Anket Görücü mü? Aşk mı? Mantık evliliği mi?

siz nasil evlenmek istersiniz? yada nasil evlendiniz??

• Görücü usulu

OY: 7 6,8%
  • mantik evliligi

OY: 12 11,7%
  • Ask evliligi

OY: 70 68,0%
  • evlenmemek en iyisi

OY: 14 13,6%

• Ankete Katılan
    103
aslındaaa ALLAH ne yazdıysa o fakat ben aşk evlilği yapmayı çok istiyorum hemde öyle böyle değil deli gibi bi aşkla evlenmek istiyorum

ben aşk ve mantık evliliği diyorum.. çünkü ben önce deli gibi asık oldum sonra evlenmeye karar verince mantıgım ön plana geçti.. bence en saglıklı olanı bu

tabikii aşk evliliği amaaa içindede azıcık mantık olmalı yanii.. artık hersey eskiden oldugu gibii iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyokii...

% 70 aşk
% 30 mantık

diyorum ben. Sevgi bir ilişkinin en temel değeri, ama mantıkta hayatın en önemli gerekliliklerinden biri.

Aşk gelip geçici kalmıo bence mantık (mantık evliliğini aşka döndürebilirsn )

kesinlikle mantık.istediğiniz özelliklek olduktan sonra zaten aşık oluyınus

aşkk tabi ki, kocama aşığım eğer o olmasaydı zaten kesinlikle evlenmezdim. sevmediğim biriyle evlilik düşünemiyorum

Bence bir kadın sevmediği bir adamla aynı yatağa giremez Ama körü körüne aşk da iyi birşey değil. O yüzden mantıklı aşk evliliği diye yeni bir seçenek çıkarıyorum, bence en iyisi

mantık evliliği sanırım..aşıkken insan çok hayal kırıklığı yaşıyo vee mutsuz oluyo..ikisi biaradaa olablse keşkee..şuanki ruh halimle saçmaladım

ama insanin hayatinda ask olmadanda hayat cekilmiyo kiiii.. tabiki mantik onemlidir olacaksa her ikiside olmalidir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…