- 4 Temmuz 2013
- 7.360
- 6.944
- 248
ne önemi var ? baya bir uzak.. aramızda 9 saat mesafe var
merhaba kızlar,günlerdir aklımı kurcalayan bir sorunum var. Beni anlasa anlasa bu kulüpteki kızlar anlar dedim ve düşünmekten çıkıp buraya yazmaya karar verdim..!!
Geçtiğimiz hafta ablamın yaşadığı şehre (ablam baya uzak yerde yaşıyor evli) tatile gittim. Ablamlar beni orada bir çocukla tanıştırmak için davet etmişlerdi ..gittim o çocukla bir kafeye gittik 1-1.5 saat konuştuk görüşmemiz gayet iş hakkında/havadan sudan şeylerle geçti başta. Kalkmamıza yakın gözlerimin çok güzel olduğunu söyledi sonrada benim için bu görüşme olumlu geçti sen ne düşünüyorsun diye açık açık sordu? Bende şu ana kadar gayet olumlu benim içinde dedim.. Numaralarımız aldık.. Ertesi gün görüşmedik.. Sonraki gün mesaj attı gitmeden bir kez daha buluşalım mı ? Dedi. Kabul ettim bir kez daha görüştük yine gayet güzeldi. Bundan sonrası için ne yapıcaz tek sorunumuz mesafe ayrı şehirlerde olmamız gibilerinde laflar etti.. Telefonla konuşmayı sevip sevmediğimi sordu. Ben ise gerektiği kadar severim diye ortalama bir cevap verdim. Sonra o gece bir iki mesaj daha attı ve iyi geceler deyip yattık. Sabah uyandığımda yola çıktım ve yaşadığım şehre döndüm. O sabah günaydın nasılsın vardın mı gibi muhabbetler geçti aramızda ..döneli 3 gün oluyor ama 2 gündür 1 tane bile mesaj atmadı hiç aramadı ben yazarsam mesaj yazıyor (ne çok samimi ne çok soğuk tarzda mesajlarımız) ben merhaba günaydın nasılsın vs diye başlatırsam muhabbeti yazıyor ama ben yazmazsam bütün gün yazmıyor 2 gündür yazmıyorum hiç bir şekilde iletişim kurmaya çalışmadı. Işlerinin çok çok yoğun olduğunu söylemişti zaten aracı olan yakınımda biliyor demişti çok yoğun çalışıyor diye(fabrikada müdür kendisi)
sizce normal mi ilerliyoruz 2 gündür hiç aramaması yazmaması normal mi ?? Anlamadım ben bu işten bir şey.. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum hiiççve çokta istemiştim birliktelik yaşamayı çünkü hoşlandım ben..:2: Görücü usulü gibi bir şey olunca ne yapacağımı bilemedim doğrusu..bu arada çocuk 31 ben 25 yaşındayım.. Lütfen bir şey söyleyin fikirlerinize ihtiyacım waaarrr..
sen bir yola çıkıyorsun da bazı ayrıntıları anlatmamışsın bize direk mesaj üzerine yorum yapın demişsin.
benim merak ettiğim sizin şartlarınız birbirini tutuyor mu? farklı şehirlerde olmak demek birinin hayatından feragat etmesi demek.. bu durumda nasıl olacak? işlerini, maddi durumunuz vs uygun mu bu birliktelik için.
ha amaç sevgili olmaksa zaman zaman buluşup gezmek o bile zor olmakla birlikte, siz ileri yönelik bir şey düşünüyorsunuz sanırım.
bu aşamada takılmış olabilir karşındaki insan haklı olarak.
Kızlarrrr en sonunda dün gece dayanamadım beklemektense arayayım tavrından olumsuzluk hissedersem bir daha yanşmam silerim diye düşündüm.Ve aradım..Dıııt dıtt dıtttttt çaldı çaldı açmadıııı !! Tabi ben hayal kırıklığına uğradım sinir olup yattım.. Sabah oldu saat 07:30 hemen mesaj atmış kusura bakma dün gece aramışsın migrenim tuttu erkenden yatmıştım müsaitsen arayabilir miyim? Bunu yazmış.Bende müsaitim dedim .Aradı konuştuk biraz hiçbir şey olmamış gibi.. Yoğundun herhalde dedim evet işlerle alakalı canımı sıkan sorunlar vardı vs dedi..Sen neler yaptın hafta sonu hav nasıldı neler yaptın vs konuştuk o sırada beni işim çıktı kapatmak zorunda kaldık.. Şimdi msj atmış toplantıya geçicem haberleşiriz dedi.Öyle bir gelişme oldu yani..Şimdilik böyle kızlarrr
iyi etmişsin... herkesin ilişkiyi yaşayış sekli vardır kimisi hep arayan taraf olur, kimisi erkege direkt gider acılır, kimisi bekler vs.
sen normalde nasıl yaşıyorsan oyle davran bence.
yani bugun bekleyerek zaman gecirirken için içini yiyorsa ne anladım o işten. hic baslamayalım daha iyi derim ben.
cunku arama sıklıklarınız artınca adam surekli sen kendini geri cektigin icin uzerine dusuyorsa sen bi koyverdin mi anında kacar.
yani seni oldugun gibi kabul etmeli... evlenecegi kisinin tezcanlılıgı veya sogukkanlılıgını gorebilmeli...
desen ki ucu açık evlenme olmayabilir sevgiliyiz... o zaman taktikler vs olur belki
ama adam kısa sure icinde hem de uzaktan uzaga senin hakkında fikir sahibi olmaya calısıyor...
mesela belki iş kolik degil normalde cok heyecanlı birisi işi vs her seyi unutan biri.
