görümce belası

Şaşkınlıkla okudum canım bence Allah’ın sevgili kulusun ki eşinin gerçek yüzünü görmüş oldun.
Eşin besbelli hem ailesini hem seni idare etmeye çalışmış zamanı gelince bişey demezsin diye düşünmüş olmalı, ama elinde patlamış.
taktir ediyorum seni değer bilmeyen bir insan için kendini yıpratmaya gerek yok.
Kaptaniçeme @Niran Nevra katılıyorum o evde sen kalıp onları def etmen gerek anlasınlar ev tek oğlunun olmadığını eldekininde gittiğini
evet Allah bana gösterdi yüzlerini çok şükür
planları tutmadı açıkcası beni idare edicekti eşim aklı sıra ama olmadı
geri kalan ömrümü bunlar için harcamıycam hizmetçi arıyolar kendilerine

evet Allah bana gösterdi yüzlerini çok şükür
planları tutmadı açıkcası beni idare edicekti eşim aklı sıra ama olmadı
geri kalan ömrümü bunlar için harcamıycam hizmetçi arıyolar kendilerine
Tebrik ederim adamı düzelteyim diye bir ömür kendinizi yipratmadiginiz ve kendi değerinizi bildiğiniz için:KK68:
Yolunuz açık olsun. hayat sizi hakeden insanları çıkarsın karsiniza

onun eşinin ailesi anlayışlıymış
benimkiler akbaba gibi
şanssızlığım bu sanırım karşımda duvar gibi insanlar var
Valla benim ilk evliliğimde insanlar seninkilerden daha kötüydü.
Anlatsam platformda yer yerinden oynar diye bı tabir varya şaşa kalır herkes.
O yüzden çocuğun olmadan ayrılmak senin en büyük şansın olacak.
Sen akıllı at adımlarını sakinliğini koru. Çünkü ortada bı ev var. Haklarının hepsini al.
Hatta evlendiginizde takılan altınları bile iste.

Ya benim aklıma konunu okurken geldi, iş yerinde bı arkadaş vardı. Ben tanımıyorum ama ortak arkadaşlar anlattı.
Senin gibi ev almışlar evlendikten sonra.
Bu kız bosanirken varya evin yarısı zaten kızındı, kız evi alırken toplu para da vermiş, altınları da vermiş.
Kız nerdeyse evin tamamını aldı.
Sende iyi bı avukatla görüş al alabildiğin tüm haklarını.

Gelip böyle hayatlarımızı alt üst edip gidemezler.
Neymiş efendim oğulları varmış.
Valla ben oğlumu bana bağımlı yetiştirmiyorum. 11 aylık oldu. Düşüyor kalkmasını bekliyorum. Çok önemli bişey olmadığı sürece müdahale etmiyorum.
8 aylık yürüdü neden bu kadar erken yürüdü o mucadale ederken ben baktım destek olmadım tehlikeli bişey olursa müdahale ettim.
Mucadele ede ede öğrensinler.
Anne kanatlarına sığınmasınlar. Ayrıca karıları onlara anne olmayacak kadınları olacak bu ayrımı bilsinler.
Kimsenin günahına girmesinler.

Merhaba arkadaşlar,
Nişanımıza düğünümüze bile gelmeyen bi görümce var sözde abisine kırgınmış çokta önemli değil kendini en başta gösterdi zaten,sonrasındada beni hiç aramadı watsaptan cuma mesajı atardı binde bir, oda ben sitem edene kadar ( sitemimin sebebide hiç aramayıp kafasına estiğinde resimli bi mesaj atması )bir sürü sorun yaşadım sağlık sorunu vesaire hepsinden haberi var farklı illerde yaşıyoruz bu arada ailesiylede, abisine olan kırgınlığıda herşey bittikten sonra geçti bianda arada çaldırır o arasın diye yada watsaptan yazar.(bize gelince dakikası yok )Hanımefendi üniversite okuyodu ailesi ve bizden başka bir ilde ,okulu bitti,Ailesinin yanına dönücek aileside çok baskıcı.Onların yanına dönmemek için bizim yaşadığımız ilde iş bulmaya çalışıyor şaka gibi....ve inanamıycaksınız aileside onunla aynı düşüncede .Bunu duyduğumdan beri sinirlerim tepemde ,eşime asla istemediğimi söyledim.Benimde bir düzenim ,özelim var.zaten çalışıyoruz birbirimizi zor görüyoruz.Eşimde ben sana böyle bişey demedim dedi geçiştirdi ,bende bu konudaki düşüncemi bil o zaman dedim doğal olarak gerildik. Bu kadar yüzsüzlük olmaz işi düşünce biz aklına geldik, gitsin ailesinin yanına ben ona bakamam benmi doğurdum banane haksızmıyım kızlar çok canım sıkkın çok ..
Ben sana hak veriyorum eminim hissettiklerini çoğu kişi anlamayacak ama aynı şey bende de oldu düğünüme gelmeyen birica kere arayıp sormayan lar evlendikten sonra samimiyet kurmaya çalışıyor. Aileler oğlum kızım bir hayat kurmuş gireyim de rahatsız edeyim diyor resmen benimde annem benimde abim var yengem var daha bir kere tartışmadık şükürler olsun . Yengeme kardeşlik yapan ben eşimin ablasına yapamam sizde sakın olun eşiniz anlayışliysa ona kibar bir dille anlatın umarım anlar ve yuvasına sahip cikar

