- 3 Nisan 2014
- 35.999
- 146.527
- Konu Sahibi zorunlualann
peki benim bundan haberim bile olmayacak kadar yalnız olmam
Ben evliyim benimde haberim yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
peki benim bundan haberim bile olmayacak kadar yalnız olmam
neden sordun ki?görücü mü göndereceksin zorunlualan a?Z zorunlualann senin köy neredeydi?
Burda neler neler öğreniyoruz insanlar sayesinde, kültürümüz artıyor hepimizinpeki benim bundan haberim bile olmayacak kadar yalnız olmam
Ne köymüş müge anlıya gelen köylülerden heralde
Prezervatif tam olarak hangi aşamasında kullanılıyor kendini tatmin etmenin Benim hayal gücüm yetmedideHani size bahsetmiştim memlekete gidince anneannemlerin önerdiği çocuk ile tanıştım iki haftadır konuşuyorduk arada görüntülü konuşuyorduk . Hiç öyle saçma sapan konulara girmemiştik . Bugün yüzüklerimi gösterirken arka tarafta çok önceden aldığım prezarvatif kutusunu gördü bir de kayganlaştırıcı vardı . Çocuk önce bir dondu kaldı sonra ben ne gördüm orada dedi bende dondum kaldım o an. Dedim benim biriyle birlikte olduğumu mu düşünüyorsun dedim o da hayır ama ne için aldın onu dedi bende tahmin ediyosundur dedim oda anladım tatmin olmak için dedi bana . Gerçekten onun için almıştım ama jelatinini bile açmamıştım hatta ona da dedim . Biz bu konu üzerine bayağı konuştuk bana daha önce hiç yapmadığını senin de yapmayacağını düşünüyorum dedi . Bende yapsam ne olur dedim oda demesin mi !!! Sen patlak mısın yoksa diye .. dedim bu ne biçim üslup sonra çok özür dilerim dedi beni affet felan dedi . Kendisinin de yaptığını haftada bir kez yapıyorum dedi . Ya o kadar soğudum ki . Sizce konuşmaya devam etmeliymiyim . Böyle şeyleri hiç yaşamadığını karşısınjnda daki de öyle olmasını istiyormuş. Gerçekten yerin dibine girdim ya ama ne yapabilirim şu saatten sonra
Yazdıkça inandırıcılığını kaybediyorsun. Zorlama bence artık.Hani size bahsetmiştim memlekete gidince anneannemlerin önerdiği çocuk ile tanıştım iki haftadır konuşuyorduk arada görüntülü konuşuyorduk . Hiç öyle saçma sapan konulara girmemiştik . Bugün yüzüklerimi gösterirken arka tarafta çok önceden aldığım prezarvatif kutusunu gördü bir de kayganlaştırıcı vardı . Çocuk önce bir dondu kaldı sonra ben ne gördüm orada dedi bende dondum kaldım o an. Dedim benim biriyle birlikte olduğumu mu düşünüyorsun dedim o da hayır ama ne için aldın onu dedi bende tahmin ediyosundur dedim oda anladım tatmin olmak için dedi bana . Gerçekten onun için almıştım ama jelatinini bile açmamıştım hatta ona da dedim . Biz bu konu üzerine bayağı konuştuk bana daha önce hiç yapmadığını senin de yapmayacağını düşünüyorum dedi . Bende yapsam ne olur dedim oda demesin mi !!! Sen patlak mısın yoksa diye .. dedim bu ne biçim üslup sonra çok özür dilerim dedi beni affet felan dedi . Kendisinin de yaptığını haftada bir kez yapıyorum dedi . Ya o kadar soğudum ki . Sizce konuşmaya devam etmeliymiyim . Böyle şeyleri hiç yaşamadığını karşısınjnda daki de öyle olmasını istiyormuş. Gerçekten yerin dibine girdim ya ama ne yapabilirim şu saatten sonra
Keşke bu konunuzda bu kadar fake olduğunuzu belli etmeseydiniz.Yoksa buna da inanacaktık.Hani size bahsetmiştim memlekete gidince anneannemlerin önerdiği çocuk ile tanıştım iki haftadır konuşuyorduk arada görüntülü konuşuyorduk . Hiç öyle saçma sapan konulara girmemiştik . Bugün yüzüklerimi gösterirken arka tarafta çok önceden aldığım prezarvatif kutusunu gördü bir de kayganlaştırıcı vardı . Çocuk önce bir dondu kaldı sonra ben ne gördüm orada dedi bende dondum kaldım o an. Dedim benim biriyle birlikte olduğumu mu düşünüyorsun dedim o da hayır ama ne için aldın onu dedi bende tahmin ediyosundur dedim oda anladım tatmin olmak için dedi bana . Gerçekten onun için almıştım ama jelatinini bile açmamıştım hatta ona da dedim . Biz bu konu üzerine bayağı konuştuk bana daha önce hiç yapmadığını senin de yapmayacağını düşünüyorum dedi . Bende yapsam ne olur dedim oda demesin mi !!! Sen patlak mısın yoksa diye .. dedim bu ne biçim üslup sonra çok özür dilerim dedi beni affet felan dedi . Kendisinin de yaptığını haftada bir kez yapıyorum dedi . Ya o kadar soğudum ki . Sizce konuşmaya devam etmeliymiyim . Böyle şeyleri hiç yaşamadığını karşısınjnda daki de öyle olmasını istiyormuş. Gerçekten yerin dibine girdim ya ama ne yapabilirim şu saatten sonra
Bacım aslen oraliyim zaten
Ama başka memlekete gelin gittim.