ama herkes onu dur azıcık agır ol evlenecek adam oturaklı olur diye uyarıyor? bilmiyoruz ki.
mesela sana kendimden ornek vereyim (adam sanki benim erkek versiyonum gibi hissediyorum)
ben pek telle ugrasan mesajlaşmadan falan hoslanan biri degilim. sosyal medyayı da cok az kullanırım.
sevdigim insanlarla yuzyuze gorusmeyi severim. o yuzden mesafeler benim icin onemlidir.
uzakta kalanı unutmuyorum ama olmuyor icimden gelmiyor aramak.
ayrıca sıkıntım oldugunda kimseyi gormek istemem. sevgilim ailem vs kimseyle de paylasmam. kafamı dagıtacak seylerle ugrasırım.
o surede arayacagım vs varsa da aramayı ertelerim haftaya gorusuruz der gecerim.
ama keyifliyisem zor tutarsın beni. o çenem hic durmaz. 1hafta onceki soguk nevale gider yerine cocuk gibi neseli biri gelir.
bence sen bu adamı bence ne cok sık bogaz et, ne de surekli ondan bekle.
konusmak istemeyen adam aradıgın zaman devamını getirmek istemez hem de mesai saatlerinde..
o da farkında arayamadıgının ama henuz seninle sıkıntısını paylasacak samimiyette degil, o yuzden sen arayınca kusura bakma diyebilir sadece. hata veya eksik ne dersen... bunun farkında telafi etmek icin hemen arayıp gorusmeye de calısıyor...
biraz kendine, ona ve ilişkinize zaman ver bence.
Bir insan ne kadar iş kolik olursa olsun,yeni birliktelik yeni heyecan işini gücünü bir kenara bıraktırır.Bırakmasa dahi,hiç mi bir numarayı çevirecek,bir mesaj atacak vakti olmaz.Konuşmaya cesareti olmayanın evlenmeye hiç olmaz.İnsan ilk tanıştığında konuşacak soru soracak birçok şey bulur istese.Bir konuyu,bir fikri,hangi yemeği sevdiğini,fikir yapısını konuşur.Bir sürü konu bulur.Sen kendinden pay biç Cesaret gösterip adım atıyorsun,aynı cesareti niye o göstermiyor.İşkolikmiş.İş kolik insanlar yemiyor mu içmiyor mu arkadaşlarıyla konuşmuyor mu yaşamıyor mu.Hep ben adım atıyorum öyle gerisini getiriyor diyorsun.Yarın da hep benim çabalaım,o bana şunu yapmadı diye dertlenirsin.Bir yrumunda ortada kalmak demişsin.Yahu ne oldu da oratda kalacaksın.Ben kızlarımızın bölye düşünmesine,sanki karşılarına hiç başka biri çıkmayacak gibi ümitsizce birisine böyle bağlanmalarına çok üzülüyorum.Güzelim.Arayacağı varsa da sen adamı kolaya alıştırıyorsun.Bırak.Düşme üstüne.İstiyorsa çaba sarfetsin.
İnsan yeni tanistigi birine nasil vakit ayiramaz hayret yani isleri yogun olabilirim saygi duyarim ama.bi tel acip cnm cok yogunum kusura bakma bi kac gun idare et sora telafi edicem.gibi laflar etmesi 1 dk sini almaz bence sen arama cnm o zaten merak edip arayacaktir aramazsada zaten yeni tanismissin ciz ustunu gitsin :16;
Mrb canım.. Teşekkürler yazın için özen göstererek objektif bir şekilde yazmışsın her ayrıntıyı çok çok teşekkür ederim,, Dün aradı beni epeyce uzun konuştuk hakkımda birkaç şey öğrenmeye çalıştı sorular yönelterek ama çaktırmadan.. aynen dün sanırım onun da keyfi yerindeydi sanırım baya uzunca konuştu hatta neden kızmadın o kadar gün aramayışıma sasırdım doğrusu dedi.Bende bunda kızacak bir şey yok yoğun olabilirsin dedim :) Yaalaaan kocaman yalan oysa öyle geçti yani.. Bugün sabahta mesaj atmış GÜNAYDIN NASILSIN TARZINDA MESAJLASTIK..şimdilik normale öndü bakalım ilerleyen günlerde neler olucak görücezz.. Bu arada haftaya görüşecek miyiz diye sordu AFYONa gelicekti buluşacaktık o derece iyiydi aman nazar demesin maşallahhh
İş ilerleyince bakarsın karekterine davranışlarına içine siniyorsa devam ama baktım adam itici,karekteri bozuk basarsın tekmeyi nede olsa görücü usul ben bu usulü seviyorum .....kim ne derse desin
ne guzel haberler bunlar, ben tahmin etmistim diyecegim ama ukalalık olacak
daha da guzel haberlerini bekliyoruz
fakat sen hem cok anlayıslıydın bu surecte hem de biraz bozuldun ya... onu azıcık çıtlatsaydın.
henuz tum yasadıgın heyecanı veya hayal kırıklıgını paylasacak samimiyette degilsiniz anlıyorum ama yine sorarsa uzuuun uzun sessizligini tekrarlamaması icin uyarı niteleginde birsey soyle bence
not: ben de canım sıkkınken mesgule attıgım tel.ler veya erteledigim gorusmeler var ise,
sonraki hafta nasıl bozulmadın diye sorarım genelde.
Yok canım ne ukalalığı ,tecrübe o tecrübeEvet o samimiyette değiliz cidden ama dedim ki sen biraz daha gaza getirirssen patlayabilirim neden aramadın diye dedim şakayla karışık..Umarım anlamıstır..
Ayy saolun sizler sayesinde iyi yönlendirdim kendimi sabrettim :))
İYİKİ VARSINIZ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?