GÖRÜCÜ USULÜ TANIŞMAMIZ VE KORKULARIMMMM :(

içine sinmeyen birşey varsa kesinlikte hemen kabul etme..bi de ben artık yakışıklı erkekten ciddi ciddi korkuyorum. benimde hayatımda vardı 2 yıldır öyle biri ergen kızlar bile göz süzüyor,çok rahatsız edici..söylediğin gibi egolarıda çok yüksek oluyor,insanı bıktırıyorlar

Kadin yasli basli, baska birsey bilmiyor diyelim, eh ya konu sahibi ve annesi?? "aman aman, oglan yakisikli, sakin kaçirma" olur. Ya eskiden insan bare iyi kötü karaktere, is sahipligine felan bakardi böyle durumlarda. "Oglan yakisikli, kizim kaçirma" ne demek ya?

Ki konu sahibi üstelik daha önce nisan atmis, herseyden önce dis görünüsün zerre kadar önemi olmadigini konu sahibi bilmesi gerek. Ve asil benim migdemi bulandiran o oglanin pisirik pisirik arabada beklemesi, annesi ona kiz ayarlarken. O görüntü birden gözüme canlandida, çok migde bulandirici. Evlilik degil bu, is anlasmasi. Kiz yakiskli adami aliyor, erkek becerikli, annesinin begendigi kizi. Hiç korkma konu sahibi, anlasmanizi imzala

bir bayana yapılacak en büyük saygısızlık,anne beğenince, oğlan saklandığı yerden çıkıp geliyor..ne ayıp şeyler bunlar.
beni de o rahatsız etti
görücü usulü tanışmaya vs. karşı değilim ama bu tavır çok çirkin bari arabada beklemese iki gün sonra konuşsalar dense
birde Allah ın kulu ne
kızım birbirinizi tanıyın gençler son karar versin laflarına ne oldu
görücü usulünün bile bir adabı yok muydu
bence konu sahibi sırf yakışıklı diye küçük yer diye üç görşmede evlenmeye karar verme
acele evliliklerde illa bir şey çıkabilir
iyice tanış ailesini araştır karakteri nasıl en önce ona bakmalı

Kazeni nedense hep bayan sanirdim, beymis demek

Konu sahibi hoslandiysan ki öyle anliyorum, ozaman
Tani bence. Kendine zaman ver.
Her yakisikli capkin olucak, yada her boncuk dagitana
Kosucak diYe birseymi var. Karaktere bakar o.
Benim Isegrime cok acayip yakisikli bir cocuk vardi,
Herkes cok begenirdi, teyzeler bile ne yakisikli derlerdi.
Yillarca sevgilisi yoktu, sasiriyoduk hepimiz. Kendini mesleginde
Yükselmeye adamisti, zamanmi var diyodu.
O yüzden icindeki sesi dinle

kiz tanisicakmisin yoksa :)
Hadi hayirlisi diyelim mi :)

işi gücü nedir bu oğlanın yaşı kaç? herkesin bakış açısı farklıdır belki çok yakışıklı degildir bana göre abartmayın bu kadar ayrıca kendinizi de o kadar ezdirmeyin ilk önce kendiniz karar vermeyi ögrenin

4-5 kez görüşmek ile evlenilir mi ya ? Huyu suyu iyi demişsiniz kaç gün oldu da anladınız.
Oturup konuştuğun da hangi insan kendini kötüler ?
Biraz mantıklı olun lütfen.

Bende onu diyorum ailem daha önce 1 yıl tanıdın da ne oldu .
Görücü usulü evlilikler daha uzun sürüyor eğer çok absürd bir davranışı yok ise değerlendir bu adayı diyor.!

Ya evlenseydin onunla da ilk zamanlarda. Şimdi boşanmış olabilirdin. Tanımışsın bir sene ve olmayacağını anlamışsın işte.
Bir insanı uzun zamandır tanıyor olup evlendikten sonra da işlerin yürümeyebilir , biraz da nasip meselesi. Ama sizin şuan ki durumunuz ''ben 5. kattan atlayayım kaderimde varsa ölürüm '' demek gibi oluyor.

Amannn yakisiklilardan kacin onun karakteri iyi olsa yapmak istemese kizlar rahat vermezler sizinde basiniz agrir

Son düzenleme:
kiz tanisicakmisin yoksa :)
Hadi hayirlisi diyelim mi :)

Çakal abla gördüm sizi

Tanışmicam, görücü usülüne sıcak bakmıyorum, olmaz dedim. Bir de kalbim boş değil, yakıp yıkan, virane edenin ardından hala gözyaşı döküyor.Kalp yaram kapanmadan kimseye bakamam herhalde.Bu adam da kardeşim olsun, hayırlı kısmetini bulur inşallah.

Yakışıklılar zaten çok sorun oluyor evet. Ama bu yakışıklı binlerce kız varken seni neden istiyor onu düşündün mü ?
Elbette geçmişte yaşadıklarından dolayı korkuların olabilir ama şu sözü unutmayın ''Herkes aynı değildir.'' Dünya üzerinde binlerce mükemmel insan varken geçmişte yaşadığınız süreç'i aklınıza getirip getirip korkularınız olacaksa yakışıklı beyle konuşman başta hata..
Tanımaktan, denemekten zarar gelmez. Ailelerde uyuştu mu ? Tadından yenmez anne, baba onaylıyor mu ? Her zaman işin rast gider. Tabii hemen nişan olmaması gerek, belki yakışıklı bey sizi kaptırmamak için demiş olabilir onu da anlamak gerek.

kizim bosver o yakani yikani.
Emin ol hayat kisa.
Hele seni terkedip gidenin ardindan cok goz yasi dokmeye deymez.

Ama gorucu usulu gibi olsa da cok soguk bakma derim.
Ben de cok sicak bakmazdim bir zamanlar, ama benimki de arkadas vasitasiyla oldu.
Ondan iyi koca bulamazdim sanirim.
Ama umarim hersey gonlune gore olur.

kizim bosver o yakani yikani.
Emin ol hayat kisa.
Hele seni terkedip gidenin ardindan cok goz yasi dokmeye deymez.
.

Vallahi artık herifi düşünmüyorum ama kalbim kırıldı işte, ruhum mutsuz. Başka birini sevmeye hazır değilim Aşk bazen insanın ağzına s...abiliyor ne yazık ki.

Bu arada konuya da yorum yapiyim.
Yakisikli olmak da suc oldu yahu gunumuzde :)

Ama hemen haftaya nisanlanalim
Demesi de garip olmus. Valla bilemiyecem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…