Görümce adayım annesini bana düşman yaptı :(

neyapmamgerek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2016
20
13
Öncelikle herkese merhaba.3 yıllık bir ilişkim var erkek arkadaşımın kız kardeşi ile okul dolayısıyla tanıştık benden sonra okuduğum şehre geldiği için ona sahip çıktım o başka yurttaydı.Bu sene benim yanıma geldi kayıt yaptırırken annesi ile de tanıştım annesi beni çok beğendiğini söylemişti.Ve görümce adayım :KK43: yurda yerleşti ve kavgalar başladı hareketleri o kadar gereksizdi ki yurtta oda arkadaşlarını çekiştiriyordu , benim yurtta ki diğer arkadaşlarımın onun yanında konuştuğu özel şeyleri olur olmadık yerlerde söylüyordu aynı şeyi oda arkadaşım yanında hiç hoş olmayan bir şekilde de yapınca bende kulağına eğilip böyle şeyleri söyleme insanlar seni yanlış anlar dedim. Abisiyle ilgili bir konu açılınca beni karıştırma ben bilmem deyip bir anda sinirleniyordu. Biz kavga ettiğimizde yardım istediğimde ben bilmem beni ilgilendirmez abi deme bana diyordu buna anlam veremiyorum hala veremiyorum.

Ve başka bir problende bir gün suratı gülüyor bana çok yakın birgün suratıma bakmıyordu bunu oda arkadaşım bile farketti yani dengesizdi konuşmaya karar verdim yanlış anlamışsın abla benim mizacım bu dedi konu kapandı.Ve bu arada ona yemek yapıyordum ayak işlerini yapıyordum işte keşke yapmasaymışım değeri kalmadı. Son bir gün makarna yaptım yer misin dedim yerim dedi bir tabak ayırdım mutfağa koydum aradan 4 saat geçti tekrar almasını söyledim almadı 1 saat sonra mutfağa tekrar gittiğimde ortak mutfak olduğu için üzerine diğer kızların yaptığı yemekler dökülmüştü ve tabağı alıp odasına gittim yemeyeceksen çöpe at dedim ve tabağı bıraktım uslubum çok sertti odaya çıktığımda üzüldüm ve özür dilemek için yanına indim.

İndiğimde telefondaydı onunla konuşmak istediğimi söyledim sevgilisi ile konuşuyordu ve kavga ediyordu yaklaşık bir haftadır sürekli bağırırak kavga ediyordu bu konuyuda konuşmak istediğimi söyledim bekledim bekledim gelmedi tekrar çağırdım ağlamaya başladı noldu falan kapat telefonu dedim kapattı geldi sonra sevgilisi sürekli aramaya başladı aramızda ufak bi problem var dedi ney dedim aman boşver dedi bende sen bilirsin ben az önce sana çıkıştım özür dilerim sinirlerim bozuktu galiba sana patladım dedim o sırada çocuk mesaj atmaya başladı sen bittin seni rezil edicem babanın nurmarasını ezberledim sen beni sattın vs vs noluyo ya dedim az önce sen çağırınca bir arkadaşım sevgilisinden ayrılmış sinir krizi geçiriyor gitmem lazım dedim oda arkadaşın bizden önemli mi diye bağırmaya başladı dedi niye **** abla demedin dedim işte bırakmaz diye dedi.

Sonra çocuk aradı açtı otur yanımda konuş dedim konuştu çocuk deli gibi bağırıyordu bizi sattın ilişkimizi sattın sen bana acımadın bende sana acımıycam bittin sen dedi o ağlayan kızdan bizene onun ****** bilmem ne yaparım falan şaştım kaldım sonra çocuk demesinde o **** ablında **** bilmem ne yaparım o kim ki sana makarnayı fırlatıyor sana nasıl kötü davranıyor vs vs benim hakkımda küfür etmeye başladı.Başta dediği ufak mesele benmişim çocuğu arayıp bana azarladı ezgi kötü davrandı diye sürekli anlatıyormuş çocukta kendini ne ezdiriyorsun sende ona bağır diye kavgaya tutuşmuşlar.

Çocuk kıza benim hakkımda küfür edince ver şu telefonu dedim çocuğa ne senin derdin dedim sen kimsin de bizene ağla git sevgiline ağla ne halt yediysen dedi bende sen bi kendine gel herşeyden önce bi kadın var karşında terbiyeni takın ne bu ya dedim ben abisinin kız arkadaşıyım sen kim oluyorsun tehdit ediyorsun sen kimsinde benim hakkımda laf ediyosun dedim.Çocukda dediki ben sizin konuşmanızı kesmiştim ne işin var odasında sen sürekli *****'e bağırıyormuşsun kötü davranıyormuş neden yapıyorsun bunu biri sana aynı şeyi yapsa dedi ben şaştım kaldım kıza döndüm ben sana böyle mi davranıyorum dedim kız abla yalan söylüyor üste çıkmak için dedi çocukta hayır sizi hep kötü anlattı lütfen sevgilime böyle davranmayın dedi bende şarteller attı tabi çocuğa dedim ki bu kız benim artık arkadaşım değil ama sana gelince bu kızın bir teline zarar gelsin karşında ben varım sen kimsin de tehdit ediyorsun ayağını denk al abisi seni öldürür dedim oda o işler belli olmaz deyince kızın eline verdm telefonu bir daha gelme odama falan bitti arkadaşlığımız dedim ve çıktım aradan biraz zaman sonra yalvar yakar odama geldi.