Ya benim aklıma konunu okurken geldi, iş yerinde bı arkadaş vardı. Ben tanımıyorum ama ortak arkadaşlar anlattı.
Senin gibi ev almışlar evlendikten sonra.
Bu kız bosanirken varya evin yarısı zaten kızındı, kız evi alırken toplu para da vermiş, altınları da vermiş.
Kız nerdeyse evin tamamını aldı.
Sende iyi bı avukatla görüş al alabildiğin tüm haklarını.
Bildiğim kadarıyla o şöyle oluyor ev satışa çıktığı zaman hakim ilk alma hakkını eşlere soruyor
ama kadının daha çok hakkı var mı bilmiyorum eğer eşlerden biri derse ki ben almak istiyorum ev direk ona veriliyor :kahve:

Bildiğim kadarıyla o şöyle oluyor ev satışa çıktığı zaman hakim ilk alma hakkını eşlere soruyor
ama kadının daha çok hakkı var mı bilmiyorum eğer eşlerden biri derse ki ben almak istiyorum ev direk ona veriliyor :kahve:
Bilmiyorum şimdi yalan yanlış yazmakta istemiyorum.
Anlattılar bana, detayı bilmiyorum. Kız benim arkadaşımda değil çünkü.

Siz şahit olduysanız böyle bı olaya sizin ki doğrudur.

Bilmiyorum şimdi yalan yanlış yazmakta istemiyorum.
Anlattılar bana, detayı bilmiyorum. Kız benim arkadaşımda değil çünkü.

Siz şahit olduysanız böyle bı olaya sizin ki doğrudur.
Evlilik olarak değil ama miras olarak biliyorum
misal bana düşen payımı diğer hak sahiplerine satıyorum dediğiniz zaman direk size veriliyor :kahve:

Evlilik olarak değil ama miras olarak biliyorum
misal bana düşen payımı diğer hak sahiplerine satıyorum dediğiniz zaman direk size veriliyor :kahve:
Evet mirasta dediğiniz gibi olabiliyor.

Benim şahsi düşüncem boşanırken, o evde anılar olduğu için pek almaya yanaşmıyorlardır.

Aksam eşinizle nasil olsa diyaloga gireceksiniz. Annesinin ne bicim bi kadin olduğunu da söyleyin yuzune. Normal anneler ogullarinin yuvasi yikilmasin diye uğraşırlar, yuva yikiliyo diye uzulurler yapici olmaya çalışırlar senin annen anne olsaydi zaten boyle davranmazdi diyin. Evladinin yuvası yikiliyo diye sevinen bi kadına sen de cok guvenme onlar icin mi bana sirt çevirdin diyin.

ya belki de akşam eşiyle anlaşır barışırlar hiç gerek kalmaz boşanmaya falan. ne bileyim bazı erkekler hani eşlerini sevdiğini ailelerine yansıtmaya utanıyolar ya. içten içe üzülse korksa da belli etmiyodur belki ailesine. yaranmak için ya da kendini bakın umrumda değil gibi göstermek için öyle konuştu belki de.
bakarsınız akşam eşi yapıcı olursa, anlaşırlarsa olay kapanır. böylelikle bi daha kimse de kafasına göre evlerine gelme planları yapamaz.

yani ben düşünüyorum da eşim evden gitse aileme o gitti napıcam ben onsuz yapamam üzgünüm falan demem umursamıyomuş izlenimi veririm. çekinirim yani kaybetmekten korktuğumu belli etmeye. ha tabi burda bi fark var benim ailem o şekilde konuşmaz. saçmalama o senin eşin ne demek umrumda değil falan yapıcı olurlar kötü konuşmazlar.

