- 17 Şubat 2020
- 10.673
- 28.100
- 548
- Konu Sahibi meldaaltuns
-
sarjim %2 ama, bir mesaj kaciririm
diye kalkamiyorum yerimden djsjssjsjs.
Konuştuğunun bir doktor olduğunu anladığın ,andaki yüz ifadeni görmek isterdimAy sen ne saçmalıyorsun bilgisiz cahil insan seni. Burası bir kadın uygulaması. Aynı şeyi yaşayan başına gelen binlerce kadına sordum ben sorumu. Senin gibi bilgisiz cahillere değil. Yaylan burdan
Şu an hala kahkaha atıyorum eşim de neye gülüyorum diye gülmeye başladı (konuyu bilmiyor) birlikte gülüyoruzDoktora gidin enfeksiyonda olur bu tarz iğrençlikler.
Donu görmedim ya yorumlardan nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum daha dur gelicemKız gel halay başı sen olCemoos
Allah güldürsün bol bol inşallahŞu an hala kahkaha atıyorum eşim de neye gülüyorum diye gülmeye başladı (konuyu bilmiyor) birlikte gülüyoruz
Allah seniKız gel halay başı sen olCemoos
İlk defa geç kalmışlığın mutluluğunu yaşıyorum ben buna halay çekerimDonu görmedim ya yorumlardan nasıl düğünü anlamaya çalışıyorum daha dur gelicem
Nenenin elinde sallladığı kırmızı don işteDonu görmedim ya yorumlardan nasıl olduğunu anlamaya çalışıyorum daha dur gelicem
Peki bunların benim akrabam olması ve benim konuyu kaçırmam
Kız gerçekten miPeki bunların benim akrabam olması ve benim konuyu kaçırmam
Ben bilerek girmedim kahvecim sonradan da zevkli olmuyormuş ama idare edicezİlk defa geç kalmışlığın mutluluğunu yaşıyorum ben buna halay çekerim
Gerçek gerçekKız gerçekten mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?