GÖRÜCÜ USULÜ TANIŞMAMIZ VE KORKULARIMMMM :(

aynen katiliyorum. Kesinlikle cok dogru. Once mantigima uyacak ve o insani ancak ozaman oluyorum diyene kadar sevebilirim. Yoksaki ask maşk hikaye. Once dogru insan olup olmadigindan emin olun ve sonra duygusal biseyler hissedip hissetmediginizi sorgulayin.
 

Kazen bey'in yazdığı mesajın mealini hemen yapayım, özellikle Bir Derdim Var bölümünde açılan birçok konuya daha ilk dakikadan itibaren sahte konu denmeye başlanıyor, konu sahibesiyle ve konuyla alay ediliyor, artık bu öyle sık yapılır oldu ki insanlar konu açmaya çekinir oldu ve ne yazık ki yapanlarda belli kişiler.

Siz belki yönetime gelen şikayet mesajlarını, maillerini görmediğiniz için yazılan yönetim mesajını tehditvari algılıyorsunuz ama öyle değil, insanlarla alay etmeye hakları yok, konu ve üyelik sahteyse yorumların altında K.İ.B butonu var, ona basıp bildirirler, böylece konu gerçekse açan kişi incinmez, sahteyse yönetim zaten gerekeni yapar, ki bakın Kazen'in bölüm kurallarındaki bir yazısını koyacağım buraya, düşünün insanlar o kadar bezmişki artık yorum yazmayı bile kurallara konu edecek hale getirmişler.

 
Son düzenleme:
madem bu kadar yakışıklıydı neden birini bulamamış ..
üstelik neden görücü usulü takılıyorsunuz, yıl 2015 oldu...
 
bu kadar kısa surede verılen bır karar hıc sağlıklı degıl oğlanın kesın bır sorunu var.
 
hemen adamın bi kusuru vardır demek yanlış olur. bu yaşına kadar anlaşabileceği birini bulamamıştır.

neden görücü usuluyle evlenmek isteyenlere kusurlu diye bakılıyor anlamıyorum. belki çevresinde güvenilir biri yoktur yada utangaç biridir. olamaz mı? herkesin kendi tercihi bu sonuçta.

ama annesinin mal bakar gibi bakmaya gelmesi gerçekten kötü bi durum. gizliden kıza bakabilirdi.
 
Ablacim oyle kadinlar var ki suratina bakilmayacak adami ayartiyorlar bu erkekle alakali bi durum bnce. Aldatmaya care yok malesf. Bilemiyorsun. Sen cevresine bak isi bayanlarla muhattap olmasini gerektiriyor mu veya baska bayanlarla lakayitmi ona bakmalisin. Rabbim yusuf ahlaki versin esine insallh..
 
Ben de sizleri anlamiyorum, direk ceza versek neden uyarmadiniz oluyor, uyarsak tehdit oluyor.

Cok mu keyifli saniyorsunuz aba altindan sopa gosterip baskalarina itici gozukmeyi ?
 
canım eşşek hoşavdan anlamaz hesabi,eski nışanlşn açıkçası...bak bunu bn de yaşadm aynen durumunu.ve sonra eskiye bin basan hem karizmasıyla hem mesleğiyle hem de karakteriyle....ve şu an evliyim....eşim bana bin basıyor görenler beni ona yakştrmyor ama gel gör ki eşim bana çok değer veryo çok svyr.yani mutluyz....eşim canım dünyam her şeyimmmm.... canı sen eski eşşeği geç takma kafana..
 
ilk günlerde zaten olumlu özelliklerini görürsün, kimse de karşındakine ben kötüyüm şu huylarım iyi şunlar da olumsuz demez zaten. önemli olan kavga nasıl davranılacağı..

tanımak gerek henüz erken.. bide madem bu kdr yakışıklı özgüveni yüksek vs neden hemen dakkada evlenmek istiyor? ilerde seni üzmez mi bu kadar havalı birisi
 
Daha 26 yaşındasın ne acelen var? İyice tanı, illa kötü bişey olcak diye bişey yok, bak ben de şuan ki erkek arkadasımla 5 aydır birlikteyim, o da ilk buluşmada hemen evlilikten nişandan bahsetti ben dizginledim , kesinlikle bana daha ilk günlerde böyle muhabbetlerle gelme dedim , daha agzını acamıyor, ailesi karne tatilinde bişeyler olsun istiyolar ama ben kesinlikle nisan , mayıstan önce bişey istemiyorum
 
Bilemedim.

Annemin hastanesinde bir doktor var(annem hemşire), aldatılıp kazık yemiş.Anneme, soyu sopu belli,düzgün biriyle evlenmek istiyorum beni kızlarınla tanıştır demişFaceden baktım gayet yakışıklıydı, Allah hayırlı kısmet versin. Yani yakışıklıysa neden görücüye düşmüş demeyin oluyor

Yalnız hemen evlenelim demesi çok garip, sakın acele etmeyin.
 
görücü usulü evliliklerde en büyük hata hemen evlenilmesi bence.normal bi flörtte de genellikle 1-2 sene tanıdıktan sonra evlilik kararı alınır.ancak tanıyabilir ancak evlilik kararı alabilirsin.görücü usulünde nişan düğün hop evlilik diye 6 ay içinde herşey tamamlanıyo.genel olarak gördüğüm bu.yoksa ha bi ortak arkadaşın sayesinde tanışmışsın ha ailelerden dolayı.kısmet bu nerden çıkıcağı belli olmaz.bu arada yakışıklı aldatır çirkin aldatmaz,ben ortalamayım o yakışıklı falan gbi saçma sapan düşünceleri atın kafanızdan.görünüşü tabiki etkiler sizi ama evlilik için daha önemli şeyler var.karakterini tanımanız için biraz vakit geçirmenizi tavsiye ederim.
 
Yakisikli olmasi seni korkutmasin bence.

Ayrica tabiki adamin egosu tavan yapacak , herkes senin gobi cok yakisikli felan diyorsa ..

Hemende eglenmeye karar vermeyin , cocugunda dusuncesi sacmaymia acikca bir hafta icinde ne nisani acelesi neymis ?
Biraz taniyin birbirinizi.
 

Özelden cv göndersem anneniz dikkate alır mı
 
Konuya gelirsem, görücü usulü tercihtir tabii ki, risklerini de göze alan gider evlenir; bunda eleştirilecek bir şey yok.

Ama size reva görülen muamele bence ilerideki çok şeyin habercisi. Yani adam annesiyle kapınıza geliyor, annesi çıkıp sizin yüzünüze gözünüze bakıyor, "o da Allah'ın kulu" diye (ki buna sinir oldum, "bu da böyle işte napalım" der gibi) oğlunu çağırıyor "gel bir de sen bak" diye.
 
Bana biraz garip geldi acikcadi ne yalan soyliyim.
Ozelliklede bir hfta ne acelessonra nisanlanalim demesi.
O kadar ozguveni yuksek bir insan kendide bulabilirdi.
Garip.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…