Bence birazcık sabırlı olmaya çalışın, tahminen şimdi içiniz kıpır kıpır bir yandan da girdap da
Ama olsun siz bu konuya yoğunlaşmayın Aklınıza bu mevzu gelince başka şeylerle uğraşmaya çalışın lütfen
Karşınızda ki insan yoğun bir iş de çalışıyormuş ve bazı insanlar gün içinde tlf ile çok haşır neşir old. için iş nedeniyle Diğer kişilerle iletişime geçerken ağırdan alabilirler... Bir de işkolik insanların tutumu farklıdır hele bu bir de erkek ise birazcık daha farklıdır
Şöyle ki; iş kolik bayanlar genelde mantığını kullanırlar erkeklerde aynı fakat ufak bi nüans var
Kadınlar detaycı, erkekler düz mantık
Şimdi işkolik+düz mantık sonucunu bir düşün bakalım...Hem 9 saatlik mesafede birşey değil ki
Ben ne uzaklıklar gördüm ve bizzat yaşadım
Gözünüzde büyütmeyin bu kadar
Teknoloji ilerledi akıllı telefonlar ile görüntülü görüşme+fotograflaşma vb... şeyler daha rahat şimdi
Eskiden msn ile millet idare ederdi o da ne sıklıkla evlerde bilgisayar bile yoktu
İletişim konusunun diğer bölümü olan can alıcı nokta ise;
O mesaj atmadan atmamaya çalışın, erkekler aslında hem çok ilgi ister hem de çok ilgiden sıkılırlar boğulurlar
Ayarı iyi tutturmak lazım
Seviyeli olmaya özen gösterin çünkü şu an ister istemez hata yapmaya çok müsait duruyosunuz bu da çok normal heyecan ve adrenalin yüksek
Gizem güzel ama yine de dikkatli olun bu kez de yanlış anlaşılabilirsiniz
Size birşey yazarsa hemen anında cvp vermeyin en az 5 dk geçsin sizde güzel düşünün ve güzel şeyler yazmaya çalışın
yada ararsa anında açmayın şöyle en azından 2-3 kez çalsın tlf
Çok ciddi mevzulara dalmayın birbirinizi tanımaya çalışın ya gerekirse ablanızın yanına sık sık gidin hatta kalın biraz görüşme imkanınız doğsun
Şu an ki durumunuz çok önemli güzel bi beraberliğe doğru ilerlemeniz de mümkün bir anda bitivermeside ama inşallah sizin için en hayırlısı ne ise o olur diyorum...