık utanır insan doğumda düğünde ölümde demişler
tamam gelmedin ne olduğunu anladık
şimdi yırtık dondan çıkar gibi yuvamın huzurunu bozuyo off yaa

bende buna sinir oluyorum işlerine gelince bizde şöyle böyle kız tek başşına olurmu koca şehirde öyle şey olmaz siz nasıl rahat ediceksiniz diyo bana ,bende o zaman kalsın yanınızda diyorum bu defada iş bulmaz kendini geliştiremez diyo BA-NA-NEE dimi ama bnde ayar oluyorum duvara konuşuyorum sanki anlamıyo
Kız başı boş burda birini bulacak yengesi ayarlamış olacak ağrımayan başına dert alma cingar cikarirsan bak gelmedik düğününe istemiyorduk hakliymisiz derler bu tipler inan tek senin başında değil
Eşinle iyice konuş ve çöz o desin insan yükü çok ağır iyilik yapayım dersin yuvandan olursun
Gel demek kolay git demek zordur

Aramamsı fılan hıcte eger ıs bulup sızde kalacaksa onda haklısın ay kım ısterkı eve bırı gelsın yerlessın cocugun degıl bıseyın degıl ınsan kardesı olsa rahatsız olur uzun surelı basta tavrını koymussun esıne zaten sıze gelmeyı dusunurse ben ıstemıyorum de olsn bıtsın ev tutsun calısmak ıcın baska sehıre gıdenlerı anlamıyorum helede baskasında kalınacaksa. Bı duzen kurmadan calısmanın ne anlamı var

Kız başı boş burda birini bulacak yengesi ayarlamış olacak ağrımayan başına dert alma cingar cikarirsan bak gelmedik düğününe istemiyorduk hakliymisiz derler bu tipler inan tek senin başında değil
Eşinle iyice konuş ve çöz o desin insan yükü çok ağır iyilik yapayım dersin yuvandan olursun
Gel demek kolay git demek zordur
evet bunların hpsi olucak şeyler ,burda birini bulucak biden bilicekler
yol bilmez yer bilmez biz zaten çalışıyoruz bi sıkıntı olsa bize laf söylicekler
kaç yaşında insanlar bunu düşünemiyolar ,çünkü işlerine gelmiyo
hayatta böyle insanlarda varmış oğlunun düğününe günlük tişörtle gelen bi aileden çok şey bekliyorum sanırım

evet bunların hpsi olucak şeyler ,burda birini bulucak biden bilicekler
yol bilmez yer bilmez biz zaten çalışıyoruz bi sıkıntı olsa bize laf söylicekler
kaç yaşında insanlar bunu düşünemiyolar ,çünkü işlerine gelmiyo
hayatta böyle insanlarda varmış oğlunun düğününe günlük tişörtle gelen bi aileden çok şey bekliyorum sanırım
Onları unut şimdi plan yapma ve sakin olma zamanı fevri olma dur bi sn ye
Bagrinma
Akıllı dur

Aramamsı fılan hıcte eger ıs bulup sızde kalacaksa onda haklısın ay kım ısterkı eve bırı gelsın yerlessın cocugun degıl bıseyın degıl ınsan kardesı olsa rahatsız olur uzun surelı basta tavrını koymussun esıne zaten sıze gelmeyı dusunurse ben ıstemıyorum de olsn bıtsın ev tutsun calısmak ıcın baska sehıre gıdenlerı anlamıyorum helede baskasında kalınacaksa. Bı duzen kurmadan calısmanın ne anlamı var
aramamasını düğünümüze gelmemesini falan yazma sebebim aslında olan ama ortada olmayan biri insanken,
işi düşünce bianda bizimle ilgili planlar yapmaya başlaması ,kesinlikle istemiyorum tavrım net
ailesinden kaçmaya çalışıyo onun derdi iş değil aslında

aramamasını düğünümüze gelmemesini falan yazma sebebim aslında olan ama ortada olmayan biri insanken,
işi düşünce bianda bizimle ilgili planlar yapmaya başlaması ,kesinlikle istemiyorum tavrım net
ailesinden kaçmaya çalışıyo onun derdi iş değil aslında
Eşin nediyor ? Onu yazmadin mi? Yazdiysanda göremedim onun fikirleri ne?

aklımdan bi saniye çıkmıyo akşam yatarken dolabımı toplama planları yaparak uyudum :KK43:
yazıklar olsun ne diyimki terbiyesiz insan
Eşinizle açık açık neden konuşmuyorsunuz? Gitme planından önce kendinizi net bir ifade edin önce.

Eşin nediyor ? Onu yazmadin mi? Yazdiysanda göremedim onun fikirleri ne?
ben böyle bişey duydum dedim ilk, ben sana öyle bişey demedim dedi bende asla istemediğimi benim bi düzenim ,özelim olduğunu ona bakamayacağımı ,bi genç kızın sorumluluğunu almamanız gerektiğini söyledim.Bişey söylemedi kv her defasında aynı şeyleri tekrar tekrar söylediği için ve oğlununda bu konuyu bildiğini gelsin dediğini söyleyince tekrar annen böyle diyo dedim hayur ben böyle bişey söylemedim dedi o zman annen yalan konuşuyor dedim tepki yok :KK43:

Gorumceyi arayıp söyleseniz hayır yani hemşirenin istanbulda da hatayda da.yapacagi is aynıdır ne gelişimi bekliyorlar sipigat açarak mi kan alicak

X