• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Görücü mü? Aşk mı? Mantık evliliği mi?

siz nasil evlenmek istersiniz? yada nasil evlendiniz??

• Görücü usulu

OY: 7 6,8%
  • mantik evliligi

OY: 12 11,7%
  • Ask evliligi

OY: 70 68,0%
  • evlenmemek en iyisi

OY: 14 13,6%

• Ankete Katılan
    103
aslındaaa ALLAH ne yazdıysa o fakat ben aşk evlilği yapmayı çok istiyorum hemde öyle böyle değil deli gibi bi aşkla evlenmek istiyorum:69:

ben aşk ve mantık evliliği diyorum.. çünkü ben önce deli gibi asık oldum sonra evlenmeye karar verince mantıgım ön plana geçti.. bence en saglıklı olanı bu

kizlarr bisi merak ediyorum sizce nasil evlenmeli???

eskiden görucu usulu evlenirdi ve sanki evlikleri daha uzun suruyodu, simdi ise ask evliligi ama malesef etraftanda gordugumuz duydugumuz kadariyla cok uzun surmuyo (tabi uzun surende var)
tabi bide mantik evliligi cikmis, ask evliligi yapmayanlar mantik evliligi yapiyorlar? siz hangisisiniz??

tabikii aşk evliliği amaaa içindede azıcık mantık olmalı yanii.. artık hersey eskiden oldugu gibii iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyokii...

Aşk gelip geçici kalmıo bence mantık (mantık evliliğini aşka döndürebilirsn )

kesinlikle mantık.istediğiniz özelliklek olduktan sonra zaten aşık oluyınus

aşkk tabi ki, kocama aşığım eğer o olmasaydı zaten kesinlikle evlenmezdim. sevmediğim biriyle evlilik düşünemiyorum

Bence bir kadın sevmediği bir adamla aynı yatağa giremez :19: Ama körü körüne aşk da iyi birşey değil. O yüzden mantıklı aşk evliliği diye yeni bir seçenek çıkarıyorum, bence en iyisi :34:

mantık evliliği sanırım..aşıkken insan çok hayal kırıklığı yaşıyo vee mutsuz oluyo..ikisi biaradaa olablse keşkee..şuanki ruh halimle saçmaladım:5::5:

ama insanin hayatinda ask olmadanda hayat cekilmiyo kiiii.. tabiki mantik onemlidir olacaksa her ikiside olmalidir...:16::16:

Back