Görücü usulü ile tanıştığım çocuk ile görüntülü konuşurken çok uygunsuz aldığım bir şeyi yanlışlıkla gördü ? Mesaj bile yazmadı üzerine ?sizce napmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Z zorunlualann kız begenip kaçma, prezervatifin icine jelmi dolduruyon napiyon soyle hele
Artik oyle yapmıyorlar canim gecen okudum yeni kayganlastiricilarin şekli malum. Onu kullaniyorlarmis artik baska seyler sokmaktansa. Kesin prezervatifide ona takiyordur kirlenmesin diye.🤣🤣🤣

Ay bacım sende yumuşak lahmacun tarifi de var mı ya?
Hamuru elde açacağım ama makinem yok 🥺
Kız sen nerede yaşıyorsun? Malatya'ya yakınsan gel ben sana yaptırayım fırından lahmacun. Burada da içi hazırlayıp götürünce yapıyorlar. İstediğin kadar kal istediğin kadar yaptırayım ye valla.

Artik oyle yapmıyorlar canim gecen okudum yeni kayganlastiricilarin şekli malum. Onu kullaniyorlarmis artik baska seyler sokmaktansa. Kesin prezervatifide ona takiyordur kirlenmesin diye.🤣🤣🤣
Kayganlastirici aldığımda bende demistimki adamlara bak vibratore parasi yetmeyen fakirler icin cok işlevli ambalaj yapmis🤣🤣🤣🤣

Senin avukat sevgili ne oldu
Beraber yaşadığınız sevgiliye ne oldu
Hani üst kat.komsu vardı ona.ne oldu
Köyde eve geldi diye.kizilca.kiyamet kopmuştu ne ara sözlenme.durumu oldu

Hadi bu perezstifi açıklarsın da bu köylü çocuğa senin uyginsuz yasantini nasıl acikliyacaksin

Heleki ailene
Pehhh uzun zaman olmuş almis

Hikaye yazmaktan sıkılmadın mi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X