görümce belası

kv sizinl yaşar şöyle olur böyle olur diye habire anlatıyo ben olmayacağını söylüyorum tek başıbna kız orda olurmu diyo o zaman sizin yanınında hastanemi yok bulsun orda iş diyorum kendini geliştiremezmiş kusucam ya tiksindim valla

yaptığı insanlıksızlıktan sonra sizinle kalmayı umması gerçekten çok saçma. Ne güzel dünya ya insanlar işi düştükçe yanar döner oluyor.

Çok net şekilde evde istemediğinizi kendisine ev felan tutacaksa kendilerinin bileceği iş olduğunu söyleyin. bir ton sertleşerek..

kararım net ama bakalım ne olucak

Orası beni ilgilendirmiyor. Ben bekar genç bir kızın sorumluluğunu alamam, gerekirse koyar gider ailemin yanına dönerim diyip konuyu kapatacaksınız bir daha da açtırmayacaksınız. Kararlı durursanız kimse emrivaki yapamaz rahat olun. Hiç strese girmeyin. Şu an yoklama dönemindeler, tavrınız net olsun yeter. Yüz bulamayacaklarını anlayınca cesaret edemezler.

inşallah dediğiniz gibi olur
şuan gram huzurum yok söylemi bile yetti bana canımı sıkmaya

Benim başıma da kaynımı gönderdiler. 2 ay kaldı daha da kalacaktı resti çektim. Bir gece öncesinden haberim oldu geleceğinden. Bir Allahın kulu da demedi ki oğlum senin orda aylarca ne işin var diye.. Burada 2 tane ablası olmasına rağmen bende kaldı. Bayılıyorlar koloni halinde yaşamaya çıldırıyorum böyle konular görünce.

emri vaki yapmışlar size bi insan bu kadar düşüncesiz olurmu
duşu var ne biliyim özeli var insanın
çok saçmalıyolar valla ne diyim

Yapacağınız şey kv ye burada olmaz sizin orada daha rahat olur vs demek degil istemiyorum demek. Bu kadar basit başka türlü olmaz çünkü anlamiyor değil anlamak istemiyor oldu bittiye getirecekler. Gorumceniz de büyük ben kimseyle yaşayamam deyin yapacak birşey yok.

Görümceyim üniversite de okudum yüksekte yaptım ne bir gün abimin evinde kaldım ne de param bitince istedim burda yazılanları görünce şaşırıp kalıyorum görümcem yok olsa da böyle birşeyi sadece siz değil kimse istemez işiniz zor bu arsızlıkla Allah yardımcınız olsun

Evinizde kalmasını istememeniz gayet normal. Ben anlaşsam bile temelli şekilde kalmasını istemem. Sonucta benimde bir düzenim olacak. Bunuda uygun yollu bir dille esinizle konussanız halledersiniz bence. Eli ayağı tutan saglıklı gencecik bir insan, temelli sizde kalması dogru degil. Kimse kabul etmez bunu.
Tavrınızı sertce göstermek yerine daha yumusak sekılde gösterirseniz siz haklı olursunuz esinizin gözünde.

kesin hemde bulamaz deme şansım bile yok hatayda yaşıyolar
Büyükşehirde kalmak istemesini anladim ama biriyle yaşama fikri bana gerçekten çok tuhaf geliyor. Tekrar konusu açıldığı veya is buldugu zaman eşine kesin bi dille istemediğini soyle. Ardından görümceyi arayıp hayırlı olsun is yerin nerde ona göre sana ev bakalım de. Bunlar laftan anlamicak belli yani

inşallah dediğiniz gibi olur
şuan gram huzurum yok söylemi bile yetti bana canımı sıkmaya

Gerçekten boşa stres yapıyorsunuz ya hiç huzursuz olmayın. Siz istemediğiniz müddetçe kimse gelip size yerleşemez. Kararlı durun, konu açılırsa net bir şekilde sorumluluk alamam, evimin düzenini de bozamam, alışkın değilim evde 3. bir kişiyle yaşayamam diyin yeter. Bizim de abimiz ablamız var yemin ediyorum 3 senede bir gider 2 gece zor kalırım. Herkesin canı burnunda, herkes koşturma halinde, kimsenin kimseye tahammülü kalmamış zaten nedir bu evli çiftlere yerleşme aşkı anlamıyorum ki..

Valla bizde bayramda dayı, hala, teyze vs. ziyarete gidilmeyecekse aranır da, mesela eniştelerimi (ablamın eşi) özellikle aramam. Bunun için beni aramadın diye hesap sormak, "saygı bekliyorum" demek çok sığ geliyor bana. Arayan başım üstüne, aramayan kendi bilir. Zorla kendini saydıran aile büyükleri bana hep tuhaf gelmiştir. Hele bunların bir de cuma, kandil gecesi arama bekleyenleri var evlerden ırak..

Ben benden küçük kardeşimden telefon hal hatır sormasını beklemem şahsen. Ararsa amenna muhabbet ederiz, ama herkesi aramaya kalksa pişman olur kızcağız. Ne gerek var?

Size kabul edin diyen olmadı zaten. Ama siz zoraki bir şeyler dayatıp sıkı ilişki kurmaya çalışırsanız gün gelir başınıza ekşime ihtimali yüksek. İstemiyorsanız istemiyorum demeniz yeterli. Ama kendinizi sırf abisiyle evlisiniz diye saydırmaya çalışmanız tuhaf kaçıyor. Ben yenge lafına bile kıl oluyorum.

emri vaki yapmışlar size bi insan bu kadar düşüncesiz olurmu
duşu var ne biliyim özeli var insanın
çok saçmalıyolar valla ne diyim

Memleketten bizim buraya gelirken otobüse bindiğinde haberim oldu. Eşim bu konularda çok farklı kafada. Kendileri güneydoğulu ve onlar hala kalabalık halde yaşıyorlar. Onlara göre aile üyelerinden birinin evi ailedeki herkesin evi.. Biz çok çatıştık. Ben alışkın değilim, biz böyle görmedik, bana çok ters diye diye zorla alıştırdım. Ben rahatıma çok düşkünüm. İyi ki de böyle bir şey yaşamışız çünkü bir cinnet her şeyi çözüyor. Bu konular yüzünden ayrılabileceğimizi söyledim. Hiç umrumda değil koloni halinde yaşayamam dedim. Şimdi gelen en fazla 3 gün kalıyor. Onlar da beni böyle kabul etmek zorunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…