ya bide annesi diyoki sizinle yaşar parasını biriktirir falan planlara bakın kapak atmaya çalışıyo bize
en sonunda söylicem sanki kendilerini bütün olanın farkında değil gibi davranıyolar,dalga geçer gibi seni çok seviyo diyo bideAnnesi aslında tam lafı ağzıma tık demiş
"Haklısınız annecim, ben bizimle yaşamasını kesinlikle istemiyorum ama ben gel desem bile x'in onca şeyden sonra düğününe bile gitmediği yengesinin evine gelecek yüzünün olmaması lazım. En iyisi siz daha gerçekçi planlar yapın."
O zaman da siz kötü olursunuz. Ağzı yok muydu rahatsızsa söyleseydi nerden bilelim derler.herkes konumunu yerini bilirse tabiki bunlar olmalı normal bir süreç için söylüyorum ama
ama herkes herşeyi yapıyo sonra ben kötü oluyorum buda ilginç
hiçbirşeye ses çıkarmayıp snra ben üzüldüğümde kim kötü olucak peki
ben sana böyle bişey bişey demedim diyo annen sanada söylemiş bu konuyu o zaman yalan söylüyo dedim ses çıkarmıyo geçiştiriyoCok sinir bozucu.. Eşiniz ne diyor peki
bu kadar acımazsız insanlar işte artık tahammülümün kalmadığını hissediyorumO zaman da siz kötü olursunuz. Ağzı yok muydu rahatsızsa söyleseydi nerden bilelim derler.
Iyi de iş bulup calisacaksa ev tutacak esya alacak onu bilsin bi zahmet anlatin kibarca sizin evde yaşaması abes olur.Sakin kabul etmeyin.Gerekirse kocanizla kötü okun tartışın pes edip gel canim demeyin.Merhaba arkadaşlar,
Nişanımıza düğünümüze bile gelmeyen bi görümce var sözde abisine kırgınmış çokta önemli değil kendini en başta gösterdi zaten,sonrasındada beni hiç aramadı watsaptan cuma mesajı atardı binde bir, oda ben sitem edene kadar ( sitemimin sebebide hiç aramayıp kafasına estiğinde resimli bi mesaj atması )bir sürü sorun yaşadım sağlık sorunu vesaire hepsinden haberi var farklı illerde yaşıyoruz bu arada ailesiylede, abisine olan kırgınlığıda herşey bittikten sonra geçti bianda arada çaldırır o arasın diye yada watsaptan yazar.(bize gelince dakikası yok )Hanımefendi üniversite okuyodu ailesi ve bizden başka bir ilde ,okulu bitti,Ailesinin yanına dönücek aileside çok baskıcı.Onların yanına dönmemek için bizim yaşadığımız ilde iş bulmaya çalışıyor şaka gibi....ve inanamıycaksınız aileside onunla aynı düşüncede .Bunu duyduğumdan beri sinirlerim tepemde ,eşime asla istemediğimi söyledim.Benimde bir düzenim ,özelim var.zaten çalışıyoruz birbirimizi zor görüyoruz.Eşimde ben sana böyle bişey demedim dedi geçiştirdi ,bende bu konudaki düşüncemi bil o zaman dedim doğal olarak gerildik. Bu kadar yüzsüzlük olmaz işi düşünce biz aklına geldik, gitsin ailesinin yanına ben ona bakamam benmi doğurdum banane haksızmıyım kızlar çok canım sıkkın çok ..
kabul etmiycem gerekirse ailemin yanına giderim onunla uğraşamam bende bi daha dünyaya gelmicemIyi de iş bulup calisacaksa ev tutacak esya alacak onu bilsin bi zahmet anlatin kibarca sizin evde yaşaması abes olur.Sakin kabul etmeyin.Gerekirse kocanizla kötü okun tartışın pes edip gel canim demeyin.
