Görücü usulü tanıştığım adammm :( okuyun lütfen kızlar !!!! :(

Kızlar en son konuştuğumuz<dan sonra hiç aramadı ama sürekli yazdı whatsapptan.. gün içinde mutlaka yazar oldu..
AFyon görüşmemiz nasıl olucak bilemiyorum ama umarım güzel geçer tanıyabilirim adamı :1::nazar::35:

ne guzel şakayla karısık vermişssin ayarı, "bak sabrım taşırma canına okurum" gibi :27::27:
anlamıştır o merak etme, senin anlattıklarına gore olgun tecrubeli bir adam :34:
teşekküre ederim ama biz birsey yapmadık canım yazmak kolay:1: onemli olan her gun tele bakıyorken o sabrı gosterebilmek...
bakalım afyon gorusmesi nasıl gececek:52: :nazar:

Aynen öyle canım şakayla karışık.. Olgun evet sigara falan kullanmıyor ama arada sırada alkol alıyormuş yakınlarından duyduğum kadarıyla yani.. Ben ne alkol ne sigara kullanıyorum .umarım bu sorun teşkil etmez ileride :26::26::26:

İş ilerleyince bakarsın karekterine davranışlarına içine siniyorsa devam ama baktım adam itici,karekteri bozuk basarsın tekmeyi nede olsa görücü usul ben bu usulü seviyorum .....kim ne derse desin

Kesinlikle görücü usulü daha seviyeli ilerliyor.. mantık ön planda oluyor..:32::nazar:

Aynen öyle canım şakayla karışık.. Olgun evet sigara falan kullanmıyor ama arada sırada alkol alıyormuş yakınlarından duyduğum kadarıyla yani.. Ben ne alkol ne sigara kullanıyorum .umarım bu sorun teşkil etmez ileride :26::26::26:

bilemem, onun cevabı sende... ben alkol kullanan biriyim ama alkoliklere tahammül edemem.
sana az kullanıyorum derse dogru da olabilir, kıvırıyor da olabilir. bunu senin anlaman gerek...

bilemem, onun cevabı sende... ben alkol kullanan biriyim ama alkoliklere tahammül edemem.
sana az kullanıyorum derse dogru da olabilir, kıvırıyor da olabilir. bunu senin anlaman gerek...

Yok kendisinden duymadım az ya da cok gibi bir ölçü.. komşusundan öğrenmiş ablam arada sırada alkol kullanıyor di:25::26:ye..

Yok kendisinden duymadım az ya da cok gibi bir ölçü.. komşusundan öğrenmiş ablam arada sırada alkol kullanıyor di:25::26:ye..

komşu mu? :53:
eve sürünerek gelip onun bunun ziline mi basmış? uzak dur derim.
eger komşu seninkinin çöpünü kontrol ediyorsa da... komşudan uzak durun derim.

komşu mu? :53:
eve sürünerek gelip onun bunun ziline mi basmış? uzak dur derim.
eger komşu seninkinin çöpünü kontrol ediyorsa da... komşudan uzak durun derim.

Yok yok anlatamadım beeen :1: Komsu zaten bize aracı olan kadın .. Komsuyla benim görüştüğüm adamın ailesi uzun yıllardır ahbaplarmış... yani çok çok iyi biliyor çocuğun karakterini vs

karşındaki kişinin yalnızca hoşlanman yetmiyor bence bakalım uyumlu musunuz ortak noktalarınız neler?

benim 3 yıla doğru ilerliyor daha ilişkimizin yeni oturduğunu hissediyorum

sonuçta ömrünüzü geçireceksiniz iyi tanıyın iyi düşünün.

Yok yok anlatamadım beeen :1: Komsu zaten bize aracı olan kadın .. Komsuyla benim görüştüğüm adamın ailesi uzun yıllardır ahbaplarmış... yani çok çok iyi biliyor çocuğun karakterini vs

anladım ama...
neyse. başkaları madem aracı oldu, sonrasına karısıp kafanı bulandırmasın. sen kendin tanımaya calıs...

Back