Görücü usulü tanıştığım adammm :( okuyun lütfen kızlar !!!! :(

Birşeyi hemencik şekillenmesini istemen normal değil yavaş,yavaş olsun sağlam olsun ,o deli aşıkları gördük sonu boş zaten adam emek harcamış bir noktaya gelmiş kız peşinde koşmamış o yönden tecrübesiz olabilir , biraz sabır
Yok nasip olmamış evlenmemiş.. İşine aşık bir adam sürekli iş iş... ailesinin durumu normal fena değil onlara bakma gibi bir durumu da yok.. acaba öyle mi normal mi sizce bu ilerleyiş :26:

Daha 2 gun olmus sekerim dur bakalim hele En azindan ben boyle dusunuyorum.

Bence bir sey yazma. Olaylari akisina birak. Ararsa arar, aramiyorsa etmiyorsa da istemiyordur, ustune dusme bence. Neden aramadin, neden istemiyorsun vs vs diyerek sanki adamin yakasina yapismissin gibi olma diye dusunuyorum.

Son düzenleme:
Yaşlarınız uygun.O da genç.Yani bu yaşa kadar neden evlenmedi diye bir soru olamaz 31 yaşındaki bir erkeğe.25 inde mi evlencekti.

Şimdi bak,burdan kendi kendimize kuruntu yapmanın anlamı yok.Görüşmek isterse arar,yazar vs.İş yoğunluğu,üşengeçlik filan bunlar bahane olamaz.Sen asla ve asla hiçbirşekilde iletişime geçmemelisin.Sonuçta bir iki kez görüştünüz,bir kaç kez yazıştınız.Eğer istemiyorsa bile sana net olmak ben istem,yorum demek değildir ki.Söyleyemez,kırılırsın diye düşünür,çekinir.Bence aramaması bile net olmak demektir.(Eğer şayet istemiyorsa)
Kesinlikle arama yazma.O arasa aramadın bir problem mi var dersin.Zaten bir açıklama yapacaksa ablanlara da yapar.İstiyorsa arar,istemiyorsa aramaz.Mesaj atıp sormanın bir anlamı var mı sence.

Evet yaşlarımız uygun.. iletişime de geçmeyi düşünmüyorum artık. zaten bir kez ben adım attım nasılsın diye sohbeti başlatmıştım ..Ben gereğini yaptım top onda.. sonuçta erkek olan o.. dedğiniz gibi istiyorsa ulaşır burdayım ben !!!

haklısın tamam harfiyen uyucam dediklerinize

adamın ilk baştaki tavrı bence cok duzgun. ve size ne dusundugunu hep acık acık soylemis...
belki siz gittikten sonra biraz ilgilenip bırakması sizden adım bekledigi icin olabilir ama onu da yapmıssınız.
dediginiz gibi yogun bir iş hayatı oldugu icin karsılık verememiş olabilir.
herhangi bir sorun varsa olmadı diyecek kadar açık sozlu biri gibi...

belli bir yaştan sonra insanlar ilk hoslanmayla aşkım ölüyorum bitiyorum moduna girmiyorlar,
beklentilerinizi azaltarak biraz daha tanımaya yönelik davranın
iş vakitlerinde, sabah erken saatlerde veya tam gece yatacagınız zaman degil iş çıkış saatlerinde iletisim kurmaya calısın.
sunabilecegi bahaneleri azaltırsanız onun tavrını degerlendirmeniz de kolaylaşır.

Siz üstüne düşmeyin bence.
Yoğun olabilir ama o da insan sonuçta hiç mi çay arası wc molası yok

İsterse çok güzel zaman yaratabilir. Aramasını geçtim bir nasılsın günaydın yazmak kaç sn. sürüyor

Biraz daha bekleyin siz birşey yazmayın. Paşa gönlü bilir.

Misschery dogru soyluyor.

Evet cidden adam her şeyi acık acık söyledi.. Çocuk değiliz ben senden hoşlandım olumlu benim için.. Senin içinde öyle mi diye ilk görüşmemizde pat diye sordu.. Zaman gösterecek bakalım gelişmeleri iletirim sizlere..

bence sen üzerine düşeni yapmışsın.
sıra onda artık. ararsa devam eder görüşmeniz, aramazsa da önüne bak derim. üstüne düşme kendini çok değere bindirir.

ayrıca şu hiç vaktim olaylarına inanmıyorum.
insan ne kadar yoğun olursa olsun, arada nefes almak için ara verir. bu arada da beğendiği kızla konuşarak aslında kendiside mutlu olur.

bana göre normal değil
çünkü insan ilgisini ilk günlerden belli eder, heleki bi erkek
bi kadını elde etmek için, (bu birde beğendiği bir kadınsa) uğraşır durur
mesaj atmaması, aramaması kesinlikle yoğun olduğunu değil, size karşı ilgisinin olmadığındandır
sanırım daha yakın olmanızı istedi, uzaktan belkide bir ilişki yaşamak istemedi.
bence ümitlenmeyin ve kesinlikle bir adım atmayın...

Nekadar yoğun olursa olsun 2günde fırsat bulup msj atamadımı yani akşamdamı çalışıyor buadam bence arayıp sormayın belki vazgeçmiştir

İki gündür arayıp sormaması şaşırtıcı. Eğer çok isteseydi arardı bence.

hevesinizi kırmak istemem ama bir insan ne kadar meşgul olursa olsun yemek molasıdır tuvalettir mutlaka ara bulur arar ya da msj atar çocuk değilsiniz kim kimi kandırıyor ilişkilerde objektif olmak çok önemli hele ki siz körkütük aşık değilsiniz mantıklı olmanız lazım görücü usulü ilişkilerde...
tabi bu demek değildir ki sizi istemiyor sadece nedenini adam akıllı sorun dünkü çocuk olmadığınızı istenirse bir boşluk yaratılıp hoşlandım denilen insanla ilgilenebileceğini söyleyin...
uzaktan ilişki zordur istemiyorsa sizi boşuna heveslendirmesin...

Son düzenleme:

ne arayıp ustune dus, ne de oyle belirsiz bir sekilde daha sonradan hortlamasına izin ver.
bu iki yoruma da katılıyorum, bir ortasını bulmak lazım. bence sen ustune duseni yapmıssın, sırada adamda.

her ne mesguliyeti olursa olsun bu seninle ilgilenmesine engel degil
fakat henuz o kadar yogun duygularınız olmadan geceli gunduzlu senle gorusmek istemiyor da olabilir. bence bu normal...
bana agırdan almaya calısıyor gibi geldi. o yuzden sen de cok acele etmemeye calıs, emin adımlarla ilerleyin.

ayrıca bence tavrı hoş değil hatta kırıcı . ne kadar yoğun olursa olsun 5 dakika arayıp konuşabilir . gayet düzgün başlamış ve sana umut vermiş kendini bu şekilde çekmesi bence doğru değil . sonuçta bu ilk günleriniz . sürekli konuşmanız lazım . iki gün aramaması normal gelmedi bana . ben olsam soğurdum . ben pek sabırlı değilimdir mesela bu konuda . ararsa arasın aramazsa ömür boyu sussun isterim . bölede bir msj atarım . ama sen yapma sabır et biraz bekle . hala ses yoksa ne oldu dersin

düzgün birisiyse neden olmasın
tanımaya calıs derim ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…