- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.912
- Konu Sahibi zorunlualann
Üf hakket ya hshsgshshsOlay anında niye dürtmüyon yav
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Üf hakket ya hshsgshshsOlay anında niye dürtmüyon yav
Sonra buzlukta donduruyorZ zorunlualann kız begenip kaçma, prezervatifin icine jelmi dolduruyon napiyon soyle hele
Su koyuyormuş sonra bir gece buzlukta bekletiyormuş. Çünkü ancak o alevini söndürüyormuş jskskskdkZ zorunlualann kız begenip kaçma, prezervatifin icine jelmi dolduruyon napiyon soyle hele
Dürtmüş olmam lazım ya da senden önce olmuşturOlay anında niye dürtmüyon yav
Olmamııı yandımm lahmacuna begnAy bacım sende yumuşak lahmacun tarifi de var mı ya?
Hamuru elde açacağım ama makinem yok
Ay bacım sende yumuşak lahmacun tarifi de var mı ya?
Tamam da ne için?İnanın kullanmadım daha sadece öylesine almıştım
İnanın kullanmadım daha sadece öylesine almıştım
Artik oyle yapmıyorlar canim gecen okudum yeni kayganlastiricilarin şekli malum. Onu kullaniyorlarmis artik baska seyler sokmaktansa. Kesin prezervatifide ona takiyordur kirlenmesin diye.Z zorunlualann kız begenip kaçma, prezervatifin icine jelmi dolduruyon napiyon soyle hele
Aboo icerisi yangin yeri olmusta sondureni yok diyorsun bu gecede buna icelim. Neyse kocam uzun goreve giderse aklimda bulunsun gsgsgsgsgsvsvshajSu koyuyormuş sonra bir gece buzlukta bekletiyormuş. Çünkü ancak o alevini söndürüyormuş jskskskdk
Kız sen nerede yaşıyorsun? Malatya'ya yakınsan gel ben sana yaptırayım fırından lahmacun. Burada da içi hazırlayıp götürünce yapıyorlar. İstediğin kadar kal istediğin kadar yaptırayım ye valla.Ay bacım sende yumuşak lahmacun tarifi de var mı ya?
Kayganlastirici aldığımda bende demistimki adamlara bak vibratore parasi yetmeyen fakirler icin cok işlevli ambalaj yapmisArtik oyle yapmıyorlar canim gecen okudum yeni kayganlastiricilarin şekli malum. Onu kullaniyorlarmis artik baska seyler sokmaktansa. Kesin prezervatifide ona takiyordur kirlenmesin diye.
Ohaaa kırk yıl düşünsem aklıma gelmezSu koyuyormuş sonra bir gece buzlukta bekletiyormuş. Çünkü ancak o alevini söndürüyormuş jskskskdk
Dekor olsun diyeTamam da ne için?