ask bazen acitiyo ama.. insanin cok beklentisi oluyo sevdigi insandan (ilgilenme gibi beklentiler) ama bir sure goremeyince beklentileri, acitiyo. ama yinede ask evliligi.
evet bu konuda haklısın. aşık olduğun adam bi gün ters tepki verdiğinde yanlış bi kelime kullandığında afallıyor insan, yanlışmı tanıdım acaba diyosun kendi kendine. ama yinede aşksız yemek ekmek yatak paylaşılmaz diye düşünüyorum. eskiler birbirlerini görmeden evlenmişler bazıları yatak odalarında yüzlerini görmüşler nikahtan düğünden sonra o yüzden hep görücü usulü olsun nolacak ilerde seversin derlerdi bana ama hep karşıydım karşı çıktım. şimdi görücü usulleride pek eskisi gibi değil insanlar daha mantıklı,anlaşıyorlar artık görücü usulüde olsa çıkma süreci oluyor artık pat diye evlenilmiyor oda var yani.
Bende görücü usulü evliliğe karşıyım çok büyük şans işi bi evlendikten sonra sevebilenler var bide sevemeyenler düşünsenize sevmediğiniz bir insanla hergün aynı yatağı paylaşmak hergün tecavüze uğramak gibi bir şey bu ... Rabbim bize sadece eşimizi seçme imkanı vermiş annemizi seçemeyiz babamızı kardeşlerimizi akrabalarımızı seçemiyoruz ne yazık ki sadece eşimizi seçebiliyoruz o hakta kimsenin elinden alınmamalı bence .....tabi ki en doğrusu aşk evliliği sürsede bitsede kendi hatam kendim ettim kendim buldum diyebilirsin en azından başkalarının yüklediği bir hayatı sürdürmek zorunda kalmazsın kızsanda sadece kendine kızarsın ....ben 3 yıllık birlikteliğimi 1,5 hafta önce evlilikle sonlandırdım çok şükür ve sevdiğim kişiyi iyi ki eşim olarak seçmişim ii ki benim eşim o olmuş .....nacizane fikirlerim :))
mantiksizlar mantik evliligi yapar..mantik evliligi dedikleri sey genelde maddiyata tekabul eder.. kadin yaninda mutlu olamadigi biriyle neden bir hayat sürer sizce.aşk alisverisi yoksa ikili arasinda evlilik düsünmek cok yanlis olur..
ask, ask yine ask....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?