![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)
Merhaba kızlar,GÜNLERDİR AKLIMI KURCALAYAN bir sorunum var. Beni anlasa anlasa bu Kulüpteki kızlar anlar dedim ve düşünmekten çıkıp buraya yazmaya karar verdim..!!
Geçtiğimiz hafta ablamın yaşadığı şehre (ablam baya uzak yerde yaşıyor evli) tatile gittim. Ablamlar beni orada bir çocukla tanıştırmak için davet etmişlerdi ..Gittim o çocukla bir kafeye gittik 1-1.5 saat konuştuk görüşmemiz gayet iş hakkında/havadan sudan şeylerle geçti başta. Kalkmamıza yakın gözlerimin çok güzel olduğunu söyledi sonrada benim için bu görüşme olumlu geçti sen ne düşünüyorsun diye açık açık sordu? Bende şu ana kadar gayet olumlu benim içinde dedim.. Numaralarımız aldık.. Ertesi gün görüşmedik.. Sonraki gün mesaj attı gitmeden bir kez daha buluşalım mı ? dedi. Kabul ettim bir kez daha görüştük yine gayet güzeldi. Bundan sonrası için ne yapıcaz
tek sorunumuz mesafe ayrı şehirlerde olmamız gibilerinde laflar etti.. Telefonla konuşmayı sevip sevmediğimi sordu. Ben ise gerektiği kadar severim diye ortalama bir cevap verdim. Sonra o gece bir iki mesaj daha attı ve iyi geceler deyip yattık. Sabah uyandığımda yola çıktım ve yaşadığım şehre döndüm. o sabah günaydın nasılsın vardın mı gibi muhabbetler geçti aramızda ..Döneli 3 gün oluyor ama 2 gündür 1 tane bile mesaj atmadı hiç aramadı ben yazarsam mesaj yazıyor (ne çok samimi ne çok soğuk tarzda mesajlarımız) ben merhaba günaydın nasılsın vs diye başlatırsam muhabbeti yazıyor ama ben yazmazsam bütün gün yazmıyor 2 gündür yazmıyorum hiç bir şekilde iletişim kurmaya çalışmadı. İşlerinin çok çok yoğun olduğunu söylemişti zaten aracı olan yakınımda biliyor demişti çok yoğun çalışıyor diye(fabrikada müdür kendisi)
Sizce normal mi ilerliyoruz 2 gündür hiç aramaması yazmaması normal mi ?? anlamadım ben bu işten bir şey.. Nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum hiiçç
![KK43 :( :(](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
ve çokta istemiştim birliktelik yaşamayı çünkü hoşlandım ben..:2: Görücü usulü gibi bir şey olunca ne yapacağımı bilemedim doğrusu..Bu arada çocuk 31 ben 25 yaşındayım.. Lütfen bir şey söyleyin fikirlerinize ihtiyacım waaarrr..
![Nazar Boncuğu :nazar: :nazar:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk02.png)