Insallah eşiniz kalsin nolcak demez, kayinvalidenin böyle planlı konuşması hoşuma gitmedi. Sanki eşinizden güç alarak konuşuyor gibiben sana böyle bişey bişey demedim diyo annen sanada söylemiş bu konuyu o zaman yalan söylüyo dedim ses çıkarmıyo geçiştiriyo
ailesi sizin yanınızda yaşasın tek başına olmaz kız başına yapamaz diyo ,bize her anlamda sıkıntı olacağı kesin nasıl engel olucam ne yapıcam bilmiyorumAnladığım kadarı ile şu anlık sizin eve yerleşmesi konusunda bir düşüncesi yok kimsenin ya da size yansıtılmıştır tepki vereceğinizi bildikleri için ama aynı şehirde olması bile sıkıntı.Yarin bir gün bir sorun yaşar size geleyim kalayım der.Sonucta tek yaşamayacak mi her işine kosmanizi bekler ,beklenir..Aynı evde yaşamayacaksınız bile sıkıntı.Ne yapın edin engel olun bence..Tipik görümce işi düşünce yanaşır,arar.Biri de ergen de ondan demiş.Benimki 40 i aşmış ergenden beter Aman başınıza bela etmeyin.Bir gün iyi bir gün kötü bunlar hepsi aynı.Ayni fabrikadan çıkmış gibi.
bende böyle düşünüyorum fikrini söylese çatır çatır kavga edicem bunu biliyo 2 tarafada ılımlı konusuyo sanırımInsallah eşiniz kalsin nolcak demez, kayinvalidenin böyle planlı konuşması hoşuma gitmedi. Sanki eşinizden güç alarak konuşuyor gibi
bende böyle hissediyorumYa bunlar kısaca eş,kaynana,görümce üçlemesi fikirleri .O cadı kazanı çoktan kaynamış .Planlar yapılmış.Esiniz dahil herkes haberdar.Alistirilmaya calisiliyorsunuz.Alttan alta şöyle olsun böyle olsun deyip tepkinize bakiyorlar..
bu kadar acımazsız insanlar işte artık tahammülümün kalmadığını hissediyorum
habersizce yerleşicek eve bende ondan korkuyorumSiz defalarca konuşup sonuç alamadıysanız geriye tek bir seçenek kalıyor. Müsait ve sakin bir vakitte arayıp gayet ciddi bir şekilde konuşmak istediğinizi söyleyin. Sesinizi yükseltmeden ve suçlamadan, "buna kırıldım, buna üzülüyorum gibi" cümlelerle tane tane anlatın her şeyi. Sebeplerinizi sıraladıktan sonra da görümcenizle yaşamak istemediğinizi, tek kalmasında sıkıntı olacaksa ailesinin yanında ya da bir apartta kalmasının en doğrusu olacağını, bu konuyu da son kez konuştuğunuzu, bir daha açılmasını istemediğinizi söyleyin. Eğer bu sebeple eşimle aram bozulursa vebali boynunuza diyerek kapatın telefonu. Madem eşiniz kaçak dövüşüyor siz net olun. Bu gidişle işten geldiğiniz bir gün görümcenizle karşılaşabilirsiniz.
Şimdilik bir şey söylemeyin, boşuna eşinizle aranızı bozarsınız. Şayet sizde kalacağını derse buraya konu açın hep beraber küfredelim. Şu an çok erken
ya bende buna sinirleniyorum biizmle muhatap değilsin bizi saymazsın etmezsin ama bizimle aynı evde yaşamak istiyorsun yüzsüzlük terbiyesizlik başka ne denirkiNe münasebet sizde niye kalıyormuş. Muhatap olmadigin abinin yengenin evinde nasıl kalınır nasil rahat edilir ben şaşırıyorum bu insanlara ya .net olun ve direk ifade edin bence istemediginizi ama belliki sizi oyuna getirecekler bunlar eşinizde dahil ve her halükarda . Evinizde kalsada kötü olcaksınız hayır deyip kalmasada malesef .is eşinizde bitiyor ama o da geçiştiriyor sanırım sizi .kv zaten he he deyip oğlumun evi kafasında sanırım