Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canım aslında yazmak istemedim, (kendim için aklıma geldikçe hala kanım çekiliyor ara ara çünkü) benim çok mutlu bı evliligim var evladım var.kızlar akşam çok kavga ettik,
kardeşini tek bırakamaycağı buraya geleceğini burda kalacağını ,iş bulamazsada kpss ye burda hazırlanıp kursa gideceğini,tercih yaparken burada yerleşme şanısının daha fazla olduğunu söylüyor bir baba gibi kzıının bütün gelecek planlarını yapmış,ama ben bu kızın annesi değilim bunu hiç hesaba katmamış,benim fikrimi alma gereği bile duymadan hatta ben sorduğumda beni geçiştirerek başından savdı,hepsi planmış meğer.
bizim düzenimiz ,özelimiz hiçbir şekilde zarar görmicekmiş,hatta bana yardımcı olucakmış kardeşi benim için daha iyi olurmuş,
bende bu şekilde asla yaşamayacağımı,ailemin yanına gideceğimi söylediğimde ,demekki ben zaten bahane arıyomuşum gitmek için diyo inanabiliyomusunuz
kardeşinide al yanına hatta anneni babanıda hep birlikte oturun
keşke benim günahıma girmeseydiniz dedim sabah kıyafet olarak eşyalarımı aldım çıktım işyerindeyim şuan
Canim bnce yapman gereken ilk sey kayinpeferini aramak esinin evi terk ettiginden hberi bile yok sni katip karistirdilarsa onlarda karissin herseyi goze almissin belliki ara bolr bole ben istemedigim halde burasi abimin oglumun evi dediler ben calisip odedim konu sirf kiziniz deil bskasida olsa istemezdim kimsenin sorumlulugunu alamam basina bsey gelse buyuk sehir olmaz esin bana bunlati dedi ustune oglunu doldurdu ben evi terk ediorum ama kizinda bu eve gelip kalamaz bn calistim odedim bosaniorm geregini ya siz yapin yada olaylar dha kotu olacak de yakmissin gemileri madem huzurunu bozdular snde onlarinkini boz mustehaktir onlarageri adım atmam kesinlikle
zaten artık eskisi gibi düşünememde olamamda
o kadar çabaladımki borç ödeyelim evimiz olsun bize onun ailesi hiçbişey yapmadı olsun beraber yaparız dedim
askere gitti evlendikten sonra borcu ailemin desteğiyle tek başıma çalışıp ödedim
ama sonuç
onlar gibi yapmış olmazmıyım nöyşe yaparak kafam çok karıştı
hemen ev derdine düşmüş derler
içim acıyor
insan kendini anlatamaz o kadar kendi halinde bir insanımki
bu tarz şeyler beni yorar
böyle insanlara denk geldim
burnum kanıyo şuan
canım dünden beri fırsat bulup yazzamadım ama okudum. kendini sakın suçlamaya kalkma sakın bak neler yapmışsın borç ödemişsin güzel bir gelecek için altınları vermişsin herkes kolay kolay yapmaz bunu helal olsun sana ve yüreğine ailene de helal olsun böyle bir kız yetiştirmişler. suçu kendinde arama lütfen onlar sana neler yaptı kim bilir. bu haklıve dik duruşun için alnından öpmek istiyorum. boşansan da her şeyi düzeltip devam etsen de hayat senin hayatın kendini düşün yok o ne der yok bu ne der aman diyim düşünme kimse dedi mi bu kıza yazık diye demedi bak. hayatını en iyi sen bilirsin mutluluğunu da sen bilir sen karar verirsin. her şey gönlünce olur umarım bundan sonra. hakkın olan evde değerli eşyalardan asla vazgeçme. bu konuda da dik dur. hakkını yedirmeyeceğine inanıyorum ben. yaptıklarını ayaklarına dolar düşerler inşallahbaştamı istemediler,yoksa beni borç için kullandılarmı amaçları neydi anlayamadım
Benimde aklım kaldı ya. Insallah iyidirAsel21 konunda kaldı aklım. İyi misin?