Son düzenleme:
ya belki de akşam eşiyle anlaşır barışırlar hiç gerek kalmaz boşanmaya falan. ne bileyim bazı erkekler hani eşlerini sevdiğini ailelerine yansıtmaya utanıyolar ya. içten içe üzülse korksa da belli etmiyodur belki ailesine. yaranmak için ya da kendini bakın umrumda değil gibi göstermek için öyle konuştu belki de.
bakarsınız akşam eşi yapıcı olursa, anlaşırlarsa olay kapanır. böylelikle bi daha kimse de kafasına göre evlerine gelme planları yapamaz.

yani ben düşünüyorum da eşim evden gitse aileme o gitti napıcam ben onsuz yapamam üzgünüm falan demem umursamıyomuş izlenimi veririm. çekinirim yani kaybetmekten korktuğumu belli etmeye. ha tabi burda bi fark var benim ailem o şekilde konuşmaz. saçmalama o senin eşin ne demek umrumda değil falan yapıcı olurlar kötü konuşmazlar.
İnsallah adamın aklı başına gelmiştir. Ama adam ailesine hayır diyemedikçe gene aynı şeyler olacak.gorumce gelecek eve yerleşecek. Sonrasin ise meçhul. Konu sahibi barisirsa bile yanında ailesini aratıp kardeşine gelmeyeceğini, onun niçin yuvasıni yıkmayacagini söylemeli.

İnsallah adamın aklı başına gelmiştir. Ama adam ailesine hayır diyemedikçe gene aynı şeyler olacak.gorumce gelecek eve yerleşecek. Sonrasin ise meçhul. Konu sahibi barisirsa bile yanında ailesini aratıp kardeşine gelmeyeceğini, onun niçin yuvasıni yıkmayacagini söylemeli.
tabiki de. adam yapıcı konuşursa derken bunu demek istedim zaten. kardeşinin gelmeyeceğini ailesinin kendi çekirdek ailesine bu kadar karışmayacağını vs söylerse barışsın demek istedim. yoksa hadi barışalım ama kardeşim gelecek derse tabi olmaz.

Sizi tebrik ediyorum, evi sağlama almışsınız. :halay:

Şimdi akşam konuşurken epey tatsızlık çıkarmalarını bekliyorum.

Bir yandan paragöz olacaksınız, öte yandan “ev oğluşumda hepsi bizimdi hepsi” denecek. Umursamayın derim.

Size vereceğim en önemli tavsiye eşinizle farklı avukatlar tutmanız olabilir.
Bir protokol, belge gönderirlerse avukatınızla incelemeden sakın imza atmayın.

Eşinizin yuvasına sahip çıkmasını, hatasından dönmesini isterim elbet. Ancak aile bu zamana kadar bu kadar uzakta olmalarına rağmen evlliği tüketmiş, birşey olmuyorsa olmuyordur kendinizi tüketmenin inanın bir anlamı yok.

Merhaba arkadaşlar,
Nişanımıza düğünümüze bile gelmeyen bi görümce var sözde abisine kırgınmış çokta önemli değil kendini en başta gösterdi zaten,sonrasındada beni hiç aramadı watsaptan cuma mesajı atardı binde bir, oda ben sitem edene kadar ( sitemimin sebebide hiç aramayıp kafasına estiğinde resimli bi mesaj atması )bir sürü sorun yaşadım sağlık sorunu vesaire hepsinden haberi var farklı illerde yaşıyoruz bu arada ailesiylede, abisine olan kırgınlığıda herşey bittikten sonra geçti bianda arada çaldırır o arasın diye yada watsaptan yazar.(bize gelince dakikası yok )Hanımefendi üniversite okuyodu ailesi ve bizden başka bir ilde ,okulu bitti,Ailesinin yanına dönücek aileside çok baskıcı.Onların yanına dönmemek için bizim yaşadığımız ilde iş bulmaya çalışıyor şaka gibi....ve inanamıycaksınız aileside onunla aynı düşüncede .Bunu duyduğumdan beri sinirlerim tepemde ,eşime asla istemediğimi söyledim.Benimde bir düzenim ,özelim var.zaten çalışıyoruz birbirimizi zor görüyoruz.Eşimde ben sana böyle bişey demedim dedi geçiştirdi ,bende bu konudaki düşüncemi bil o zaman dedim doğal olarak gerildik. Bu kadar yüzsüzlük olmaz işi düşünce biz aklına geldik, gitsin ailesinin yanına ben ona bakamam benmi doğurdum banane haksızmıyım kızlar çok canım sıkkın çok ..
Keşke benimkide benim düğüne falan gelmeseydi çok memnun olurdum valla.

Son düzenleme:
X