görümce belası

Hayır demesini bilin yoksa hem mutsuz hemde huzursuz olacaksınız, görümcen başının çaresine baksın nede olsa annesi babası hayatta onların sorumluluğu doğuran ilgilensin, inan kabul etsen dahi yine kötü sen olursun, gidip özel hayatını kaynanaya deşifre edecek, birde annesine seni şikayet edecek
Sen onun annesi konumunda değilsin, herşeyini annesinin evinde olması gibi isteyecek asla kabul etme en başından getekirse evlenmeyi uzat bu konu açıklığa kavuşana kadar gerekirse kaynana ile konuş onların kızı, sorumlulukları onların

Sizle aynı evde mi yaşayacak? Yaşamasa bile gerçi sürekli sizde olur. Hoş bir durum değil. Başta öyle davranıp şimdi de samimi olmaya çalışması

Seni arayıp sormayan biri seninle aynı evde yaşamaya niyetlenmemiştir rahat ol

Sizi arayip sorsada araniz cok iyi olsada ben karsiyim bole seylere ya herkes kndi evinde kndi duzeninde esinle ters dusme yaptiklarinida soyleme gelmedi aramadi etmedi die biz cok iyi anlassakta boyle bseyo kabul edemem bnm kardesimde olsa herkes kndi evinde duzeninde ben istemiyorum de kisa ve net

sizin evinizde kalmayacaksa sorun yok. Siz de takmayın kafanıza aramış aramamış, insanların çoğu böyle bencil zaten işi düştü mü arar senin bir derdin olunca arazi olur. Arasa ne olur aramasa ne olur? Siz bakmak zorunda değilsiniz ki zaten koskoca kız. Zaten böyle bencil bir insan da kendi ayrı ev tutmak ister muhtemelen.

Ne gorumcesi ayol kendi anam babamla yasamak istemem bu yastan sonra. Herkesin sagligi sihhati izin verdigi surece kapilar ayri bizde.
Siz de aynen boyle soyleyin, gorumceme gicikligim yok ama ben sadece esimle yasamak istiyorum, yoksa ilk once kendi anam babamla otururum gorumceme sira gelene kadar deyin.

Soylenilecek soylenmis canim ancak ben suna takildim bu kiz ne okumus? Hemsirelik.
Otursun anasinin evinde hazirlansin kpss'ye. Atansin gitsin isi neredeyse.
Yok oyle olmayacaksa Hatay'da ozel saglik kurulusu yok mu? Istanbul israri niye?
Yuksek lisans yapacaksa Hatay'da unv. De de var. Orada gelistirsin kendini. Ne yonde kendini gelistirecekse artik.

Hatay 'da olmayip Istanbul'da olan neymis bir somutlastiralim.

Sen once Hatay'da is başvurusu yap bakalim gorumce hanim. Orada olmayacagina dair on yargi neden?

Sanirsin 8. Yuzyilda Abbasiler donemindeyiz de tek ilim merkezi Bagdat.

Umarım beni anlarlar çok daraldım

amiiinn inşallah

bana net konuşsa eşim bende ona göre konuşucam napıcağımı şaşırdım inanın

maalesef laftan anlamıyo kv,görümce zaten konuşmuyo bu konuyu bizimle

bende anlamadım bizim ailedede asla olmaz böyle şeyler garipler ...

bende inşallah başarabilirim bunu,sizi tebrik ederim

kpss ye hazırlanıcak ama burda bizim yanımızda aynı zamanda çalışıp para biriktiricekmiş kv öyle söylüyo
hatayda kendini geliştiremezmiş körelirmiş ( bahane işte )

hatayda baba baskısı var diye kaçıyo çok eminim buna

Sanirsin 8. Yuzyilda Abbasiler donemindeyiz de tek ilim merkezi Bagdat.harikasınız valla aynen öyle

duyar duymaz hemen tepki gösterdim inanım halada uğraşıyorum bıktım valla
eminim zaten herşeyi anlatıcağından şikayet ediceğinden ,olacağı belli benim yuvamı yıkıcaklar o olucak
anne babalık böyle bişey değil benim ailem olsa asla söz konusu bile olmaz

bunlar normal düşünmüyo banada kafayı yediricekler
aynen öyle neden ben bakıyımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…