Görücü usulü ile tanıştığım çocuk ile görüntülü konuşurken çok uygunsuz aldığım bir şeyi yanlışlıkla gördü ? Mesaj bile yazmadı üzerine ?sizce napmalı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Artik icinde ya bamya büyütür ya da patlıcan 🤣🥴
Bahtına ne çıkarsa artık😁

tenor.gif

Diyecek birşey bulamadim..🙄
Sütlac tarifi vereyim bari;
  • 1/2 çay bardağıpirinç(3 yemek kaşığı) (40 g)
  • 2 su bardağısıcak su(400 ml)
  • 1 litresüt
  • 1 su bardağıtoz şeker(200 g)
  • 2 yemek kaşığı (tepeleme)buğday nişastası
  • 1 çay bardağısu(150 ml)...🤷🏻‍♀️
Çıldırıyorum 😂😂😂😂😂

Hani size bahsetmiştim memlekete gidince anneannemlerin önerdiği çocuk ile tanıştım iki haftadır konuşuyorduk arada görüntülü konuşuyorduk . Hiç öyle saçma sapan konulara girmemiştik . Bugün yüzüklerimi gösterirken arka tarafta çok önceden aldığım prezarvatif kutusunu gördü bir de kayganlaştırıcı vardı . Çocuk önce bir dondu kaldı sonra ben ne gördüm orada dedi bende dondum kaldım o an. Dedim benim biriyle birlikte olduğumu mu düşünüyorsun dedim o da hayır ama ne için aldın onu dedi bende tahmin ediyosundur dedim oda anladım tatmin olmak için dedi bana . Gerçekten onun için almıştım ama jelatinini bile açmamıştım hatta ona da dedim . Biz bu konu üzerine bayağı konuştuk bana daha önce hiç yapmadığını senin de yapmayacağını düşünüyorum dedi . Bende yapsam ne olur dedim oda demesin mi !!! Sen patlak mısın yoksa diye .. dedim bu ne biçim üslup sonra çok özür dilerim dedi beni affet felan dedi . Kendisinin de yaptığını haftada bir kez yapıyorum dedi . Ya o kadar soğudum ki . Sizce konuşmaya devam etmeliymiyim . Böyle şeyleri hiç yaşamadığını karşısınjnda daki de öyle olmasını istiyormuş. Gerçekten yerin dibine girdim ya ama ne yapabilirim şu saatten sonra
Ben de diyorum kim eskik kamber de geldi :işsiz:

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
X