- 19 Mayıs 2020
- 46.671
- 209.107
- 548
- Konu Sahibi zorunlualann
Şişiriyordur? Olamaz mı?Prezervatifin içine ne sokuyorsunuz acaba ?![]()
![Grinning face :grinning: 😀](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f600.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şişiriyordur? Olamaz mı?Prezervatifin içine ne sokuyorsunuz acaba ?![]()
Bak soğuk yanığı da fenadır dikkatli ol. Kayganlaştırıcıyı unutma hjajajajaAboo icerisi yangin yeri olmusta sondureni yok diyorsunbu gecede buna icelim. Neyse kocam uzun goreve giderse aklimda bulunsun gsgsgsgsgsvsvshaj
Her hafta 1 gun senaryo yazıp, dizi gibi yayınlıyorsunHani size bahsetmiştim memlekete gidince anneannemlerin önerdiği çocuk ile tanıştım iki haftadır konuşuyorduk arada görüntülü konuşuyorduk . Hiç öyle saçma sapan konulara girmemiştik . Bugün yüzüklerimi gösterirken arka tarafta çok önceden aldığım prezarvatif kutusunu gördü bir de kayganlaştırıcı vardı . Çocuk önce bir dondu kaldı sonra ben ne gördüm orada dedi bende dondum kaldım o an. Dedim benim biriyle birlikte olduğumu mu düşünüyorsun dedim o da hayır ama ne için aldın onu dedi bende tahmin ediyosundur dedim oda anladım tatmin olmak için dedi bana . Gerçekten onun için almıştım ama jelatinini bile açmamıştım hatta ona da dedim . Biz bu konu üzerine bayağı konuştuk bana daha önce hiç yapmadığını senin de yapmayacağını düşünüyorum dedi . Bende yapsam ne olur dedim oda demesin mi !!! Sen patlak mısın yoksa diye .. dedim bu ne biçim üslup sonra çok özür dilerim dedi beni affet felan dedi . Kendisinin de yaptığını haftada bir kez yapıyorum dedi . Ya o kadar soğudum ki . Sizce konuşmaya devam etmeliymiyim . Böyle şeyleri hiç yaşamadığını karşısınjnda daki de öyle olmasını istiyormuş. Gerçekten yerin dibine girdim ya ama ne yapabilirim şu saatten sonra
Doğum günü süslemesi için olabilir.Şişiriyordur? Olamaz mı?![]()
PatlıcanPrezervatifin içine ne sokuyorsunuz acaba ?![]()
Marka önerisi icin beklemedeyimBak soğuk yanığı da fenadır dikkatli ol. Kayganlaştırıcıyı unutma hjajajaja
Konu sahibini pek pasif gördümDekor olsun diye![]()
Bir yapışırsa abovvvvv.Bak soğuk yanığı da fenadır dikkatli ol. Kayganlaştırıcıyı unutma hjajajaja
pu ha haPrezervatifin içine ne sokuyorsunuz acaba ?![]()
Jübilesini yapar artık. Son perdeyi oynar hajajajjaBir yapışırsa abovvvvv.![]()
Konu sahibini pek pasif gördüm
Anlıyor ama yazmıyor![]()
peki benim bundan haberim bile olmayacak kadar yalnız olmamArtik oyle yapmıyorlar canim gecen okudum yeni kayganlastiricilarin şekli malum. Onu kullaniyorlarmis artik baska seyler sokmaktansa. Kesin prezervatifide ona takiyordur kirlenmesin diye.![]()
Direkt denemeli istiyorum riske atamamHamarat hanımdan alamadınız mı tarif![]()
Zorunlu bize taktik verecek inşallahBir yapışırsa abovvvvv.![]()
Ne köymüş müge anlıya gelen köylülerden heraldeZ zorunlualann senin köy neredeydi?
Buna da polis desek itiraf eder mi sence?Saçmaladığını anladı toparlayamıyor ablası az müsade![]()
Bacım aslen oraliyim zatenKız sen nerede yaşıyorsun? Malatya'ya yakınsan gel ben sana yaptırayım fırından lahmacun. Burada da içi hazırlayıp götürünce yapıyorlar. İstediğin kadar kal istediğin kadar yaptırayım ye valla.