Abla o yalancı inanma ne olur ben demedim ben seni seviyorum abime ne olur deme beni yakarsın hayatım biter okuldan alırlar dedi tamam dedim ama görüşme bu çocukla bak seni baban ile tehdit eden adamdan hayır gelmez dedim tamam dedi neyse tabi ki ilişkisi devam etti sonra yine dengesiz dengesiz davranma başladı birgün baktım yine ağlıyor koridorda tamam yapmam söz çıkmam dışarı lütfen böyle deme vs vs diyo bende dayanmadm ve abine söyledim abisi annesine dedi ama benden duyduğunu söylemedi sonra kıza ayrıl demişler oda öyle bişeyi kim dedi benim sevgilim yok yemin ederim yalan iftira vs vs demiş neyse olay öyle kapandı sonra birgün gece dışarı çıktı saat 10.30 erkek arkadaşımla telefondaydık arkdaşım geldi **** dışarı çıkıyor dedi erkek arkaşım kim nereye gidiyo vs vs dedi direk annesini aradı şuna şöyle yurda geri dönsün ne işi var bu saatte dedi.

Ve sonuca geliyorum annesine kandilde mesaj attım cevap vermedi sonra aradım açmadı erkek arkadaşım ne oldu diye sordu ona kırgın ve kızgınım dedi bende tekrar konuşmak istediğimi söyleyen bir mesaj attım başladı bana kötü kötü şeyler demeye hırsın intikama dönüşüyor kendini aşamamışsın güven problemin var ben bundan sonra destekçiniz değilim yaptıkların yanlış dedim neden böyle diyorsunuz bırak bende kalsın diyor bende siz söyleyinki hatam varsa düzeltirim dedim ama söyleme beni bulaştırmayın ben aranıza girmem kimseyle derdim yok OLSA DA ETKİLİ OLURDUM dedi ve bende terbiyemi bozmadan teşekkür ettim özür diledim ama yanlışımın ne olduğunu anlamadığımı söyledim yine söylemedi ve iyi günler dedik konu kapandı. Ertesi günlerde kız kardeşi yurtta yüzüme dahi bakmadı ben konuştum aç mısın vs vs diye sordum ve yüzüme bakmadı.Erkek arkadaşım ise hiç bir şey yapmıyor annem birşey biliyodur diyor yani onu haklı görüyor .

O kadar bunaldım ki evlilik düşünüyoruz onun için çabalıyoruz birikim yapıyoruz herşeyin hayalini kuruyoruz ve daha baştan bunların olması beni çok üzdü sürekli aklımda sürekli erkek arkadaşıma açıyorum bu konuyu oda susturuyor zamanı var zamanı var herkes ilerde yerini bilecek bekle bekle diyor lütfen ablalarım arkadaşlarım bana bir akıl verin.Bu kadar çok yazıyı okuyan herkesten Allah razı olsun.Gerçekten büyük bir sıkıntıdayım

Son düzenleme:
Çok uzun yazmışsın zar zor okudum valla helal bana :KK53:
Erkek arkadaşının tepkisini iyi ölç annem de annem diyorsa olmaz o iş, kaldı ki annesi de seni alttan alttan msjı vermiş sana kimseyle bi derdim yok olsaydı da etkili olurdum demiş... Yani oğlumla ilişkin elimin altında istersem etkileri ona göre yani demiş ben olsam zorlamazdım iyilik bilmezler demek ki.

Ayrıca sevgilinin annemin bi bildiği vardır cevabına da ayrı uyuz oldum ve büyük bir tartışma sebebim olurdu..

iyotsuztuz iyotsuztuz Okuduğunuz için teşekkür ederimbu destanı :KK70: .Yakalık olmadığını düşünüyorum sonuçta ilk olarak kızı tehdit ediyor zorla bir ilişki yaşatıyor ki çocuk inşaatta yatıp kalkıyormuş bunu yazmayı unuttum.İkincisi bana küfür ediyor.Siz ne yapardınız gerçekten fikre ihtiyacım var :KK43:

iyotsuztuz iyotsuztuz Okuduğunuz için teşekkür ederimbu destanı :KK70: .Yakalık olmadığını düşünüyorum sonuçta ilk olarak kızı tehdit ediyor zorla bir ilişki yaşatıyor ki çocuk inşaatta yatıp kalkıyormuş bunu yazmayı unuttum.İkincisi bana küfür ediyor.Siz ne yapardınız gerçekten fikre ihtiyacım var :KK43:

Ben olsam gorumce adayimla ayni yurtta kalip (hadi o sansti diyelim) ona goz kulak olmazdim. Sana ne makarnasindan bilmem ne.
Ne hali varsa gorsun.
Sevgilinden de cacik yap bu arada.
Degerlensin.

