- 9 Temmuz 2011
- 1.425
- 753
- 208
içine sinmeyen birşey varsa kesinlikte hemen kabul etme..bi de ben artık yakışıklı erkekten ciddi ciddi korkuyorum. benimde hayatımda vardı 2 yıldır öyle biri ergen kızlar bile göz süzüyor,çok rahatsız edici..söylediğin gibi egolarıda çok yüksek oluyor,insanı bıktırıyorlarSelam Kızlar uzun zamandır ara ara takipteyim bu formu ama yeni üye olma fırsatı yakalayabildim. Aslında derdimi paylaşmak istedim sizlerle.Kadın kadının halinden anlar misali..
Aslında bir çok kişiye göre dert sayılmayan basit bir durum benimkisi ama insan yaşarken öyle hissedemiyor tahmin edebilirsiniz,,
Daha fazla girizgahı uzatmadan sadede gel dediğinizi duyar gibiyim :)
Ben 26 yaşında özel sektörde çalışan bir kızım daha önce bir nişan durumum oldu ve nişanlımın aldatması/yalan söylemesi (binlerce yalan hem de..) vs ayrıldık 1.5 yıl oldu nişan atalı ben bu süreçte kimseye güvenemedim görücü usulü istemeye gelenler oldu ısınamadım falan filan.Ailem ise baskı yapıyor artık birini beğen evlen diye...
Geçtiğimiz hafta sonu yine bir adayımın annesi bana bakmaya geldi ; sevdiğimiz bir teyze aracı olmuştu.
Annesi baktı oğlum aşağıda arabada bekliyor Allahın yarattığı kul ben kızımızı beğendim birde oğlanla kız birbrine baksınlar ısınırlarsa baş başa çay içmeye çıkarlar dedi.
Tamam dedik oğlan bi geldiiiii ben ve annem şook.
Çok yakışıklı bir delikanlı içeri girdi .Ben mutfaktayken annem arada gelip kızım çok yakışıklı daha öncekilere hep bi bahane buldun bakalım buna ne bahane bulcan dedi.
Cidden oğlan çok yakışıklıydı (Ben orta derece güzellikte bir bayanım yan yana o çocukla beni gördüğünüzde oğlan daha yakışıklı dersiniz yani)
Neyse oğlan annesi çıktılar gittiler ben dedim ki anne bu kesin beni beğenmez manken gibi birini ister bu çocuk boşuna ümitlenme hem yakışıklılardan ben korkarım bakalım huyu suyu nasıl dedim.
...Sonra akşam haber geldi oğlum olumlu yaklaştı dışarıda görüşsünler dendi.
Çocukla buluştuk yakışıklılığının yanında karakterini çok merak ediyordum zaten bende güven sorunu var e adam bide yakışıklı düşünün kızlar
Konuştuk biraz 1-2 saat..
Gayet mantıklı,ne istediğini bilen,evlenmemek için bir olumsuzluğunu görmedim açıkçası.Sadece aşırı egosu tavan yapmış biri bu beni biraz korkuttu..
O gün görüşmemizden sonra 4-5 kez daha buluştuk bana çok ısındığını ve evlenmek istediği kızın ben olduğumu söyledi (ama ben de hep güven yönünden soru işaretleri var! )
İsmi Oğuz bu arada.
Hemen haftaya nişanlanalım dedi.
Ben korktum ben bir nişan atma durumu yaşadım korkuyorum zaman ver tanıyayım seni dedim kabul etti ama pek hoşnut olmadı..
Şimdi sorunum sıkıntım şu kızlar şimdilik iyi ilgileniyor ,aile yapılarımız uyumlu eşit, görüşlerimiz zevklerimiz aynı gibi ,keyf alıyorum onunla..
Ama korkuyorum yakışıklı olması sorun yaratır mı ne zaman bir kafeye gitsek kızlar Oğuz'u kesiyor şahit oluyorum Oğuz Allah var bakmıyor ama ileride evlenince aldatır diye çok korkuyorum bana yol gösterebilecek olan var mı ???
Tşk ederim her yorum birbirinden değerli olacak benim için.
Özelden cv göndersem anneniz dikkate alır mı
Bir kadının gelip "kız güzel mi çirkin mi bir bakayım ona göre oğlumla görüşsünler" demesine bir tek ben mi takıldım????
Ne öyle eşya gibi annesi geldi size baktı, oğlu aşağıda bekliyordu falan. Çok korkunç çok. Allah kimseyi bu duruma düşürmesin.
beni de o rahatsız ettibir bayana yapılacak en büyük saygısızlık,anne beğenince, oğlan saklandığı yerden çıkıp geliyor..ne ayıp şeyler bunlar.
Bilemedim.
Annemin hastanesinde bir doktor var(annem hemşire), aldatılıp kazık yemiş.Anneme, soyu sopu belli,düzgün biriyle evlenmek istiyorum beni kızlarınla tanıştır demişFaceden baktım gayet yakışıklıydı, Allah hayırlı kısmet versin. Yani yakışıklıysa neden görücüye düşmüş demeyin oluyor
Yalnız hemen evlenelim demesi çok garip, sakın acele etmeyin.
Bende onu diyorum ailem daha önce 1 yıl tanıdın da ne oldu .
Görücü usulü evlilikler daha uzun sürüyor eğer çok absürd bir davranışı yok ise değerlendir bu adayı diyor.!
kiz tanisicakmisin yoksa :)
Hadi hayirlisi diyelim mi :)
Çakal abla gördüm sizi
Tanışmicam, görücü usülüne sıcak bakmıyorum, olmaz dedim.Bir de kalbim boş değil, yakıp yıkan, virane edenin ardından hala gözyaşı döküyor.Kalp yaram kapanmadan kimseye bakamam herhalde.Bu adam da kardeşim olsun, hayırlı kısmetini bulur inşallah.
kizim bosver o yakani yikani.
Emin ol hayat kisa.
Hele seni terkedip gidenin ardindan cok goz yasi dokmeye deymez.
.
Evet. Gecer yakinda insallah. Sonra aklina ismi bile gelmez.Vallahi artık herifi düşünmüyorum ama kalbim kırıldı işte, ruhum mutsuz. Başka birini sevmeye hazır değilimAşk bazen insanın ağzına s...abiliyor ne yazık ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?