Canımın çektiği lahmacun tam da o
Iyice inandiriciligini kaybettin.Hani size bahsetmiştim memlekete gidince anneannemlerin önerdiği çocuk ile tanıştım iki haftadır konuşuyorduk arada görüntülü konuşuyorduk . Hiç öyle saçma sapan konulara girmemiştik . Bugün yüzüklerimi gösterirken arka tarafta çok önceden aldığım prezarvatif kutusunu gördü bir de kayganlaştırıcı vardı . Çocuk önce bir dondu kaldı sonra ben ne gördüm orada dedi bende dondum kaldım o an. Dedim benim biriyle birlikte olduğumu mu düşünüyorsun dedim o da hayır ama ne için aldın onu dedi bende tahmin ediyosundur dedim oda anladım tatmin olmak için dedi bana . Gerçekten onun için almıştım ama jelatinini bile açmamıştım hatta ona da dedim . Biz bu konu üzerine bayağı konuştuk bana daha önce hiç yapmadığını senin de yapmayacağını düşünüyorum dedi . Bende yapsam ne olur dedim oda demesin mi !!! Sen patlak mısın yoksa diye .. dedim bu ne biçim üslup sonra çok özür dilerim dedi beni affet felan dedi . Kendisinin de yaptığını haftada bir kez yapıyorum dedi . Ya o kadar soğudum ki . Sizce konuşmaya devam etmeliymiyim . Böyle şeyleri hiç yaşamadığını karşısınjnda daki de öyle olmasını istiyormuş. Gerçekten yerin dibine girdim ya ama ne yapabilirim şu saatten sonra
Hijyen için hijyen ...Prezervatif tam olarak hangi aşamasında kullanılıyor kendini tatmin etmenin Benim hayal gücüm yetmedide
Belki bir yönetmen okur da hikayesini film yapar diye bekliyorYazdıkça inandırıcılığını kaybediyorsun. Zorlama bence artık.
Artik oyle yapmıyorlar canim gecen okudum yeni kayganlastiricilarin şekli malum. Onu kullaniyorlarmis artik baska seyler sokmaktansa. Kesin prezervatifide ona takiyordur kirlenmesin diye.
Prezervatif tam olarak hangi aşamasında kullanılıyor kendini tatmin etmenin Benim hayal gücüm yetmedide
Ya bir şey soracağım.
Bazı konularından senmişsin gibi bir kızı paylaşıyorsun.
Güya baş kısmını koymuyorsun ama tanıyan olsa burada bariz anlar.
Sen sevmediğin birinin yaşamı üzerinden uyduruk konular açıp onu tanıyan olur, rezil olur falan mı sanıyorsun?
Fakir vibratörü hajajajaArtik oyle yapmıyorlar canim gecen okudum yeni kayganlastiricilarin şekli malum. Onu kullaniyorlarmis artik baska seyler sokmaktansa. Kesin prezervatifide ona takiyordur kirlenmesin diye.
Yaaaa tüh. Hamilesin diye dedim yakınsan gel diye. Mayalı hamurla küçük denemeler mi yapsan acaba? Az az böyle. Farklı tariflerden, hani hangisi en yakınsa onu yaparsın ondan sonra.Bacım aslen oraliyim zaten
Ama başka memlekete gelin gittim.
Canımın çektiği lahmacun tam da o
Bende bunu niye bu şekle benzetmisler diyordum saf saf. Bir yerde denk gelip okudum ki ooooo ne safmisim ne safAa siz derken fark ettım
Bizdekinin de şekli malummuş
Evet aynen öyle