@Seninderdindeyim öncelikle gerçekten çok uzun bir yazı kabul ediyorum.Allah razı olsun okuyan herkesten.Yani benim anlamadığım bir insan kızı zarar görmesin istemez mi.Bu çocuk bu kıza zarar verseydi ve ben bunu bilseydim daha mı güzel olurdu?

Kızın zarar görmemesi tabiki önemli ama sizin hakkınız da atıp tuttuktan sonra hala üstüne düşemeniz de gereksiz bence keşke hiç üstüne düşmeseydiniz o tlfn konuşmasına bile gereksiz karışmışsınız..

@seninderdinleyim iyotsuztuz iyotsuztuz ikinizde haklı olabilirsiniz şuan ben yanlışı doğruyu göremiyorum..Ben şu andan itibaren ne yapmalıyım.Sevgilimi seviyorum fakat o aile ile zor gözüküyor.Sizce bu yaşananlar ileride sıkıntı yaratır mı?

Çok içli dışlı olmuşsun. Ortada fol yok yumurta yok neden bu samimiyet görümce adayı ile? Kaldı ki nişanlı evli vs bile olsanız sınır, mesafe her zaman iyidir.
Sevgiline gelince üzülerek söylüyorum ama onda da iş yok gibi. Şimdiden annesini haklı görmeye başlamış, evlenince daha bir ana kuzusu olmaması içten bile değil. Arada ki dengeyi sağlamayan erkekten hayır gelmez. Sana bir açıklama yapma gereği bile duymamışlar. Sevgilinizin kız kardeşi kim bilir ne şekilde anlattı.

Ortada soz bile yok bu samimiyet cok gereksiz. Sana ne nerede kaliyorsa kalsin. Ne yiyorsa yesin, okuyorsun daha annesiyle ne diye gorusuyorsun. Senin ailen biliyor mu bu samimiyeti? Bu genc kizlarimizin erkek ailesine iyi gorunecegim derdine dusmelerine cok uzuluyorum. Siz bastan suyunu cikarmissiniz bu aile iliskilerinin daha dikis tutmaz.

MissPoine MissPoine evet açıklama gereği bile duymadı annesi.Oğlu sorduğunda terslemiş sorma bana bişey demiş çıkımış erkek arkadaşım böyle dedi.Samimiyet konusuna gelince evet katılıyorum dozajı ayarlayamadık.O sürekli benden yardım istediği için bende alıştım ve samimi buldum.Sizce erkek arkadaşım birşey bilip saklıyor olabilir mi?

M Mutlak Butlan okuduğunuz için teşekkür ederim.Annesi ile yüz yüze yurda geldiğinde tanıştık.Annesi ara bana mesaj atıyordu konuşuyorduk.İşte kızım nerde bi baksan hastaydı nasıl acaba.Sonra oğlu ile kavga ettiğimizi kızından duymuş bana mesaj attı yapmayın böyle şeyler sevginize güvenin ben seni seviyorum gibi övgü dolu şeyler demişti bunları yazmayı unuttum :/ sonra aradan kızının bu olayları patlayınca kadın bana cephe aldı benimde zoruma giden bu oldu.

okuyamadım hepsini de
çok karışıyorsunuz ebeveynimisiniz sizene
mesafe koy merhaba merhaba
ayrıca kız size sevgilisyle iligili dahi birşey anlatmıyor siz sürekli anlatıoyrsunuz ona herşeyinizi anladığım kadarıyla
yapmayın neyiniz olursa olsun anlatmayın
zararlı olan kötü olan her zaman siz olursunuz
karışmayın insanların hayatından sizene kızınız mı ki sizin makarnalar yapmış ye dye kaç kere uyarmış, yapma!

M Mutlak Butlan okuduğunuz için teşekkür ederim.Annesi ile yüz yüze yurda geldiğinde tanıştık.Annesi ara bana mesaj atıyordu konuşuyorduk.İşte kızım nerde bi baksan hastaydı nasıl acaba.Sonra oğlu ile kavga ettiğimizi kızından duymuş bana mesaj attı yapmayın böyle şeyler sevginize güvenin ben seni seviyorum gibi övgü dolu şeyler demişti bunları yazmayı unuttum :/ sonra aradan kızının bu olayları patlayınca kadın bana cephe aldı benimde zoruma giden bu oldu.
Cok duydum ve gordum bu merakli kvleri. Ortada fol yok yumurta yok tek mesgalesi cocuklari ve onlarin hayatlari olan anneler. Cevremden gordugum kadariyla gercekten bir sure sonra yurumuyor bu tarz iliskiler. Simdi annesi ben karismam diyor cunku evlenmenize daha var cok ciddiye almiyor. Buyuk ihtimalle evlilik icin adimlar atilacagi zaman sana sorun cikarmaya baslayacaklar. Hic bunun tersini gormedim ne yazikki. Soz, nisan olmadan ailelerin icine girilmesi ozellikleri kizlarimizi yipratiyor. Erkek arkadasinda da is yok kusura bakma.

kızı için yazmış hemen birşey anlamayın
kızı için size yanaşmış

X