herkese net kararaımı söyledim ama kv her defasında aynı şeyleri söylüyoValla bu konuda çok haklısınız. Eşinizle olmadı kv filan konuşun ben istemiyorum diye.
kv sizinl yaşar şöyle olur böyle olur diye habire anlatıyo ben olmayacağını söylüyorum tek başıbna kız orda olurmu diyo o zaman sizin yanınında hastanemi yok bulsun orda iş diyorum kendini geliştiremezmiş kusucam ya tiksindim vallaValla en başından tırnakları çıkarmanız iyi olmuş. Herkes kendisi gibi bilip yorum yapmış "zaten sizle yaşamayacaktır" vs diye. Nereden biliyoruz günün birinde eşinizin koluna takıp getirmeyeceğini. O abisidir, yağmur yağdı oluk kapandı hesabı geçmişteki soğukluğu unutup benim evim senin evin de diyebilir kardeşine. Baştan tavır koyun. Kayınvalide de az değil, yavaştan yer yapıyor aklınca.
orda iş bulup kendini geliştiremezmiş miş mişAnnesi babası varken bize düşmez de
aynen öyle ya çıldırıcam işi düşen kapımda bu nediryaptığı insanlıksızlıktan sonra sizinle kalmayı umması gerçekten çok saçma. Ne güzel dünya ya insanlar işi düştükçe yanar döner oluyor.
Çok net şekilde evde istemediğinizi kendisine ev felan tutacaksa kendilerinin bileceği iş olduğunu söyleyin. bir ton sertleşerek..kv sizinl yaşar şöyle olur böyle olur diye habire anlatıyo ben olmayacağını söylüyorum tek başıbna kız orda olurmu diyo o zaman sizin yanınında hastanemi yok bulsun orda iş diyorum kendini geliştiremezmiş kusucam ya tiksindim valla
kararım net ama bakalım ne olucakEşine de onun yaptığını yap ses etmiyor dediniz ya siz de anneme giderim vs hiç demeyin sakın onunda çaresini bulmasınlar kafa kafaya verip siz sadece olmaz deyip geçin net olun kararınızda sürekli açıklama yapmaya çabalamayın "olmaz" bu kadar
kv sizinl yaşar şöyle olur böyle olur diye habire anlatıyo ben olmayacağını söylüyorum tek başıbna kız orda olurmu diyo o zaman sizin yanınında hastanemi yok bulsun orda iş diyorum kendini geliştiremezmiş kusucam ya tiksindim valla
Ovv, kesin bulur o zaman. Kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim gerçekten. Kayinvalide hangi şehirde yaşıyor?istanbul dayız biz evet fazlasıyla var hemde hemşirelik bölümü
kesin hemde bulamaz deme şansım bile yok hatayda yaşıyolarOvv, kesin bulur o zaman. Kendi başıma gelmiş gibi sinirlendim gerçekten. Kayinvalide hangi şehirde yaşıyor?
inşallah dediğiniz gibi olurOrası beni ilgilendirmiyor. Ben bekar genç bir kızın sorumluluğunu alamam, gerekirse koyar gider ailemin yanına dönerim diyip konuyu kapatacaksınız bir daha da açtırmayacaksınız. Kararlı durursanız kimse emrivaki yapamaz rahat olun. Hiç strese girmeyin. Şu an yoklama dönemindeler, tavrınız net olsun yeter. Yüz bulamayacaklarını anlayınca cesaret edemezler.
emri vaki yapmışlar size bi insan bu kadar düşüncesiz olurmuBenim başıma da kaynımı gönderdiler. 2 ay kaldı daha da kalacaktı resti çektim. Bir gece öncesinden haberim oldu geleceğinden. Bir Allahın kulu da demedi ki oğlum senin orda aylarca ne işin var diye.. Burada 2 tane ablası olmasına rağmen bende kaldı. Bayılıyorlar koloni halinde yaşamaya çıldırıyorum böyle konular görünce.
Büyükşehirde kalmak istemesini anladim ama biriyle yaşama fikri bana gerçekten çok tuhaf geliyor. Tekrar konusu açıldığı veya is buldugu zaman eşine kesin bi dille istemediğini soyle. Ardından görümceyi arayıp hayırlı olsun is yerin nerde ona göre sana ev bakalım de. Bunlar laftan anlamicak belli yanikesin hemde bulamaz deme şansım bile yok hatayda yaşıyolar
inşallah dediğiniz gibi olur
şuan gram huzurum yok söylemi bile yetti bana canımı sıkmaya
bir büyük olarak bayram seyranda aranmazmı sizde mesela bizde aranır,hastalık olur ne biliyim bi geçmiş olsun denir beni merak etmesin zaten neden etsinki ben merak etsin diye hesap sormadım zaten kv ve kp e ben yengemi çok seviyorum diyomuş bizimle kalıcakmış öyle diyomuş zemin yapıyo yani iyi günümde ortada yok kötü günümde yok işi düşünce aa benim bi görümcem varmı dicem gelsinmi dicem kim için ne için fedakarlık yapıcam siz olsanız kabul edermisiniz
emri vaki yapmışlar size bi insan bu kadar düşüncesiz olurmu
duşu var ne biliyim özeli var insanın
çok saçmalıyolar valla ne diyim